Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Femeia pentru care Petre Roman și-a lăsat soția și a uitat de fiica lui arată incredibil la 47 de ani

Otilia Geavlete

Acum 30 de ani, cel dintâi prim-ministru al României de după Revoluție, Petre Roman, cucerea inimile multor femei, cu farmecul și charisma sa. La vremea aceea, chipeșul politician era căsătorit cu Mioara Roman, cu care a avut o relație de peste trei decenii și o fiică, pe bine-cunoscuta Oana Roman.

familia roman

Sursa foto: Pinterest

După divorțul din 2007 și căsătoria lui Petre Roman cu frumoasa cântăreață Silvia Chifiriuc, se pare că politicianul a uitat total de prima sa familie. Mioara Roman, fosta soție, susține că artista l-a „vrăjit” pe Petre Roman și l-a șantajat să-i fie alături, folosindu-se de copilul lor, Petruș. Însă, în imaginile recente cu noua familie Roman, fostul premier, în vârstă de 73 de ani, pare cât se poate de fericit.

Actuala soție a lui Petre Roman este superbă

Dar cum să nu fie vrăjit cuceritorul politician, când are alături de el o femeie foarte frumoasă, de numai 47 de ani, care i-a dăruit un fiu minunat, pe micul Petruș, alături de care Petre Roman trăiește o a doua tinerețe?

petre roman cu familia

Sursa foto: Pinterest

Silvia Chifiriuc este cântăreață și arată impecabil la anii săi. Silvia și Petre Roman s-au căsătorit în 2009, iar politicianul a avertizat-o încă de pe atunci că va fi în atenția mass-mediei. 

„Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu”.

Dar acest lucru nu a interesat-o pe frumoasa artistă. Era îndrăgostită și își amintește momentele fericite de la începutul relației lor.

„Când l-am cunoscut pe Petre, nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace.”

Întâlnirea cu Petre Roman a fost exact ca într-un film romantic.

Petre Roman si Silvia Chifiriuc

Sursa foto: Pinterest

„L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano-Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă. Şi am tot stat de vorbă până la aterizare.”

Despre secretul prin care își păstrează frumusețea și prospețimea, Silvia spune că acesta constă într-o combinație de mișcare și relaxare.

„Fac sport de trei-patru ori pe săptămână. Urc pe munte, înot. Doar am stat la mare, îmi place foarte mult să înot. Mai fac si un pic de saună, masaj. Ador masajul”, a mărturisit ea.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman se gândesc chiar să mai facă un copil, lucru pe care îl consideră o adevărată minune de la Dumnezeu.

Dar fostul premier pare să fi uitat că mai are o fată, din prima sa căsătorie. Oana Roman este foarte tristă de atitudinea tatălui său față de ea și îi face reproșuri amare.

Oana Roman nu mai este „fata lui tata”

Faptul că nu a fost căutată de tatăl său nici măcar de sărbători a întristat-o pe Oana Roman, deși anul 2019 a fost unul foarte bun pentru ea.

„Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și, mai ales, de Crăciun. Și la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou, oricât de neînsemnat, ar fi contat mult, mai ales pentru Isa!”, a scris Oana pe Instagram.

Se pare că Petre Roman este cu totul captivat de mult mai tânăra sa soție și de fiul din actuala căsătorie. Dar Oana nu-i poate ierta tatălui său că nu o mai caută deloc și nu se intresează de nepoata lui, Isabela.

„Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc! Chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist”, a mai adăugat vedeta.

oana roman

Sursa foto: Pinterest

Nici fosta soție a lui Petre Roman nu are o părere prea bună despre actuala căsătorie a politicianului. Ea consideră că acesta nu este fericit și că actuala parteneră este mult prea posesivă.

„Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate”, a mărturisit ea, adăugând că Petre Roman ar fi vrut să se împace cu ea, dar a fost șantajat de Silvia să-i rămână alături.

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!