Există șanse de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei? "Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare!"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

La patru luni de la divorțul care a surprins showbizul românesc, Marius Elisei pare că s-a răzgândit în privința relației cu Oana Roman și își dorește împăcarea. Tânărul mărturisește că încă o iubește pe mama copilului său și că, în fața lui Dumnezeu, ei nu s-au separat niciodată.

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de unul dintre cele mai civilizate divorțuri din lumea mondenă, fără scandal și fără să își arunce vorbe grele. El a plecat de acasă înainte de Crăciunul trecut și apoi a spus, clar și răspicat, că își dorește divorțul.

La câteva săptămâni, cei doi au declarat împreună că s-au despărțit și în acte, dar că au rămas în relații foarte bune, de dragul fiicei lor, Isabela. Acum, el pare că a revenit la sentimente mai bune și a recunoscut că nu a încetat niciodată să o iubească pe Oana.

oana roman si marius elisei stau imbratisati si zambesc larg

Sursa foto: Instagram

Citește și: Divorțul-șoc care a zguduit finalul de an: Oana Roman și Marius Elisei și-au spus ADIO

Timpul a vindecat rănile despărțirii, iar Marius a fost cel care a făcut primul pas care anunță o posibilă împăcare în viitorul apropiat între cei doi. 

"La două, trei zile, îi ofer flori, pentru că așa simt și, pe lângă asta, merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care simți ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după opt ani. Pot să spun că da (n.r. relația e mult mai frumoasă după divorț. Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste o noapte", a declarat el, într-un interviu acordat la Antena Stars.

Oana: "Nu înseamnă că ne-am împăcat"

De cealaltă parte, Oana spune că, deși fostul soț o răsfață cu flori și declarații de iubire televizate, împăcarea dintre ei nu se va putea produce atât de ușor: "Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical, deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă".

 oana roman, alaturi de marius elisei si fiica lor, isabela

Sursa foto: Instagram

În mod surprinzător, despărțirea i-a unit și mai mult pe cei doi foști soți, iar comunicarea dintre ei a devenit mult mai bună. Chiar dacă Marius vrea să se împace cu fosta lui parteneră de viață, nu își mai dorește să se recăsătorească.

"Din punct meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu și că s-a ținut acea slujbă în fața Domnului, pe care nu ai cum să o rupi. În fața Domnului suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r. o împăcare). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar vom vedea. Cred că în adâncul ei, da, își dorește, bănuiesc. Probabil că e prea... să nu ia o decizie pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum să pună problema", a mai spus tânărul, conform sursei citate. 

Surse articol: Tvmania / Libertatea / Cancan

Sursa foto principală: Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Oana Roman, relație fierbinte și îndelungată cu un bărbat căsătorit. Ce mărturisiri neașteptate a făcut vedeta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.