Drama vieții lui Cabral: ce nu știa nimeni despre trecutul simpaticului om de televiziune

Drama vieții lui Cabral: ce nu știa nimeni despre trecutul simpaticului om de televiziune

Ramona Jurubita

Cabral Ibacka a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă și nu a mai plecat de acolo. Acum este prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” de la Pro TV și este îndrăgit de milioane de telespectatori pentru atitudinea sa carismatică. El are 45 de ani și a ajuns într-o etapă a vieții în care a învățat cum să fructifice fiecare experiență. De-a lungul anilor, el a lucrat la mai multe televiziuni, a început în 1998 cu o emisiune la Antena 1, s-a mutat la Prima TV, apoi la Acasă TV și în prezent face parte din echipa celor de la Pro TV de aproximativ șase ani.

Pare că viața vedetei de televiziune este una extrem de ușoară și că are succes pe toate planurile. Chiar dacă a trecut printr-un divorț, Cabral Ibacka și-a refăcut viața cu Andreea Ibacka, fostă Pătrașcu (37 de ani) și au împreună doi copii, Namiko de 4 ani și un băiețel în vârstă de doar 2 ani. De asemenea, el păstrează legătura și cu Inoke (20 ani), fiica sa mai mare pe care o are din prima căsnicie.

Cabral Ibacka și familia lui

Sursa foto: Instagram

Parcursul prezentatorului TV nu a fost unul ușor, în ciuda succesului pe care îl are în prezent pe toate planurile. Acesta a avut de înfruntat multe obstacole pentru a ajunge celebru și atât de iubit de public. Reușita nu vine niciodată fără muncă, iar el a muncit de mic pentru a se face remarcat într-o lume care l-a marginalizat din cauza culorii pielii.

Cabral Ibacka are un blog unde scrie destul de des povești reale din viața lui și prin intermediul căruia își păstrează legătura strânsă cu fanii. Cea mai recentă postare a lui este un mesaj de încurajare pentru toți cei care vor să ajungă cineva în viață și se luptă cu etichetele puse de societate sau cu sărăcia. În opinia lui, acestea nu sunt piedici către succes, ci niște trepte în procesul de autodepășire. Prezentatorul de la Pro TV le-a explicat fanilor săi că a reușit în viață pentru că a avut încredere în el și a dovedit lumii că nu apleacă urechea la descurajările și vorbele urâte care i s-au adus.

„Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. Unii în case de chirpici cu podea de lut. În cârpe împuțite de resturi de lemn arse pentru un aer călâi. Alții, în palate de sticlă și cu ștrampi de aur. (..) Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza. Așa neșansă? Să te naști negru printre albi? Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?! Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac. (..). Am zâmbit. Constant, am zâmbit.”, a scris Cabral Ibacka pe blog.

Cabral la Acasă Tv și la Pro Tv

Surse foto: captură Youtube (Foto 1Foto 2)

El a făcut referire și la diferențele dintre oameni, dar i-a asigurat pe cititori că sunt absolut normale și că nu de ele depinde viitorul unei personae, ci de ambiție și de muncă. Cabral Ibacka a avut susținerea mamei lui și acest aspect a contat mai mult decât orice răutate venită din partea altcuiva. Acesta a reușit să se descurce și fără tatăl său care l-a abandonat pe vremea când era doar un copil, așa că ambiția lui a crescut cu fiecare zi care a trecut, până a ajuns să își urmeze visul. Vedeta a mărturisit că a trecut prin multe greutăți și a muncit de la o vârstă fragedă ca să ajungă să aibă astăzi de toate.

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine. Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri..(..) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. (..) Ai încredere că poți.”, a mai povestit acesta pe blogul său.

Expunerea poveștii copilăriei lui a fost un prilej pentru a le transmite încurajări celor care îl urmăresc în mediul online. El le-a scris gândurile sale bune tuturor și le-a spus că au nevoie de încredere în propria persoană ca să depășească toate greutățile vieții.

„Ai încredere în tine, trăiește fiind convins că poți face orice. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza. Cei care au reușit n-au avut siguranța că o vor face. Nu le-a dat nimeni asigurări și nici plase de siguranță. Dar au avut încredere că pot. Găsește-ți încrederea în tine.”, i-a sfătuit Cabral Ibacka pe internauți.

De asemenea, omul de televiziune i-a sfătuit pe fani să nu se compare cu nimeni și să își urmeze drumul cu asumare. A folosit ca exemplu parcursul lui și a explicat că el s-a comparat doar cu propria persoană ca să își sporească ambiția. Progresele nu au întârziat să apară și fiecare pas mic l-a adus mai aproape de cine este în prezent.

„Mă compar în fiecare zi cu mine, cel din urmă cu o zi. Și cât timp există un progres, oricât e de mic… înseamnă că sunt bine.”, a explicat vedeta.

Cabral și Andreea Ibacka

Sursa foto: Instagram

Prezentatorul TV și-a făcut o carieră în televiziune și este împlinit cu drumul pe care și l-a ales în viață. În plan personal îi merge la fel de bine, alături de Andreea Ibacka, după ce s-au căsătorit în anul 2011. În 2018 a venit pe lume Namiko, primul lor copil, iar spre sfârșit de 2021 s-a născut și băiețelul celor doi. Dragostea dintre ei s-a înfiripat pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan” și de atunci sunt de nedespărțit și formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbizul românesc. 

Citește și: Povestea de viață a lui Adrian Nartea: care este trecutul lui ”Vlad” și cum a ajuns el faimos

Surse articol: CabralLibertateaClick

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram, Youtube

Articolul urmator
Alex Dima, mai sincer ca niciodată! Ce mărturisiri neașteptate a făcut omul de televiziune despre relația lui cu divinitatea
Alex Dima, mai sincer ca niciodată! Ce mărturisiri neașteptate a făcut omul de televiziune despre relația lui cu divinitatea
Ce gen de film i se potrivește vieții tale?
Incepe quiz
Ce gen de film i se potrivește vieții tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.