Fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu a fugit din casa lui Silviu Prigoană! "Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu"

Fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu a fugit din casa lui Silviu Prigoană! "Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu"

Ramona Jurubita

Toată lumea știe că Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o căsnicie tumultuoasă și că sunt campioni la numărul de separări și împăcări. Când părea că s-a așternut pacea în viețile lor, și-au declarat din nou război, iar de data aceasta copiii lor sunt la mijloc.

UPDATE 20 septembrie 2023: Șirul acuzațiilor pe care și le aduc Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu este tot mai lung! Niciunul nu dă semne că ar vrea să ajungă la pace, deși amândoi susțin că doresc binele celor doi copii minori pe care îi au împreună. Amândoi vor să aibă ultimul cuvânt, așa că aruncă în continuare cu noroi unul în celălalt. Iată ultima declarație a afaceristului, după ce s-a supărat extrem de tare că fosta soție nu îl duce pe mezinul familiei la școală:

„Voi face plângere la Protecția Copilului Sector 3, Sector 5, la Parchet am depus plângere penală pentru că a încălcat două hotărâri judecătorești definitive. Una e cu adusul copilului acasă, la domiciliu, și interzicerea accesului copilului la educație, sunt infracțiuni prevăzute de Codul penal. Deci ea trebuia să ducă azi copilul la școală indiferent de situație. Dar, ea nu poate să ducă copilul la școală că ea nu se trezește la șase jumătate să îl pregătească. Ei se trezesc la 11 sau 12, au alt fus orar. În 2022, ea nu a venit să ia copiii de la școală, am dovezi.”, a spus Silviu Prigoană pentru Spectacola.

Adriana Bahmuțeanu își asumă posibila pedeapsă și refuză cu orice preț să îl ducă pe Eduard Prigoană la școală, susținând că el nu dorește acest lucru și că îi este frica de tatăl său.

„Și eu acum sunt pasibilă de pușcărie. Pentru că băiatul nu vrea la școală, că îi e frică să nu îl ia taică-su. Și nu îl pot obliga să se ducă, nu-l pot forța, că îl expun agresorului.Și legea zice că, dacă părintele nu duce copilul la școală, poate face închisoare pe motiv de îngrădire a accesului la educație. Am depus trei cereri de urgentarea la Instanță, dar nimic!”, a spus vedeta într-un interviu.

-----------

Știrea inițială

Foștii soți au trecut de foarte multe ori pragul tribunalului și în 2019 au fost amândoi de acord cu decizia Instanței, care a stabilit ca domiciliul celor doi băieți pe care îi au împreună să rămână acasă la Silviu Prigoană. Deși custodia a fost comună în tot acest timp, Adriana Bahmuțeanu își acuză fostul soț că nu i-a respectat dreptul la orele de vizită în pandemie. Până acum, vedeta nu a făcut public acest aspect, pentru că s-a gândit la binele minorilor. Dar oare ce a făcut-o să se răzgândească?

În vara lui 2023, fosta prezentatoare TV a petrecut o vacanță mult așteptată alături de Eduard (12 ani) și Maximus (15 ani), iar mărturisirile pe care i le-au făcut aceștia în timpul plimbărilor prin lume au făcut-o să reacționeze. Potrivit spuselor sale și ale fiului mic, Silviu Prigoană ar fi violent și i-ar fi agresat de mai multe ori pe cei doi. Ba mai mult, Eduard, ar fi fugit de acasă din cauza violenței tatălui și cere să îi fie mutat domiciliul la mamă.

„În timpul pandemiei nu am avut acces să-mi văd copiii, mi-a fost ruptă legătura cu copiii mei. Am sesizat în timpul pandemiei DGASPC pentru a verifica vizitele. În acest an, fostul meu soț a fost de acord să petrecem o vacanță împreună eu și copiii, am plecat în America, iar acolo, fiul meu cel mic a fost supus, că nu-și mai dorește să locuiască la tată și vrea să se mute la mine. Pe lângă acestea, a dorit în mod expres să meargă la Protecția Copilului și la autorități pentru a mărturisi tot ceea ce s-a întâmplat.

Mi-au mai spus copiii că tatăl lor e nervos și violent. Le-am spus că la mine au un loc sigur, dar să se hotărască pentru a face actele, să fie decizie judecătorească. Lui îi place foarte mult scandalul și mă denigrează de mai mulți ani.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Adriana Bahmuțeanu și fiul cel mic, Eduard Prigoană
Adriana Bahmuțeanu și fiul cel mic, Eduard Prigoană

Aceasta susține că a încercat să ajungă la o înțelegere cu fostul soț, dar se pare că el nu este dispus să discute cu ea. Asta înseamnă că și-au declarat din nou război și că se întrec încă o dată în acuzații și plângeri penale.

„Am vrut să mă înțeleg cu domnul Prigoană pe cale amiabilă. Am vorbit cu avocata dânsului de mai multe ori. Avocații au vorbit între ei să facem un acord notarial prin care fiul nostru Eduard să poată locui la domiciliul meu. Deși, inițial a fost de acord, a refuzat să mai facem acest act notariat. Am fost obligată de situație să depun ordonanță de urgență la Tribunal și aștept de două săptămâni un termen.
Deși legea spune că toate cazurile cu minori se judecă cu celeritate, adică la urgență. (...) El este expus agresiunilor din partea tatălui în mod repetat. Domiciliul ambilor mei copii s-a schimbat și am fost de acord cu asta, am zis că am renunțat la judecată. În 2019 am fost de acord să schimbăm domiciliul de la mine la fostul meu soț, Maximus își dorea să locuiască cu el, custodia a rămas comună, deși noi nu am discutat absolut deloc, doar prin notificări sau avocați.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru aceeași sursă.

Ce spune Silviu Prigoană

Afaceristul a reacționat imediat la acuzațiile primite, dar în loc să se apere, a aruncat și el cu noroi. Este revoltat că fiul cel mic nu s-a mai întors, după vacanță, în locuința sa, așa cum prevede hotărârea judecătorească. În plus, acesta susține că fosta soție nu a dus copilul la școală.

„Nu am cunoștință de această ordonanță președințiala. Adriana Bahmuțeanu a încălcat hotărârea judecătorească și este infracțiune, în primul rând. Și, în al doilea rând, nu a dus copilul la școală, este o altă infracțiune, două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare. Însă își asumă responsabilitatea a ceea ce face. S-au ocupat avocații. Am înștiințat Protecția Copilului Sector 3, Sector 5, Poliția, executorul judecătoresc. S-au făcut toate demersurile necesare. Copilul nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești. Dânsa avea obligația să aducă copilul acasă. Ulterior, dacă dorea să facă ceva, exista proceduri legale. Cum eu am procedat legal și dânsa trebuia să procedeze legal, legea este numai pentru unii, nu pentru toată lumea. Probabil cel mic locuiește la Adriana, abuziv. Nu am cunoștință, știu că nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești, la domiciliul meu. Ea avea obligația să ia și să îi aducă. Ce știu cu siguranță, de pe cântarul medicului de familie, este că a plecat cu 80 kg și s-a întors cu 90 kg, în 3 săptămâni. Totuși, are 12 ani…”, a declarat Silviu Prigoană pentru Spynews.

Rămâne de văzut ce vor hotărî autoritățile în acest caz, mai ales că la mijloc este declarația unui minor de 12 ani care își acuză tatăl de rele tratamente. Fiul cel mare al Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană nu și-a exiprimat dorința de a părăsi locuința tatălui, dar mama susține că amândoi sunt abuzați.

„Evident că sunt pedepsiți amândoi, numai că Maximus, din păcate, s-a obișnuit cu pedeapsa. I se pare că este spre binele lui, ceea ce este foarte grav. Îi va afecta dezvoltarea emoțională pe viitor.”, a mai spus vedeta.

Mărturisirile cutremurătoare făcute de Eduard Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a făcut publice declarațiile fiului ei, pe care le-a pus și la dispoziție și organelor competente care le vor analiza și vor lua o decizie. Mai jos găsești transcrierea întregului dialog mamă-fiu, care este de-a dreptul cutremurător:

ADRIANA BAHMUȚEANU: Eduard, bună dimineața! Îți mulțumesc că ești atât de drăguț încât mă lași să te filmez și să facem acest video cu acordul tău…

EDUARD: A fost ideea mea să facem acest video.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Hai să vedem despre ce vorbim, pentru că este foarte important. Deci, tu de două-trei săptămâni stai la mami, adică la mine, te-ai hotărât să rămâi aici, să nu mai mergi la tati acasă, acolo unde judecătorul a hotărât că trebuie să stai în timpul săptămânii. Ce s-a întâmplat, Eduard?

EDUARD: Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe zi, puteți să vă imaginați cât de beat este.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Și cum îți vorbește?

EDUARD: Handicapat, porc, gras, cretin, batoză, balenă…

ADRIANA BAHMUȚEANU: Te-a lovit vreodată?

EDUARD: Da, cu palma peste față.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Ce făceai atunci când te-a lovit? Ce s-a întâmplat?

EDUARD: Uneori era enervat de fratele meu, că făcuse el ceva, alteori, chiar din nimic.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Din nimic, așa, îl apucau nervii?

EDUARD: Eram în foișor, ne-a pus să ne uităm la un film al lui, ceva cu violență, s-a enervat pe fratele meu că tot își rodea unghiile, a luat o telecomandă și a aruncat-o înspre el, dar m-a lovit pe mine în picior.

ADRIANA BAHMUȚREANU: Și după aceea ce a făcut?

EDUARD: Nu și-a cerut scuze, nu m-a mângâiat, nu a făcut nimic.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Și cu telefonul cum s-a întâmplat?

EDUARD: Mi-a luat telefonul, pentru că nu eram atent la el când vorbea cu mine, dar eu îl ascultam, îl auzeam, și mi-a dat cu el, cât de tare a putut, în genunchi.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Se întâmplă des să fie violent taică-tu?

EDUARD: Da!

ADRIANA BAHMUȚEANU: Ce alte episoade de violență îți mai aduci aminte?

EDUARD: Când aveam școala online, trebuia să dau un răspuns la engleză, iar taica-miu mi-a zis să dau un răspuns pe care l-a făcut el. A crezut că înțelegea ce se întâmplă. Eu nu am dat răspunsul lui, ci pe al meu, care a fost corect, după care mi-a oprit camera, mi-a luat capul și m-a dat cât de tare a putut de masă. Era o masă cu colț. Aveam o dungă pe cap… Când mă întrebau copiii ce am, nu mă lăsa taică-miu să răspund.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Am vorbit zilele trecute despre un episod și tu mi-ai spus că eu v-am părăsit, ca nu am vrut să mai vin să vă văd. Ce vă spunea tata despre mine?

EDUARD: Spunea că tu ai plecat, că nu mai vrei să ne vezi. Când erai la poartă ne-a spus că ai venit aici ca să îl bagi pe tatăl nostru în pușcărie. Și, da, noi credeam că tu, mama noastră, ești o persoană foarte rea. Ne promitea chestii false, adică, vă cumpăr asta, dacă nu mergeți la ea, vă iau nu știu ce, dacă nu mergeți.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Dar în pandemie ce zicea?

EDUARD: În pandemie a pus un abțibild pe poartă cu carantină, ca să nu te lase să ne iei de aici.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Dar puteai să mă suni?

EDUARD: Nu. Ne lua telefoanele și dacă voiam să le folosim, trebuia să-l întrebăm pe el și să fim supravegheați.

ADRIANA BAHMUȚEANU: De când stai aici, ce ți-a spus tatăl tău, cu ce te-a amenințat?

EDUARD: A spus că o să trimită o echipă SWAT aici, să ne ia cu forța. Apoi zicea că o să vină cu executorul să mă ia de aici, că o bagă pe maică-mea în pușcărie pentru că m-a luat de la el cu forța. Dar nu m-a luat maică-mea cu forța, eu am decis să vin aici, după vacanța din America.

Nimeni nu se aștepta ca scenariul acesta să se repete și să îi vadă din nou pe foștii soți în fața Instanței. Părea că lucrurile au intrat pe un făgaș normal și că fiecare își vede acum de viața sa, mai ales după ce fiecare și-a refăcut viața. Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan, iar Silviu Prigoană are și el o altă soție din 2016, pe Mihaela Prigoană.

Noi acuzații pentru părintele Visarion Alexa. De la hărțuire sexuală a trecut la hărțuire psihologică?

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: SpynewsSpynewsWowbizCancanViva

Articolul urmator
Adriana Bahmuțeanu, vacanță de vis în compania băieților săi. Vezi cât de mult au crescut Eduard și Maximus Prigoană!
Adriana Bahmuțeanu, vacanță de vis în compania băieților săi. Vezi cât de mult au crescut Eduard și Maximus Prigoană!
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.