Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Femeile celebre din viața lui Michael Jackson: cu cine s-a "iubit" megastarul

Cristina Gherghina

A fost un geniul al muzicii, un artist desăvârșit și un dansator excepțional, dar faima nu a fost deloc blândă cu el. Viața personală a regelui muzicii pop, Michael Jackson, a fost mereu în atenția tabloidelor, care nu au ratat niciodată ocazia de a o dezvălui lumii întregi. 

Michael Jackson a fost, de-a lungul vieții sale, înconjurat doar de femei superbe, cu nume celebre. De la Madonna, Brooke Shields și până la fiica lui Elvis Presley, toate i-au stârnit interesul regelui pop. 

Cu toate acestea, din cauza numeroaselor acuzații de pedofilie, au ieșit la iveală lucruri mai puțin știute despre viața personală a geniului muzicii pop, potrivit nzherald.co.nz.

Potrivit apropiaților megastarului, relațiile pe care acesta le-a avut erau doar de fațadă. 

"Îmi amintesc că Michael mi-a spus că va trebui să aibă aceste relații publice cu femei, astfel încât oamenii să nu creadă că este ceva în neregulă", a spus James Safechuck, una din presupusele "victime" ale lui Jackson, despre căsătoria lui Jackson cu Lisa Marie Presley din mai 1994.

Totodată, afirmațiile lui Jackson cum că a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood nu au fost niciodată crezute de familie și de prietenii apropiați.

"Nimeni nu credea că ar fi avut romanțe cu fete precum Tatum O'Neal sau Brooke Shields, oricât ar fi insistat că ar fi avut", a spus biograful și bunul prieten al megastarului, J Randy Taraborrelli, în 2009, după moartea cântărețului.

Indiferent care este adevărul, un lucru este sigur: Michael Jackson a fost mereu înconjurat de cele mai frumoase femei. Iată care sunt femeile pe care regele pop le-a "iubit".

Diana Ross, femeia pe care Michael Jackson a iubit-o cel mai mult

Diana Ross, femeia pe care Michael Jackson a iubit-o cel mai mult

Despre Diana Ross se spune că ar fi fost femeie pe care megastarul a iubit-o cel mai mult, reprezentând idealul feminin pentru regretatul artist. 

Michael Jackson a cunoscut-o pe Diana Ross pe vremea când era doar un copil, iar pentru artist a fost dragoste la prima vedere, o dragoste la care nu a putut renunța niciodată. Apropiații regelui pop povesteau că artistul a suferit foarte mult din cauza faptului că dragostea sa nu i-a fost niciodată împărtășită de actriță. 

"Îl iubea ca pe un copil, ca pe un frate mai mic. Nu a fost nimic de ordin erotic între ei", povesteau apropiații megastarului.

Sursă foto: Getty Images

Idilă cu fiica celebrului Ryan O'Neal

Idilă cu fiica celebrului Ryan O'Neal

Cea de-a două mare iubire a lui Jackson a reprezentat-o fiica lui Ryan O'Neal , Tatum O'Neal, care ulterior a devenit soția tenismenului John McEnroe. 

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când cântărețul avea 17 ani, iar Tatum doar 12 ani. Într-un interviu din 2003 pentru BBC, Jackson susținea că Tatum a fost prima sa iubită pe care a iubit-o nespus de mult, potrivit nzherald.co.nz.

În cadrul aceluiași interviu, cântărețul a mărturisit că Tatum a încercat la aceea vreme să îl seducă, lucru care l-a speriat pe Jackson de moarte.

"Nu cred că eram pregătit pentru unele dintre lucrurile despre care vorbea, eram destul de naiv - nu glumesc", spunea Jackson.

Au existat zvonuri că cei doi ar fi avut o relație amoroasă, Michael Jackson nutrind sentimente puternice și pentru această femeie celebră. Din păcate, "relația" dintre cei doi nu a durat prea mult și a fost la fel de platonică asemenea celei cu Diana Ross.

Sursă foto: Getty Images

A cerut-o în căsătorie pe Brooke Shields

A cerut-o în căsătorie pe Brooke Shields

La fel ca în cazul lui Tatum O'Neal, Jackson a susținut că a avut o relație cu frumoasa Brooke Shields, deși actrița a mărturisit că între doi a existat doar o prietenie frumoasă. Deși relația lor a fost strict  platonică, megastarul era gata să facă pasul cel mare cu Shields, cerând-o pe aceasta în căsătorie, însă această dorință nu s-a concretizat niciodată.

Cei doi s-au întâlnit în 1978, iar Jackson i-a mărturisit Oprey Winfrey 1993 că s-a îndrăgostit nebunește de ea. Potrivit zvonurilor, cei doi ar fi avut o poveste de dragoste care a durat 11 ani, dar din care a lipsit cu desăvârșire iubirea carnală. Potrivit lui Shields, la început a exista o atracție sexuală între ei, dar, în timp, Michael Jackson a devenit total dezinteresat de acest aspect.

Sursă foto: Getty Images

Lisa Marie Presley, prima soție a regretatului artist

Lisa Marie Presley, prima soție a regretatului artist

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie este prima femeie care i-a devenit soție lui Michael Jackson. La aceea vreme, vestea a avut un impact uriaș în presă. 

Cu toate că părea că povestea de dragoste dintre regele pop și fiica regelui rock'n roll-ului este scosă din basme, mai mulți apropiați a-i artistului, au dezvăluit că totul a fost o mișcare inteligentă de publicitate din partea PR-ului lui Jackson. Relația dintre cei doi ar fi reprezentat de fapt o soluție pentru a salva reputația artistului, după ce apăruse primul scandal de pedofilie, iar credibilitatea lui Jackson atârna de un fir de ață. 

Chiar dacă nu a vorbit deschis despre viața lor intimă, Lisa Marie a lăsat de mai multe ori să se înțeleagă că cei doi nu au avut nici o legătură din punct de vedere sexual. 

Sursă foto: Getty Images

Surse foto: Getty Images

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta