Elena Lasconi spune ADIO trustului Pro după 25 de ani: "Astăzi mă despart de familia mea"

Elena Lasconi spune ADIO trustului Pro după 25 de ani: "Astăzi mă despart de familia mea"

Cristina Gherghina

Este una dintre cele mai îndrăgite crainice TV, iar de curând a luat cea mai neașteptată decizie! După 25 de ani în care a făcut parte din familia trustului Pro, Elena Lasconi a decis că este momentul să părăsească ProTv-ul. 

Simpatica jurnalistă a decis să facă marele anunț prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook. Aceasta a mărturisit că se desparte cu greu de această meserie, pe care o iubește, dar și de colegii alături de care a muncit atâția ani.

Elena Lasconi

Sursă foto: Imgur 

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook. 

Prin intermediul aceleași postări, Elena Lasconi și-a anunțat candidatura din acest an la Primăria Câmpulung Muscel, oraș în care jurnalista a decis să decis să se mute.

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, a adăugat Elena. 

Cine este Elena Lasconi

Elena Lasconi la Hațeg, pe data de 20 aprilie 1972. Aceasta a intrat în familia ProTV în anul 1995, lucrând inițial ca prezentator și corespondent al postului de la Deva. După mineriada din 1999 și după sutele de de reportaje cu și despre minerii din Valea Jiului, Elena Lasconi a ajuns la Pro TV București, unde a prezentat știrile de dimineață și prânz.

Printre cele mai importante reportaje pe care Elena Lasconi le-a realizat, se numără transmisiunea cutremurului din Turcia în 1999, vizita Papei Ioan Paul al Doilea la București, eclipsa de soare din 1999, campania “Nouă ne pasă” din 2000, o campanie menită să ajute sinistrații de la inundațiile din Transilvania și Banat. 

Surse foto: Facebook; Imgur

Articolul urmator
Revine Mona Nicolici în televiziune, după 20 de ani de pauză? "N-aș putea să spun ce anume emisiune mi s-ar potrivi"
Revine Mona Nicolici în televiziune, după 20 de ani de pauză? "N-aș putea să spun ce anume emisiune mi s-ar potrivi"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.