Elena Udrea a dezvăluit, în sfârșit, semnificația gestului care a pus pe jar opinia publică, făcut înainte de arestarea ei

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

În 2015, cu puțin timp înainte de a fi arestată în România, Elena Udrea a fost protagonista unui gest care a pus pe jar opinia publică. Fostul ministru al Turismului și-a dus mâna în dreptul nasului, mulți considerând la acea vreme că este un semn de amenințare. Acum, la cinci ani de la acea întâmplare, Elena Udrea a venit și cu o explicație, ce este cel puțin surprinzătoare.

Așadar, Elena Udrea a lămurit lucrurile și a declarat că gestul a avut iz romantic, fiind un semn pe care i l-a făcut iubitului ei de la acea vreme, în Parlament, însemnând că totul va fi bine și că nu ar trebui să se îngrijoreze pentru ea. 

Sursa foto: Facebook

"I-am făcut acel semn unei persoane dragi mie, partenerului meu de la vremea aceea. Era un gest stabilit cu mult înainte. Era copiat de la Celine Dion. Am stabilit să procedăm la fel. M-am întors să-i fac acel semn ca să-i transmit că sunt bine în tot haosul acela.", a declarat Elena Udrea, într-o emisiune TV.

Elena Udrea a petrecut șapte zile în arest, în România, și alte două luni în Costa Rica. În urmă cu un an, Elena Udrea a revenit definitiv în țară și locuiește alături de partenerul ei, Adrian Alexandrov, dar și de fetița lor, Eva Maria, ce a împlinit recent vârsta de doi ani. Elena Udrea este unul dintre cele mai controversate femei de pe scena politică românească, iar numele ei a fost deseori implicat în scandaluri. Acum, Elena Udrea și-a găsit liniștea în sânul familiei și își dedică tot timpul și energia fetiței sale, Eva Maria. 

Elena Udrea a fost întrebată în trecut dacă a profitat de atuurile sale fizice pentru a ajunge în vârful piramidei în meseria ei, însă recunoaște că a fost mult timp în centrul atenției.

"Nu. Recunosc că în adolescență, când nu eram o persoană cunoscută, a contat felul în care ieșeam pe stradă, felul în care mă prezentam. După ce am obținut o funcție importantă tocmai că încercam să ascund aceste detalii. Mă consider o femeie atrăgătoare. Nu sunt neapărat o persoană modestă. Sper că v-am surprins. Cred că trebuie să-i mulțumesc mamei. Apoi cred că pe chipul fiecăruia dintre noi se vede caracterul și sufletul omului.

Eram acel personaj care întrunea toate punctele pentru a fi în centrul atenției. Aveam acces la zonele înalte ale politicii și nu mă sfiam să mă îmbrac cum nu era voie în politică", a declarat Elena Udrea, în cadrul unei emisiuni tv recent difuzate.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Meghan Markle a făcut publică o nouă imagine recentă cu Archie. Ce spune despre fiul ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.