Fiica lui Robert Turcescu a făcut 19 ani. Vezi cât de sexy este Ioana acum și cu ce se ocupă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ioana este fata cea mare a jurnalistului Robert Turcescu, din prima lui căsnicie, cea cu Corina Ilie. În prezent, Ioana este o domnișoară de 19 de ani, frumoasă, ambițioasă și foarte creativă. Tânăra și-a arătat dragostea pentru modă în ultima sa colaborare cu mama ei vitregă. Cele două au lansat recent o colecție tinerească de corsete, ca parte a afacerii cu haine pe care Oana, soția lui Robert Turcescu o are de ceva timp.

Ioana este fiica din prima căsnicie a lui Robert Turcescu

Ioana este fiica din prima căsnicie a lui Robert Turcescu

Ioana este fata cea mare a jurnalistului Robert Turcescu, din căsnicia lui cu Corina Ilie. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de 15 ani. Ioana este extrem de apropiată de tatăl ei, iar cei doi au o relație tată-fiică la care puțini doar visează. Jurnalistul este foarte bun în meseria de părinte și reușește mereu să ajungă la inima fiicei sale și să comunice foarte bine cu ea. 

Sursa foto: Pinterest

Sunt o familie discretă

Sunt o familie discretă

Robert Turcescu este, pe cât de vocal pe scena politică, pe atât de discret în viața particulară. Jurnalistul are o familie frumoasă și unită. Robert Turcescu, acum în vârstă de 44 de ani și-a refăcut viața alături de Oana Nuțu, în vârstă de 30 de ani, în urmă cu șase ani. Cei doi au împreună o fetiță, Vera Ilinca, în vârstă de cinci ani. Chiar dacă nu este mama ei naturală, Ioana Turcescu se înțelege bine cu actuala soție a tatălui său și cei patru sunt o familie extrem de reușită.

Sursa foto: Instagram

Ioana are multă grijă de sora ei, Vera

Ioana are multă grijă de sora ei, Vera

Cele două fete ale lui Robert Turcescu, Ioana și micuța Vera, au o relație extrem de specială și sunt foarte apropiate. Chiar dacă între ele două este o diferență de 14 ani, Ioana și Vera au reușit să găsească activități comune și fotografiile demonstrează cât de bine se distrează împreună și cât de apropiate sunt ca și surori.

Sursa foto: Instagram

Ioana e pasionată de modă

Ioana e pasionată de modă

Ioana a reușit să își canalizeze creativitatea și dragostea pentru frumos într-o colecție inedită lansată alături de mama ei vitregă, Oana. Actuala soție a lui Robert Turcescu este designer vestimentar și are un magazin online de rochii de mireasă și corsete pentru femeie. Recent, cele două au colaborat și au lansat o colecție de corsete tinerești, pe care Ioana le promovează cu mândrie pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Cum poate arăta fiica lui Marius Tucă, acum trecută de 23 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.