Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Fiul lui Horațiu Mălăele, un actor la fel de talentat și de carismatic. Ți se pare că seamănă cu tatăl său?

Cristina Gherghina
"Așchia nu sare departe de trunchi"

"Așchia nu sare departe de trunchi"

Nimeni nu se aștepta ca cei doi fii ai lui Horațiu Mălăele, Bogdan și Cristian, să vrea să își urmeze tatăl pe drumul actoriei. Tatăl lor a fost un adevărat sprijin la început de drum, iar acum, cei doi au șansa de a arată lumii că talentul nu s-a oprit la Horațiu Mălăele.

Există o vorbă în poporul românesc care spune că "Așchia nu sare departe de trunchi", lucru care este cât se poate de adevărat în cazul lui Horațiu Mălăele. Fiul cel mare al celebrului actor, Bogdan, este leit tatălui său și îi calcă pe urme, dar nici mezinul familiei, Cristian, nu se lasă mai prejos. 

Bogdan Mălăele, în vârstă de 30 de ani, și Cristian, în vârstă de 28 de ani, sunt fiii Gabrielei și ai lui Horațiu Mălăele. 

Fiul cel mare este copia fidelă a tatălui său și se pare că nu i-a moștenit doar trăsăturile fizice, ci și talentul actoricesc. Bogdan i-a călcat pe urme tatălui său: a absolvit Facultatea de Regie-Film și s-a făcut actor. A jucat în numeroase piese de teatru și chiar va împărți, în curând, scena cu tatăl său. De curând, Bogdan Mălăele a debutat în primul său serial, intitulat "Mecanicii", în care joacă alături de diverși comedianți ai momentului, precum Ionuț Rusu, Andrei Ciobanu și Ioana State, potrivit Libertatea.ro

Bogdan nu este doar un foarte bun actor, ci și un bun comediant. În premiera sezonului 8 a emisiunii "IUmor", acesta a fost invitat special și a făcut furori cu numărul său de stand-up. 

bogdan malaele

Sursă foto: Facebook 

Citește și Familia Laurei Cosoi se mărește: vezi cum și-a anunțat actrița cea de-a doua sarcină și ce sex are copilul

Maestrul Horațiu Mălăele este cel care i-a "lansat" pe fiii săi 

Un lucru mai puțin știut este faptul că nimeni din familia lui Horațiu Mălăele nu se aștepta ca cei doi copii să aibă aceleași inclinații ca tatăl lor. Copii fiind, aceștia erau pasionați de lumea magică a internetului și abia dacă apucau să citească vreo carte. 

Horațiu Mălăele nu a pus niciodată presiune pe copii săi să îl urmeze pe drumul actoriei, dar în clipa în care cei doi au decis să facă aceeași facultate ca tatăl lor, celebrul actor le-a oferit tot ajutorul. După terminarea facultății, Horațiu Mălăele și-a prezentat fiii mai multor regizori cunoscuți, iar pe Bogdan, fiul cel mare, l-a recomandat pentru un rol într-o comedie, conform Libertatea

Citește și Numele lui Cabral stârnește hohote de râs! Iată cum îl cheamă pe simpaticul prezentator

"Ediție specială", spectacolul care îi aduce pe aceeași scenă pe Bogdan și Horațiu Mălăele

Pe data de 6 aprilie, fanii lui Horațiu Mălăele vor avea ocazia să îl vadă pe celebrul actor pe aceeași scenă cu fiul său, Bogdan, într-un spectacol de excepție numit "Ediție specială". Spectacolul este sold out, dar cei care nu au apucat ocazia să își achiziționeze bilete pot urmări show-ul pe data de 18 aprilie, la Cinema PRO, începând cu orele 19:30.

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta