Drama vieții lui Jorge: "Tata a murit. Am stat în genunchi în fața medicilor rugându-i să-l mai opereze o dată"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze și este unul dintre cei mai energici artiști de la noi. Jorge are o carieră vastă în industria muzicală românească, dar și o familie extrem de frumoasă, de care este tare mândru. 

Însă pe când avea doar 23 de ani, viața i-a pregătit o lovitură devastatoare lui Jorge, ale cărei ecouri răsună și în prezent în sufletul artistului. Jorge și-a pierdut tatăl. În urmă cu 15 ani, Jorge avea să își vadă pentru ultima oară părintele, la un pahar de țuică, acasă, iar ultima discuție dintre cei doi a fost atunci când artistul i-a cerut tatălui său bani pentru un inel de logodnă.

"Tata a făcut atac cerebral. A ajuns târziu la spital, a fost operat, dar s-a extins, medicii nu au mai avut ce să-i facă. Am stat la o țuică în bucătărie cu el, mi-a zis că-mi dă bani pentru un inel de logodnă pe care voiam eu să-l cumpăr pentru iubita mea. A fost ultima dată când l-am văzut. Am plecat apoi în Italia. Am cerut-o de nevastă când vizitam Colosseumul, tata m-a sunat și m-a întrebat cum e. M-a chestionat, aia a fost ultima discuție cu el", a declarat Jorge, la emisiunea Vorbește Lumea.

"Doi an am mers la psiholog"

Ulterior, Jorge a plecat în Italia pentru a-și cere iubita de atunci în căsătorie, iar când s-a întors în țară a aflat că tatăl său a suferit un atac cerebral și se află în stare gravă la spital.

Sursa foto: Instagram

"Când am revenit în țară, mama m-a sunat și mi-a spus ce s-a întâmplat. Mi-a dat vestea. Am ajuns imediat la Constanța, era la reanimare. Am stat în genunchi în fața medicilor rugându-i să-l mai opereze o dată. A fost un șoc total pentru mine", a povestit Jorge. Artistul a acceptat cu greu pierderea părintelui său și a mărturisit că la doar o zi după înmormântare a semnat cu casă de producție din România, făcând primii pași în cariera sa muzicală. Jorge nu a povestit nimănui cât de mult suferă, iar anii în care și-a reprimat durerea nu au făcut decât să o adâncească.

La un moment dat, Jorge și-a dat seama că are nevoie de ajutor specializat, după mulți ani de la moartea tatălui său. "A trecut vremea, dar eu aveam să clachez la 32 de ani. Am intrat în depresie. Ziua nu era nicio problemă, dar când ajungeam seara în pat mă pufnea plânsul. Aveam gânduri negative, ciudate... Așa am ajuns la psiholog. Doi an am mers la psiholog. Nu-i o rușine, e chiar foarte important să apelezi la el dacă simți că ai nevoie", a mărturisit Jorge, în cadrul emisiunii TV.

Surse articol: Cancan / B1 / Protvplus

Sursa foto principală: Captură video

Surse foto: Instagram, Captura video

Articolul urmator Mark Wahlberg a devenit tată pentru prima dată în aceeași zi în care a murit sora lui - El o numește "îngerul păzitor" al fiicei sale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.