Fiica lui Emil Boc, senzația momentului în România. Ce a făcut-o vedetă parcă peste noapte

Fiica lui Emil Boc, senzația momentului în România. Ce a făcut-o vedetă parcă peste noapte

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Cezara Boc este fiica lui Emil Boc, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați politicieni din România. Tânăra, în vârstă de 24 de ani îi calcă pe urme tatălui său în privința succesului și, pe lângă faptul că o așteaptă o carieră înfloritoare în domeniul juridic, se bucură de o popularitate fantastică și în spațiul online.

cezara boc, fiica lui emil boc, primarul clujului, impreuna la ceremonia de absolvire a facultatii

Fiica primarului din Cluj este absolventă a Facultății de Drept de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și în prezent se pregătește pentru admiterea la Barou, iar în paralel este și consilier juridic. Cezara Boc a găsit o modalitate ingenioasă de a prezenta proceduri juridice, prin intermediul TikTok, cea mai utilizată rețea de socializare a momentului. Așadar, spre deosebire de alți utilizatori, fiica lui Emil Boc își folosește contul de TikTok nu pentru a-și demonstra talentul într-ale dansului sau muzicii, ci pentru a preda lecții de drept într-o manieră foarte originală.

Cezara Boc a început să publice videoclipuri încă din vara lui 2020, în care explica diverse infracțiuni într-un mod amuzant și ingenios. Primul ei clip a avut peste un milion de vizualizări, ceea ce a propulsat-o pe tânără direct pe culmile celebrității în mediul virtual.

"Pentru că pe TikTok e cel mai simplu să faci și să postezi astfel de clipuri, mi-a plăcut conceptul, sunt foarte mulți tineri care vor să învețe lucruri noi. Eram într-o zi la cafea, toată lumea vorbea despre TikTok, numele l-am ales la întâmplare, numai să intru să văd ce face lumea", a povestit Cezara Boc, pentru clujjust.ro.

Vedetă pe TikTok

Fiica lui Emil Boc a povestit că planul său inițial nu a fost acela de a deveni cunoscută pe rețeaua de socializare, ci de a realiza un videoclip pentru propriul său amuzament. Însă tânăra a devenit virală în cel mai scurt timp și a început să fie urmărită și de vedete din showbizul autohton. 

Citește și: Cum să fie așa sexy? Vezi cât de frumoasă poate fi soția lui Emil Boc, primarul Clujului

"A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4-5 dimineața. Am închis cărțile și am zis să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni. Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare", a mai spus Cezara Boc. 

Cezara Boc și-a dorit încă din copilărie să urmeze o meserie vocațională și l-a avut ca model chiar pe tatăl său, Emil Boc. "Dintotdeauna am avut o dragoste pentru Drept. Aveam trei ani, tata era avocat. La biroul lui își pregătea cazurile, multe materiale de citit. Iubeam să îl privesc pregătindu-se, iar când pleca, îi umblam mereu la biroul de avocatură, mă prefăceam că citeam, luam și notițe... la trei ani erau doar mâzgălituri. De atunci știam că vreau să fiu avocat, iar tatei i se părea foarte drăguț. Mi-a pus mâzgăliturile deoparte, le-a păstrat. Pe unele le-a pus pe perete", a declarat Cezara Boc, conform sursei anterior menționate.

Surse articol: Clujjust.ro / Viva! / Impact.ro

Sursa foto principală: Facebook / Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Află totul despre viața lui Petrișor Ruge. Cum a ajuns să devină dansatorul și coregraful de succes care a uimit România
Află totul despre viața lui Petrișor Ruge. Cum a ajuns să devină dansatorul și coregraful de succes care a uimit România
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.