Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu Cherry Seaborn

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Deși este, prin prisma faimei sale internaționale câștigate, parcă, peste noapte, unul dintre cei mai vânați bărbați din lume, Ed Sheeran a rămas fidel iubitei sale pe care o știe din din copilărie, Cherry Seaborn, cu care s-a căsătorit de mai bine de 2 luni de zile.

Evenimentul a avut loc în mare secret, la sfârșitul anului trecut, dar abia acum a avut loc confirmarea oficială. Ceremonia a avut loc în comitatul Sufflolk, Marea Britanie, la biserica St Andrew din Wingfield, un sătuc extrem de pitoresc situat aproape de casa părinților miresei, cu numai 40 de persoane - membri ai familiei și prieteni apropiați ai celor 2 miri - invitate. Recepția de nuntă a fost una modestă, ținută la pub-ul local.

Ed și Cherry se cunosc din copilărie, au devenit un cuplu în anul 2015 și în 2018, 3 ani mai târziu, și-au unit oficial destinele. Cântărețul, în vârstă de 28 de ani, declarase într-un interviu că vor începe să poarte, la un moment dat, verighete, pentru ca nimeni să nu poată afla ziua exactă a căsătoriei lor.

Fanii din România vor avea ocazia pe data de 3 iulie să îl vadă pe multipremiatul artist în concert la București, pe Arena Națională.

Articolul urmator S-au căsătorit în secret la scurt timp după ce s-au cunoscut, în ciuda diferenței de 20 de ani dintre ei! Cum arată astăzi Natalia Oreiro și soțul ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.