Fiul Luminiței Anghel nu mai suportă izolarea: ”Moartea mea este singurătatea”

Redactor Divahair.ro

Ajuns acum la vârsta de 22 de ani, primul fiu al Luminiței Anghel, David, locuiește de 6 ani singur, într-o garsonieră pusă la dispoziție de mama sa. Deși au avut multe conflicte în trecut, de când a depășit perioada adolescenței, tânărul și solista au făcut pace. De atunci, David postează constant pe canalul său de Youtube crâmpeie din viața sa.

Și se pare că izolarea nu-i face deloc bine tânărului, care se plânge că el este foarte obișnuit cu oamenii, iar carantina este ”moartea” lui.

David Puscas

”Sunt dependent de oameni, moartea mea e singurătatea, stau singur de șase ani. Îmi place, când mă trezesc din somn, să sun pe cineva”, spune el celor care îl urmăresc pe YouTube.

În urmă cu câțiva ani, David și mama sa, Luminița Anghel, au făcut înconjurul televiziunilor din cauza că solista nu tolera comportamentul băiatului. Acesta îi cerea constant bani, nu își dorea să meargă la școala sau să se angajeze și își cerea independența de aceasta. Cântăreața a fost de accord să-l lase să plece de acasă, însă a avut o rugăminte pentru el, să facă ceva cu viața lui.

”David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut", a spus artista, la Kanal D.

Motivele certurilor dintre cei doi, la acel moment, se pare că ar fi fost faptul că ea a rămas gravidă: "Cât timp am fost însărcinată îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina. El avea momente de furie în care eu simţeam că nu mă pot apăra singură. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri", a mai menționat Luminiţ, povestind despre adolescența dificilă pe care a avut-o fiul ei.

David este primul copil adoptat de Luminița Anghel. Solista l-a luat în grijă pe băiat pe când acesta era foarte mic. Câțiva ani mai târziu, Luminița a luat decizia să mai adopte o fetiță, Măriuca, pe care a luat-o tpt de la o vârstă fragedă. În urma neînțelegerilor cu mama naturală a copilei, Luminița s-a văzut nevoită să renunțe la fiica ei adoptivă. Soarta i-a surâs în urmă cu cinci ani, când vedeta a aflat că este însărcinată și că urmează să-și vadă visul cu ochii, să aibă un fiu natural. Acesta din urmă se numește Filip și are acum 5 ani.

Articolul urmator Fiul Luminiței Anghel a făcut declarații tulburătoare despre copilăria lui. "Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.