Este oficial, Cristian Boureanu iubește din nou. Cine este tânăra care l-a cucerit

Este oficial, Cristian Boureanu iubește din nou. Cine este tânăra care l-a cucerit

Ramona Jurubita

Fostul politician Cristian Boureanu (49 de ani) și-a refăcut iar viața, în brațele unei domnișoare care ar fi putut să îi fie fiică. Tânăra are 24 de ani și este cu doar trei ani mai mare decât Ioana, fata afaceristului din căsnicia cu Irina Boureanu.

Identitatea misterioasei femei din viața lui Cristian Boureanu a fost, în sfârșit, confirmată: se numește Cristina Belciu și este influencer și blogger, iar nu rareori frumusețea ei a fost asemănată cu aceea a inegalabilei Monica Bellucci. Cele două seamănă izbitor, iar acest lucru a ajutat-o și el, cu siguranță, și pe tânăra brunetă să intre și în lumea actoriei.

Cristian Boureanu zâmbitor, pe vremea când era mai tânăr

Sursa foto: Facebook

Noua relație a politicianului a luat prin surprindere showbizul românesc, pentru că s-a născut imediat după despărțirea lui de fosta logodnică Laura Dincă, alături de care a stat timp de șase ani.

A fost nevoie de o singură apariție în public și cei doi au fost imediat criticați și judecați pentru diferența de vârstă care există între ei. Iubirea lor nu ține cont de nicio prejudecată, chiar dacă îi despart 25 de ani și au vrut să se asigure că oamenii înțeleg că pentru ei nu contează părerile celorlalți. Într-un interviu pentru Viva, au lămurit situația și i-au asigurat pe toți cei interesați că relația lor este una trainică.

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amandoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecați ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza.”, a spus Cristina Belciu la începutul lunii februarie.

Deși sunt împreună din decembrie 2021, aceștia s-au ferit să se afișeze în public înainte să fie siguri pe relația lor. Recent, îndrăgostiții au început să posteze pe rețelele sociale și fotografii în care apar amândoi, iar prima poză a strâns aproape 2000 de aprecieri și zeci de comentarii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA BELCIU (@cristinabelciu)

Mai multe detalii despre noua parteneră a lui Cristian Boureanu

„Monica Bellucci de România” a fost obișnuită cu atenția publicului încă din copilărie, iar în adolescență a câștigat titlul „Miss Boboc”, pe vremea când era elevă la Colegiului Național „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Într-un interviu din 2018, bloggerița a dezvăluit că și ea a avut înclinații spre zona politică, pentru că în liceu a participat la diverse proiecte în cadrul Parlamentului European.

„Așa este, dar nu m-am mai ocupat de asta. În timpul liceului am fost delegat la Parlamentul European al Tineretului. Am mers la câteva ședințe de acest gen, am fost și la mare unde a avut loc o reuniune în care am stabilit miniproiecte de mediu, de sănătate…Când am fost aleasă, am dat un fel de test online. Eram încă în clasa a VIII-a și eram cea mai tânără de la noi din zonă. Dar a fost demult.”, a declarat actrița, în 2018.

Cristina Belciu, iubita de 24 de ani a lui Cristian Boureanu, îmbrăcată într-o rochie neagră din dantelă

Sursa foto: Instagram

Ea a studiat apoi Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Litere din București, iar viața a dus-o într-o direcție neașteptată. Aparițiile ei din mediul online au început să fie extrem de apreciate, astfel încât, în anul 2020 a câștigat premiul „Most Active Fashion Blogger” la secțiunea „Digital Diva”, în cadrul concursului organizat de revista VIVA.

Blogul ei de fashion, „The Voguish Signature”, conținea articole despre modă și despre viața sa personală.

„Pentru că atunci am început să activez în acest domeniu, am fost recunoscută ca fiind cea mai bună la această categorie. A contat foarte mult pentru mine pentru că această distincție m-a încurajat și mi-am dat seama că am de ce să continui. A fost o dovadă că fac ce trebuie.”, a povestit bloggerița.

De asemenea, frumosul model apare și în pictoriale ale unor reviste celebre, atât de la noi din țară, cât și din afară. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA BELCIU (@cristinabelciu)

Iubita lui Cristian Boureanu a fost și protagonistă în videoclipul piesei „Latina Loca” a lui Alex Mica, în colaborare cu D.E.P. și Kalif.

În prezent, ea creează conținut pentru contul de Instagram, pozează pentru branduri celebre și joacă în filme. Cel mai recent rol al său a fost în pelicula „Long Island Club” (2021), care a fost foarte apreciată de italieni și a fost prezentată în cadrul festivalului „Ischia Global Film&Music”. 

Citește și: Totul despre povestea de iubire dintre Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson. Îi separă 23 de ani, dar sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood

Surse articol: FanatikVivaLibertateaVedeteblog

Sursa foto principală: Foto1Foto2

Surse foto: Facebook, Instagram

Articolul urmator
Daniel Iordăchioaie iubește din nou, la a doua tinerețe și după 10 de ani de la divorț. „Știi care e unitatea de măsură pentru iubire? Sacrificiul"
Daniel Iordăchioaie iubește din nou, la a doua tinerețe și după 10 de ani de la divorț. „Știi care e unitatea de măsură pentru iubire? Sacrificiul"
Cine te iubeste in secret?
Incepe quiz
Cine te iubeste in secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.