Extrem de mândră de ele! Reese Witherspoon: „Simt că mi-am câștigat firele albe de păr și ridurile fine″

Redactor Divahair.ro

Reese Witherspoon este una dintre cele mai mari vedete ale Hollywood-ului, o femeie frumoasă atât în interior cât și la exterior și una din puținele persoane care îmbrățișează cu adevărat întreg procesul, întreg conceptul de înaintare în vârstă. Cu calm, cu acceptare. Cu multă înțelepciune. Așa cum ar fi indicat să o facem cu toții, indiferent de sex și categorie socială.

„Am aceste păreri deoarece sunt pe această planetă de 43 de ani, și nu mă simt acum la fel ca la 25 de ani. Nu aveam aceleași lucruri de spus. Am 43 de ani și am trăit o mulțime de experiențe, așa că pot să vorbesc cu chibzuință despre schimbările pe care mi-ar plăcea să le văd în lume. Simt că mi-am câștigat firele albe de păr și ridurile. Îmi plac. Prefer vârsta de 43 de ani în locul celei de 25″ - a fost mesajul lui Reese Witherspoon care a făcut deliciul femeilor din întreaga lume.

Sursa foto: Pinterest

Cărei rutine de îngrijire a pielii îi este fidelă actrița în vârstă de 43 de ani? "Sunt foarte strictă când vine vorba de spălatul feței seara, port extrem de mult machiaj la muncă, așa că am tendința de face acne în jurul bărbiei și nasului dacă nu mă spăl cum trebuie. Așa că folosesc capsule de retinol noaptea. Arăt mult mai odihnită dimineața. De asemenea, acoperă și uniformizează roșeața pielii, așa că nu trebuie să folosesc mult fond de ten”.

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator Soția unuia dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood, mândră de originile ei românești

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.