Fiica Andreei Esca se întreține singură și la 22 de ani a reușit să își cumpere o mașină „de milioane”

Fiica Andreei Esca se întreține singură și la 22 de ani a reușit să își cumpere o mașină „de milioane”

Ramona Jurubita

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit 23 de ani pe 31 august 2023. Deși este încă foarte tânără, se poate mândri cu o mulțime de realizări până la această vârstă. Este creator de conținut și din banii pe care îi câștigă pe cont propriu a reușit să își cumpere atât o casă, cât și o mașină deloc ieftină.

UPDATE 4 decembrie 2023: Participarea la „America Express” a făcut-o pe Alexia Eram să ajungă în atenția oamenilor mai mult ca oricând. Aceasta le-a arătat telespectatorilor că este o persoană sensibilă și că uneori îi este greu să își gestioneze emoțiile. Este concurenta care a plâns cel mai mult în sezeonul cu numărul șase, în ciuda puterii de care a dat dovadă în situațiile imprevizibile. Ea și fratele ei se numără printre cele mai puternice echipe ale concursului, dar asta nu o împiedică să își recunoască vulnerabilitățile. 

Fiica Andreei Esca i-a mărturisit Laurei Giurcanu într-un podcast că are momente în care se simte copleșită de ceea ce simte și că de foarte mult timp merge săptămânal la psiholog. Plânsul o ajută să se descarce pe moment, dar terapia este un real sprijin pentru ea:

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare.

Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat.”

-----------------

Influencerița trăiește așa cum își dorește, pentru că a reușit să ajungă la confortul financiar după care tânjește orice tânăr de vârsta ei și, după cum a dezvăluit, nu mai apelează deloc la ajutorul părinților.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc.”, a declarat fiica Andreei Esca.

La numai 22 de ani, și-a cumpărat mașina visurilor sale

Alexia Eram avea deja o mașină, dar nu era modelul la care visa, ci doar un automobil modest, pe care îl folosea pentru a-și face treburile prin oraș. Acum, după ce a făcut economii și a muncit special pentru a-și împlini visul, a reușit să se urce la volanul bolidului de lux pe care și-l dorea.

Mașina pe care o va conduce de acum înainte este un BMW M240i, care valorează între 55.300 € și 71.000 €. Tânăra a ținut să menționeze că nu a luat bani de la părinții ei și că a muncit pentru a-și vedea visul îndeplinit.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.
A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-ma așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… pentru că imediat va intra la costum tuning! Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit!”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Martor la împlinirea ei a fost nimeni altul decât Mario Fresh, partenerul ei de viață, care s-a bucurat enorm când a văzut-o urcându-se pentru prima dată în automobilul cumpărat cu bănuții munciți de ea.

@mariofresh Drumuri lini. @Alexia Eram ♬ Roma - Bogdan DLP & Ian

 

Probabil mulți oameni se întreabă de unde are fiica Andreei Esca bani pentru o asemenea mașină. Important de menționat este că Alexia Eram activează de mulți ani în mediul online, acolo unde încasează sume deloc modeste pentru conținutul pe care îl creează. În plus, este imaginea mai multor campanii de promovare de produse și servicii. A participat inclusiv la emisiunea „America Express”, unde concurenții sunt extrem de bine plătiți.

Teodora Stoica, primul interviu despre lupta împotriva nemilosului cancer: ”Mi-a fost frică să vorbesc despre asta”

Surse foto: Instagram

Surse articol: LibertateaWowbizB1tvYoutube

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut fiica Andreei Bănică! Sofia are iubit la 14 ani
Ce mare și frumoasă a crescut fiica Andreei Bănică! Sofia are iubit la 14 ani
De ce esti singura?
Incepe quiz
De ce esti singura?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.