E un alt om! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de toate operațiile estetice la care s-a supus

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran de la noi. Prezentatoarea TV este admirată pentru frumusețea și naturalețea ei, însă probabil multă lume a uitat cum arăta vedeta în anii săi de debut.

Ambiția a condus-o departe de Bihor, județul natal, tocmai în Capitală, unde a reușit să își construiască o carieră solidă în televiziune. Ilinca Vandici arăta complet diferit în urmă cu mulți ani, când nu descoperise încă magia bisturiului medicului estetician, dar avea și un alt stil vestimentar. 

Surse articol: National.ro / Click.ro / Verdict.ro

Sursa foto principală: Instagram Ilinca Vandici / Imgur

A fost mereu adepta operațiilor estetice

A fost mereu adepta operațiilor estetice

Ilinca Vandici a fost dintotdeauna o susținătoare a operațiilor estetice. Vedeta povestea că în copilărie primul său complex l-a reprezentat forma urechilor. Chiar îi povestea mamei sale că atunci când va fi suficient de matură va decide să se opereze. Însă Ilinca Vandici a renunțat la acel plan, în favoarea altor artificii estetice, care sunt vizibile și în prezent.

"Și, pe vremea respectivă cred că auzisem de operații estetice și am zis că prima pe care o voi face va fi la urechi, încercând să le dau o formă rotundă. Mi se părea mie că strică, cumva, ceva. E, uite că a trecut timpul și am făcut deja o primă operație estetică. Nu a fost la urechi, pentru că m-am obișnuit cu ele, și pentru că deja mi se pare că, totuși, contează mult mai mult alte lucruri, decât forma urechilor. Acum le iubesc și sunt foarte ok cu forma lor.", a spus Ilinca Vandici, conform libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

A fost "Miss Bihor"

A fost "Miss Bihor"

Înainte de a apărea pe sticlă, Ilinca Vandici a practicat meseria de model încă din anii adolescenței, la Oradea, orașul său natal. Avea în jur de 17 ani când defila în lenjerie intimă și, deși vedea mărturisea că în copilărie era foarte retrasă și timidă, a reușit să iasă din propria carapace și să învețe să își pună în valoare atuurile cu care a înzestrat-o Mama Natură. Vedeta nu a ezitat să accepte să participe la "Miss Bihor", la îndemnul tatălui său, concurs pe care l-a și câștigat.

Sursa foto: Imgur

"Dacă îmi spunea cineva că sunt frumoasă, roșeam"

"Dacă îmi spunea cineva că sunt frumoasă, roșeam"

Ilinca Vandici avea trăsături frumoase și pe vremea când avea doar 18 ani, însă îi lipsea încrederea în sine, precum chiar ea povestea. "Când eram mică eram retrasă, eram la locul meu, dacă îmi spunea cineva că sunt frumoasă, roșeam." Însă faptul că a câștigat concursuri de frumusețe a făcut-o să fie mai sigură pe ea, iar vedeta a știut că este destinată să ia calea celebrității. La scurt timp după împlinirea vârstei majoratului, Ilinca Vandici s-a mutat în București pentru a-și începe cariera.

Sursa foto: Imgur

Debutul în televiziune

Debutul în televiziune

Ilinca Vandici a început să lucreze în televiziune la rubrica meteo de la B1, în 2005. Apoi, a prezentat o emisiune de weekend, în care le arăta femeilor sfaturi despre frumusețe și stil. Doi ani mai târziu, Ilinca Vandici a plecat la Kanal D, unde a prezentat diverse emisiuni de diverstisment sau mondene. 

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator Declarație oficială: ce a putut spune, într-un interviu recent, Ilinca Vandici despre al doilea copil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.