Este oficial! Shakira și Gerard Pique și-au confirmat despărțirea

Este oficial! Shakira și Gerard Pique și-au confirmat despărțirea

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

După zile în șir de speculații, vestea oficială a venit, din păcate, chiar de la ei. Shakira și Gerard Pique și-au confirmat despărțirea, după 11 ani de relație, prin intermediul unei declarații comune.

UPDATE 26 SEPTEMBRIE 2023: Într-un interviu acordat publicației Billboard, Shakira a făcut noi declarații despre sfârșitul relației cu tatăl copiilor săi. Deși la final a părut resemnată cu toate cele întâmplate, a dat de înțeles că suferă pentru Milan (10 ani) și Sasha (8 ani), care nu au ocazia să crească într-o familie unită. Vedeta visa la o altă viață, după cum a dezvăluit pentru sursa menționată. Deși problemele personale au copleșit-o, este conștientă că această etapă grea a contribuit, într-un fel sau altul, la o renaștere a carierei sale. Din suferința ei s-au născut piese fantastice, pe care fanii le apreciază enorm.

„Mă simt ca o pisică cu mai mult de nouă vieți. Când cred că nu mai pot să-mi revin, mă ridic brusc și am un al doilea suflu. Am trecut prin mai multe etape. Negare, furie, durere, frustrare, furie din nou, durere din nou. Acum mă aflu într-o etapă de supraviețuire. De "a ține capul deasupra apei". Și într-o etapă de reflecție. Și acum este o etapă de muncă grea și tot timpul sunt cu fiii mei.”, a mărturisit ea în interviul din Billboard.

De asemenea, mama copiilor lui Gerard Pique a mărturisit că viața ei s-a schimbat într-un mod „dramatic” după separare. Partea bună este că acum se axează mai mult pe timpul petrecut alături de Milan și Sasha, care stau, pe rând, și la ea, dar și la tatăl lor.

„Dramatic - în afară de faptul că a fost o dramă! Timpul în care sunt cu copiii mei, sunt cu ei. De exemplu, în această vară, în timpul în care au fost cu mine și nu au fost cu tatăl lor, m-am dedicat total lor, fără să lucrez.Nu au mers în nicio tabără, de exemplu. Au mers în tabăra Shakira.”, a spus ea, încercând să aducă o notă de umor răspunsului.

Deși a acceptat situația și s-a resemnat, Shakira încă nu are inima complet vindecată după despărțire. Este dezamăgită că nu a putut să își vadă visul împlinit și să îmbătrânească lângă tatăl copiilor săi.

„Atunci când o familie este distrusă, cred că nimic nu poate compensa această durere. Sigur, trebuie să continui pentru copiii mei și asta este cea mai mare motivație a mea. Dar cel mai mare vis al meu în viață, mai mult decât să colecționez discuri de platină și Grammy-uri, a fost să-mi cresc copiii alături de tatăl lor, să am o familie, știi? Să trec prin probleme, prin obstacole, să le depășesc și să îmbătrânesc alături de cineva. Știu că nu voi avea parte de asta.

Prioritatea mea era căminul, familia. Am crezut în "până când moartea ne va despărți". Am crezut în acel vis. Pentru mine, pentru copiii mei. Pentru că părinții mei au fost împreună timp de, nu știu, 50 de ani. Și se iubesc ca în prima zi. Așa că știu că este posibil. Se iubesc cu o dragoste de telenovelă. Cu o dragoste unică, irepetabilă. Mama mea nu pleacă de lângă tata [bolnav]. Ei au fost întotdeauna exemplul meu și asta mi-am dorit pentru mine și pentru copiii mei, dar nu a fost posibil. Dacă viața îți dă lămâi, trebuie să faci limonadă. Și asta fac eu: limonadă.”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

UPDATE 11 APRILIE 2023: După povestea de dragoste întortocheată a celebrei cântărețe Shakira și a fotbalistului Gerard Pique, care s-a terminat într-o despărțire la finalul verii anului 2022, cântăreața s-a decis să se mute din Barcelona, Spania. Aici locuia de ani buni împreună cu cei doi fii ai săi dar este pregătită să înceapă o nouă viață în celălalt capăt al lumii, SUA.

Anul trecut, tabloidele din întreaga lume au explodat după ce s-a anunțat despărțirea Shakirei de Pique. La scurt timp după publicarea informației au apărut imagini cu fotbalistul și noua sa iubită, iar cântăreața a răspuns prin lansarea unui single care îl viza direct pe acesta. Infidelitatea spaniolului a marcat-o atât de tare încât, la începutul lunii aprilie, cântăreața a decis să lase totul în urmă și să înceapă o nouă viață în SUA.

Mesaj neașteptat al artistei către mass-media

Artista s-a mutat împreună cu cei doi copii ai săi într-o casă din Miami și a ținut să le mulțumească tuturor pentru sprijinul oferit în perioada grea când a aflat despre infidelitățile partenerului său. Cu toate acestea, artista a avut o rugăminte pentru mass-media.

Fosta parteneră a lui Gerard Pique a cerut ca cei doi fii ai săi să fie lăsați în pace de către jurnaliști. Cântăreața a subliniat că își dorește ca băieții săi să ducă o viață normală, mai ales că în ultima perioadă au fost nonstop luați în vizor de către paparazzi. De asemenea, vedeta a subliniat că Sasha și Milan au fost marcați de cele întâmplate, după ce tatăl lor a decis șă-și facă alt drum în viață alături de noua iubită.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media, în această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei în legătură cu mine şi cu familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona. Acum, că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate.

Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi în Barcelona, pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat. Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a adăugat aceasta.

S-a mutat în Barcelona pentru a le oferi copiilor stabilitate

Pe data de 2 aprilie 2023, Shakira a anunțat oficial că va părăsi definitiv Spania, țara care a fost „acasă” în ultimii ani. Cântăreața a locuit în Barcelona împreună cu Gerard Pique și cei doi copii ai lor, peste drum de părinții fotbalistului.

M-am mutat în Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeași pe care o căutăm și acum, în altă parte a lumii, alături de familie, prieteni și mare. Azi începem un nou capitol în căutarea fericirii lor. Mulțumesc tuturor celor care au făcut surf cu mine în valurile Barcelonei, orașul în care am aflat că prietenia durează mai mult ca iubirea. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care mi-au șters lacrimile, care m-au inspirat și care m-au ajutat să cresc. Mulțumesc fanilor mei din Spania care mi-au oferit loialitate și iubire. Pentru voi, e doar un ne vedem curând”, a spus aceasta atunci.

UPDATE 16 ianuarie 2023: Războiul dintre Shakira și fostul ei partener de viață pare să nu mai ia sfârșit! De curând, cântăreața a scos o nouă piesă, care a strâns deja milioane de vizualizări în mediul online și prin care îl ironizează pe Gerard Pique. Vedeta face, mai exact, comparații între ea și actuala iubită a tatălui copiilor ei, Clara Chia Marti. Versurile melodiei fac referire la faptul că sportivul a schimbat un Ferrari cu un Renault, un Rolex cu un Casio. 

„Mergi mult la sală, dar folosește-ți puțin și creierul”, „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori” și „Te-am întrecut și de asta ești acum cu cineva ca tine” - sunt doar câteva dintre versurile piesei electro cu ritmuri latino, în care sunt ironizați Pique și actuala sa iubită.

Bineînțeles, fotbalistul nu a rămas indiferent la gestul fostei sale partenere, așa că s-a decis să răspundă ironiilor în felul său. De exemplu, el a apărut la terenul unde se desfășoară meciurile din Kings League, liga pe care el a înființat-o, conucând un Twingo. Apoi, a anunțat că brandul Casio este noul sponsor al centrului său de fotbal dedicat tinerilor sportivi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kings League Infojobs (@kingsleague)

„De acum încolo, Casio ne va sponsoriza. Ceasul ăsta e pentru toată viața, credeți-mă, este un ceas al naibii de tare” , a anunțat Gerard Pique.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Superwatchman (@superwatchman)

----------------------

UPDATE 9 noiembrie: Cântăreața Shakira a ajuns la un acord cu fostul ei partener de viață, fotbalistul Gerard Pique, în ceea ce privește custodia celor doi copii ai lor, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani). Se pare că, potrivit presei catalane, artista se va muta la Miami după Anul Nou, împreună cu micuții.

Această înțelegere a fost încheiată după o întâlnire de 12 ore în care cei doi părinți și avocații lor au negociat. Discuțiile maraton au început în după-amiaza zilei de 7 noiembrie 2022, la fosta casă de familie a Shakirei și a lui Gerard din Esplugues de Llobregat, la periferia Barcelonei. Întâlnirea s-a încheiat abia a doua zi de dimineață, iar cotidianul catalan El Periodico a descris negocierile ca fiind „intense”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Potrivit altui ziar, La Vanguardia, Milan și Sasha vor merge cu Shakira la Miami. Tot în presa locală se arată că aceștia vor petrece Crăciunul la Barcelona, dar imediat ce va începe anul 2023, fotbalistul își va lua rămas bun de la ei. Totuși, Gerard Pique va putea traversa oceanul de câte ori își dorește pentru a-i revedea, iar costurile vor fi suportate atât de el, cât și de Shakira.

Această decizie a fost făcută publică la o săptămână după ce bărbatul și-a anunțat retragerea din lumea fotbalului și despărțirea de clubul FC Barcelona, prin intermediul unui discurs emoționant.

„Voi deveni un fan obișnuit, voi susține echipa, voi transmite dragostea mea pentru Barca copiilor mei, așa cum familia mea a făcut cu mine.”, a spus acesta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

După 11 ani de relație și doi copii, Shakira și Gerard Pique merg acum pe drumuri complet separate, fiindcă el deja și-a refăcut viața, cu o femeie pe nume Clara Chia Marti, cunoscută ca sosia Shakirei. Site-ul spaniol de știri Niusdiario a relatat săptămâna trecută că aceștia locuiesc acum împreună în apartamentul de lux al fostului fotbalist, chiar în centrul orașului Barcelona și că plănuiesc să își întemeieze o familie.

UPDATE 22 septembrie: A tăcut cât a tăcut, dar nu putea face asta la infinit! Shakira a vorbit pentru prima oară de când s-a despărțit de Pique despre relația lor, într-un interviu pentru publicația Elle. Vedeta trece printr-o perioadă foarte dificilă, dar încearcă să se mențină puternică pentru copiii pe care îi are alături de fostul iubit.

Întrebată despre ceea ce simte în legătură cu despărțirea, Shakira a răspuns: "Oh, este foarte greu să vorbesc despre acest subiect personal, mai ales că este pentru prima dată când abordez această situație într-un interviu. Am rămas tăcută și am încercat doar să procesez totul.

Um, și da, este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta, pentru că sunt în atenția publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și așa că a fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil.

Am paparazzi care campează afară, în fața casei mele, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Și nu există un loc unde să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția casei mele. Știi, nu putem să ne plimbăm în parc ca o familie obișnuită sau să mergem să mâncăm o înghețată sau să facem orice activitate fără ca paparazzi să ne urmărească.

Așa că este greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să o fac și să îi protejez, pentru că asta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute, neplăcute pe internet, și asta îi afectează, știți?"

Cântăreața a mai mărturisit, de asemenea, că a făcut multe sacrificii pentru fostul ei iubit și pentru familia lor, dar și că nu se aștepta la această despărțire.

"Cel puțin în acest moment - totul este atât de crud și nou. Pot spune doar că am pus tot ce am avut în această relație și în familia mea. Înainte ca copiii mei să înceapă școala, am avut o viață cu adevărat nomadă - mi-am trăit întreaga existență ca artist, călătorind non-stop, mergând în diferite locuri din întreaga lume, făcând turnee, spectacole, promovare, construind școli în Columbia și înregistrând în diferite țări din întreaga lume.

Chiar și în primii ani ai relației mele cu Gerard și când am avut primul meu fiu, Milan. L-am luat cu mine peste tot de când avea 2 luni. Îmi amintesc chiar că l-am alăptat constant pe platoul de filmare al emisiunii The Voice.

Odată ce Milan a început școala, la sfârșitul anului 2014, am știut că călătoriile mele constante și existența mea nomadă trebuiau să fie fie oprite, iar cariera mea trebuia să treacă în plan secundar. Am știut că atunci când a început școala trebuia să mă stabilesc, să îmi plantez rădăcinile în Barcelona și să fiu acolo pentru el și pentru Gerard și, mai târziu, și pentru Sasha.

Ca fotbalist, el voia să joace fotbal și să câștige titluri, iar eu trebuia să-l susțin. Adică, unul dintre noi doi trebuia să facă un sacrificiu, nu? Fie el își întrerupea contractul cu Barcelona și se muta cu mine în SUA, unde este cariera mea, fie trebuia să fac eu asta în locul lui.

Și astfel, unul dintre cei doi a trebuit să facă acest efort și acest sacrificiu. Și eu am făcut-o. Mi-am pus cariera pe planul doi și am venit în Spania, pentru a-l susține, pentru ca el să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu din dragoste.

Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă, iar eu am această legătură extraordinară cu ei, care este de nezdruncinat și care ne susține. Știi, asta este. Asta e tot ce pot să spun."

Deși a suferit mult din cauza infidelității sale, artista nu a avut lucrurile rele de zis despre Pique. Ea a povestit că va face, în continuare, echipă cu el în ceea ce privește creșterea copiilor pe care îi au împreună.

"Sincer, descrierea din presa locală de aici, din Spania, a fost atât de greu de privit. Și invazivă pentru copiii mei. Ei nu merită să se simtă observați sau urmăriți în fiecare secundă, fotografiați la lăsarea școlii sau urmăriți de paparazzi. Ei merită o viață normală. Este un circ total și toată lumea speculează despre toate aceste aspecte ale vieții noastre și, mai ales, ale copiilor noștri, iar multe dintre ele nici măcar nu sunt adevărate.

Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau de ceea ce Gerard și cu mine simțim unul față de celălalt ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o treabă de făcut pentru acești doi băieți incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor, pentru propriile lor vise în viață și care este o soluție corectă pentru toți cei implicați. Și sper și aș aprecia dacă ni s-ar oferi spațiul necesar pentru a face acest lucru în privat."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

----------------------

UPDATE 22 august: Shakira este mai supărată ca niciodată! Fostul ei partener, Pique, a încălcat pactul pe care l-a făcut în legătură cu noua sa iubită. Mai exact, fotbalistul a promis că nu se va afișa public cu Clara Chia Marti timp de un an, însă nu s-a ținut de cuvânt. El a fost suprins cu aceasta la un concert, sărutându-se pătimaș și dansând împreună. Mai mult de atât, și părinții sportivului erau alături de ei.

Conform unei surse apropiate cântăreței, aceasta nu a fost deloc încântată să vadă imaginile în care apar Pique și mai tânăra lui iubită.  

„E foarte nervoasă după ce l-a văzut pe tatăl copiilor săi alături de iubită în public”, a spus persoana respectivă, conform publicației Telecinco.

Mai mult de atât, nici fotbalistul Barcelonei nu a fost de acord cu decizia Shakirei de a se muta în Statele Unite ale Americii alături de copiii lor și i-a pus acesteia câteva condiții pentru a accepta asta. Rămâne de văzut dacă vedeta se va ține de promisiuni sau nu, având în vedere situația de acum.

-------------

UPDATE 18 august: Dramele continuă pentru Shakira și fostul ei partener, Pique. Fotbalistul a prezentat-o deja pe noua sa parteneră, în vârstă de numai 23 de ani, părinților și copiilor pe care îi are cu cântăreața. 

Artista columbiană nu este deloc încântată de faptele fostului ei partener, mai ales pentru că aceasta locuiește foarte aproape de părinții lui. Mai exact, casa ei și cea a familiei lui Pique sunt despărțite de... o piscină. Vedeta s-a hotărât să construiască un zid înalt între cele două proprietăți tocmai pentru că nu-și dorește să se întâlnească cu tatăl copiilor ei și noua sa iubită.

Mai mult de atât, conform publicației Marca, Shakira are de gând să părăsească Spania și să se refugieze în Miami. Acolo, ea deține o proprietate impresionantă, pe care a cumpărat-o în anul 2001 cu 3 milioane de dolari. Casa a fost construită la începutul anilor '50, iar în prezent valorează 16 milioane de dolari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

-----------------

UPDATE 11 august: Conform apropiaților celebrului fotbalist, acesta deja și-ar fi găsit alinarea în brațele unei tinere. Ei bine, da, presa de peste hotare a tot speculat că motivul despărțirii ar fi fost infidelitățile lui Pique, iar acum ar exista chiar o confirmare. Din spusele surselor, bărbatul are o nouă iubită, mai tânără cu 12 ani. Clara Chia Marti are 23 de ani și deja lucrează alături de Pique pe zona organizării de evenimente. Aparent, idila celor doi nu este una recentă. 

"Gerard și Clara sunt împreună de mai multe luni. Ea este studentă și lucrează pentru compania lui, organizând diverse evenimente. Și-au ținut relația secret, însă prietenii lor știu foarte bine care este adevărul.

Au fost ajutați să păstreze discreția. O echipă specializată a curățat toate conturile ei de pe platformele de social media, astfel încât presa să nu poată găsi poze cu ea. Acest detaliu ne dă de înțeles cât se poate de clar că Pique are intenții serioase legate de ea", a declarat un apropiat al tinerei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gerard Piqué (@3gerardpique)

Sâmbătă, 4 iunie, cântăreața columbiană, în vârstă de 45 de ani, și fotbalistul spaniol, în vârstă de 35 de ani, au emis un comunicat prin Efe de către agenția ei de comunicare, cu aprobarea lui: "Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere".

Shakira si Pique, selfie de Sfantul Valentin 2022

Deși nu au spus și motivul clar din spatele separării, El Periodico a notat că Pique locuiește singur de ceva vreme, din cauza unei presupuse infidelități a lui - ar fi călcat strâmb cu o blondă de 20 de ani, studentă, care lucrează ca hostess în Barcelona.

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în 2010, în perioada Cupei Mondiale din Africa, unde Spania a ieșit campioană, au confirmat relația un an mai târziu, nu sunt căsătoriți, dar sunt părinții a doi băieți superbi, Sasha, în vârstă de 7 ani, și Milan în vârstă de 9 ani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Cel mai nou single al cântăreței columbiene, "Te Felicito", realizat în colaborare cu Rauw Alejandro, se potrivește mănușă situației nefericite dintre cei doi. ”Pentru a te completa, m-am rupt în bucăți. M-au avertizat, dar n-am fost atentă. Nu suport oamenii cu două fețe, băgam mâna în foc pentru tine, dar rană creată mi-a deschis ochii. Am plâns atât de mult pentru tine!”, sunt câteva dintre versurile piesei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Ce avere trebuie să împartă Shakira și Gerard Pique

Chiar dacă nu au fost căsătoriți, Shakira și Gerard Pique au strâns, pe parcursul timpului, o avere impresionantă, pe care acum sunt nevoiți să o împartă în mod egal.

Conform piublicației Informalia El Economista, suma despre care vorbim se ridică la 700 de milioane de euro. Avocații se ocupă deja de documentație, pentru ca banii și toate proprietățile celor doi, inclusiv cele din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este, Bahamas vor fi distribuite în mod corect.

De asemenea, mai rămâne de văzut cine va câștiga custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Ce dezvăluiri controversate a făcut un model despre Gerard Pique

Imediat după ce solista și tatăl copiilor ei au anunțat, în mod oficial, că s-au despărțit, au și început să apară primele dezvăluiri despre presupusele infidelități ale fotbalistului.

Conform Marca, Suzy Cortez, un model în vârstă de 32 de ani, a declarat că fundașul Barcelonei obișnuia să îi trimită mesaje indecente pe rețelele de socializare, în timp ce acesta era într-o relație cu artista columbiană.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @SUZYCORTEZOFICIAL 🏻 (@missbumbumshow)

”Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prietenă cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje.

Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a mărturisit femeia.

Surse foto: Instagram Shakira, Facebook - Shakira

Surse articol: E!Hello!, impact.ro, The Mirror, JustjaredDailymail, Football-EspanaBillboard

Articolul urmator
Despărțirea mondenă a anului: Christina Ich nu mai formează un cuplu cu Alex Pițurcă
Despărțirea mondenă a anului: Christina Ich nu mai formează un cuplu cu Alex Pițurcă
La ce varsta te vei casatori?
Incepe quiz
La ce varsta te vei casatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.