Ducesa Kate Middleton există doar datorită ei! Totul despre femeia care l-a refuzat pe prințul William

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Familia Regală a Marii Britanii nu înseamnă doar reguli stricte, cutume regale și îndatoriri pentru binele țării. În spatele zidurilor de la castel se ascund povești fascinante, cu iz de telenovelă, ce au captivat atenția multora de-a lungul timpului.

Protagonistul unei astfel de povești amoroase încâlcite este Prințul William. În prezent este căsătorit cu ducesa Kate Middleton, este tatăl a trei copii și este pe locul doi pe lista de moștenitori ai tronului regal, însă în urmă cu mulți ani a iubit nespus o altă femeie.

Află, în galeria foto, totul despre femeia care i-a refuzat cerea în căsătorie Prințului William.

Surse articol: Marie Claire.com / Harper's Bazaar / Elle.com

Sursa foto principală: Imgur / Getty

Decizia care putea schimba totul

Decizia care putea schimba totul

Toată lumea are un trecut, chiar și figurile regale. Acum Prințul William, în vârstă de 38 de ani, are ochi doar pentru Kate Middleton, în vârstă de 38 de ani, însă a existat o perioadă, în 2004, când el a avut o pasiune pentru altcineva. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, însă Prințul William a fost refuzat. Dacă atunci se lua altă decizie, nici nu am mai fi vorbit în prezent despre Kate Middleton.

Fosta mare dragoste a Prințului William

Fosta mare dragoste a Prințului William

Fosta iubită a Prințului William și marea lui iubire din tinerețe este Isabella Calthorpe, în prezent în vârstă de 42 de ani. Numele său complet este Isabella Amaryllis Charlotte Anstruther-Gough-Calthorpe și provine dintr-o familie aristocrată și potentă financiar din Marea Britanie. Este fiica moștenitoarei din domeniul bancar Lady Mary Gaye Curzon și a lui John Anstruther-Gough-Calthorpe, fiul baronetului Sir Richard Anstruther-Gough-Calthorpe.

Totodată, Isabella a terminat cursurile Academiei de Muzică și Artă Dramatică din Londra, în anul 2005. În prezent, este o actriță de succes și o figură importantă în televiziunea din Regatul Unit. A jucat în filme precum "Stage Beauty", "How to Lose Friends & Alienate People" sau "Trinity și The Prisoner".

Sursa foto: Imgur

Sora ei s-a iubit cu Prințul Harry

Sora ei s-a iubit cu Prințul Harry

Isabella Calthorpe are mai mulți frați, doi de sânge și alți patru vitregi. Are o soră mai mare, pe nume Georgiana, care este artistă și un frate mai mic, Jacobi. Cressida este una dintre surorile sale vitrege, cele două având aceeași mamă, același păr blond și aceeași atracție magnetică pentru bărbații din Familia Regală a Marii Britanii. Cressida, în vârstă de 31 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, au avut o relație timp de doi ani, din 2012 până în 2014.

Sursa foto: Imgur

Este prietenă cu alte figuri regale

Este prietenă cu alți membri ai Familiei Regale

În ciuda faptului că Isabella Calthorpe nu a vrut să devină membră a Familiei Regale din Marea Britanie, ea are o legătură strânsă cu "clanul Windsor". Este prietenă apropiată cu prințesele Beatrice și Eugenie, nepoatele reginei Elizabeth a II-a, ambele participând la nunta Isabellei, în anul 2013.

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Imgur, Getty

Articolul urmator E oficial! Prințul William și Kate Middleton părăsesc Londra. Unde va fi noua lor reședință

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.