Nu Skin

Femeile celebre din viața lui Michael Jackson: cu cine s-a "iubit" megastarul

Cristina Gherghina

Debbie Rowe, femeia care l-a făcut tată pe Jackson

Debbie Rowe, femeia care l-a făcut tată pe Jackson

După căsnicia eșuată cu fiica lui Elvis Presley, Jackson s-a căsătorit pentru a doua oară cu Debbie Rowe, în 1996.

Cumva, din asistenta medicului dermatolog al megastarului, Debbie Rowe a ajuns să îndeplinească cea mai arzătoare dorință a lui Michael Jackson, aceea de a deveni tată. În perioada în care cei doi au fost căsătoriți, Debbie le-a dat naștere lui Michael Joseph "Prince" Jackson Jr. și Paris Michael Katherine Jackson.

La fel ca în cazul primei căsnicii, nici aceasta nu a durat, cei doi divorțând în anul 1999. 

Într-un interviu acordat după trecerea în neființă a cântărețului, Debbie a dezvăluit că cei doi nu au întreținut niciodată relații intime și că după divorț, aceasta i-a oferit lui Jackson custodia totală a copiilor.

Sursă foto: Imgur

Shana Mantagal, iubita secretă a regelui pop?

Shana Mantagal, iubita secretă a regelui pop?

După toate "relațiile" și cele două căsnicii eșuate, regele pop nu a mai fost văzut în compania niciunei alte femei. Dar, la 6 ani de la moartea cântărețului, fosta gardă de corp a artistului, Matt Fiddes, a dezvăluit că Jackson a avut mai multe relații de-a lungul vieții pe care le-a ținut departe de ochii lumii. 

"Nu voi spune cine este, dar cred că familia sa a fost conștientă de faptul că a existat cineva special în viața lui, o persoană pe care a iubit-o și a adorat-o, cineva cu care a avut o relație adevărată", a spus Matt Fiddes pentru Sky News.

Una din presupusele iubite ale lui Jackson este Shana Mantagal, care susține că a avut o relație secretă cu megastarul în anii 90', înainte de căsătoria cu Presley.

"Mereu avea grijă să mă simt confortabil și nu a pus niciodată presiune pe mine - a fost minunat, exact așa cum mi-am imaginat. Nu era vreun amator, se vedea că avea experiență, chiar dacă eu nu aveam la aceea vreme. Și puteai să îți dai seama cât de mult iubea femeile", a spus Shana despre relația cu Jackson.

Sursă foto: Youtube 

Surse foto: Getty Images

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta