Este majoră! Cum arată acum Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat marele premiu la "Românii au talent" în 2017

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Lorelai Moșneguțu, fata care a impresionat juriul de la Românii au talent și mii de telespectatori în 2017 cu reprezentația sa, a devenit majoră! Tânăra se bucură din plin de viață și are proiecte frumoase, iar recent și-a serbat ziua de naștere într-un mod aparte.

Află, în galeria foto, cum arată acum Lorelai Moșneguțu, și cât de mult a evoluat, după concursul care i-a schimbat viața.

A câștigat 120.000 de euro

A câștigat 120.000 de euro

În anul 2017, Lorelai Moșneguțu a reușit să impresioneze o țară întreagă cu calitățile sale vocale aparte, dar și cu povestea de viață incredibilă. Tânăra s-a născut fără mâini, însă a demonstrat tuturor că extrem de puternică și de ambițioasă ca orice om. Ea a câștigat premiul cel mare, de 120.000 de euro și și-a îndeplinit un mare vis.

Sursa foto: Pinterest

Ce a făcut cu banii câștigați

Ce a făcut cu banii câștigați

Lorelai Moșneguțu a câștigat marele premiu la Românii au talent, în anul 2017, iar cu banii obținuți a reușit să își achiziționeze un apartament în zona Popești-Leordeni din Capitală. Ea a mărturisit atunci că i s-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri: acela de a avea propria locuință. Lorelai Moșneguțu a donat restul banilor unor asociații care se ocupă de copiii cu nevoi speciale. 

"Mi s-a îndeplinit cel mai frumos vis. Abia aștept să petrec Crăciunul, să împodobesc bradul.", a spus atunci tânăra, conform Libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

I s-a schimbat viața radical

I s-a schimbat viața radical

Lorelai Moșneguțu a dobândit multă notoritate datorită participării la concursul de talente și astfel a avut ocazia să evolueze mult din punct de vedere profesional. Imediat după ce a câștigat, tânăra a primit invitații să susțină concerte în Brazilia, Quatar, Turcia, China sau California. Ea s-a bucurat enorm să ia parte la evenimentele grandioase și chiar s-a numărat printre concurenții emisiunii  "World’s Got Talent".

Sursa foto: Facebook

A împlinit recent 18 ani

A împlinit recent 18 ani

Lorelai Moșneguțu a împlinit de curând vârsta majoratului și, dacă în alți ani obișnuia să organizeze petreceri cu prietenii apropiați și colegii de școală, în acest an, pe fondul pandemiei, a fost nevoită să petreacă acasă, alături de familie. 

"Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant.", a declarat Lorelai Moșneguțu pentru Click!.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Îți mai aduci aminte de "nea Popa" din serialul "La Bloc"? Cum arată și ce face acum, la 69 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.