Flick Domnul Rimă a devenit tată pentru prima oară! Vezi prima poză în formula de trei!

Flick Domnul Rimă a devenit tată pentru prima oară! Vezi prima poză în formula de trei!

Ramona Jurubita

Sebastian Andrei Filcea (39 de ani) – Flick, pe numele său de scenă – a trăit cel mai intens moment al vieții sale când a venit pe lume fetița lui. Flick Domnul Rimă și-a împărtășit bucuria cu urmăritorii din mediul online, la scurt timp după ce soția lui a născut un bebeluș sănătos.

UPDATE 17 august: Flick (Sebastian Andrei Filcea) și Denisa Filcea şi-au botezat fetiţa sâmbătă, 13 august, căreia i-au dat nu unul, ci două nume cu rezonanță biblică. Impresionant a fost faptul că el a ales să urmeze o frumoasă tradiţie de familie, alegând pentru creștinarea fetiței aceeaşi biserică şi aceeaşi cristelniţă în care a fost şi el botezat. „Azi ne-am botezat fetiţa, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelniţa în care am fost creştinat şi eu, şi mama, şi, acum 100 de ani, şi bunicul meu”. În stilu-i caracteristic, Flick a „Ne găsim, când vine seara, / Fericiţi şi ea, şi eu / Pentru că ne-am dus comoara / În faţa lui Dumnezeu”. 

-----

Deși Flick și Denisa Filcea (28 de ani) nu au anunțat sarcina până în ultimul trimestru, vestea nașterii au dat-o fix în ziua în care au făcut cunoștință cu minunea lor. Vedeta a dezvăluit și numele pe care îl va purta micuța lor. După botez, aceasta se va numi Eva Maria.

Flick o sărută pe obraz pe soția sa, Denisa Filcea.

Fiind cunoscut pentru rimele sale, nu avea cum să ofere detalii despre marele eveniment fără să scrie o poezie emoționantă. Postarea cu detaliile despre nașterea fiicei a fost scrisă în două strofe, a câte patru versuri. Iată cum și-a exprimat Domnul Rimă bucuria:

„❤️❤️❤️❤️❤️
Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria! ❤️”

Poza a strâns pe Instagram, la scurt timp după publicare, aproximativ 40.000 de aprecieri și aproape 1.000 de comentarii. Pe Facebook s-au adunat 64.000 de like-uri și peste 8.000 de comentarii. Câteva persoane publice din România i-au felicitat pe proaspeții părinți și i-au urat un călduros „bun venit” Evei Maria. Cântăreții Liviu Guță și Cabron, dar și fotbalistul Maxim Alexandru se numără printre internauții care au scris câteva cuvinte frumoase în dreptul postării.

Cei doi îndrăgostiți își expun zi de zi iubirea și experiența traiului împreună, arătându-le prietenilor din mediul online tot ce trăiesc. În ceea ce privește copilul care tocmai s-a născut, amândoi au păstrat discreția încă de la început. Au simțit nevoia să se bucure în intimitate de binecuvântarea pe care au primit-o, așa că au ascuns sarcina în primele șase luni.

Rămâne de văzut dacă soții Filcea își vor arăta fetița din primele zile de viață sau dacă vor păstra doar pentru ei privilegiul de a o privi.

Denisa Hodișan, pe numele ei de fată, a câștigat titlul „Miss Planet” în 2019 și l-a cucerit pe Flick imediat cu frumusețea ei răpitoare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Pe 1 iunie 2020 făceau publică prima fotografie împreună, iar pe 21 august a cerut-o de soție. Bărbatul a avut nevoie de numai două luni și jumătate pentru a se convinge de faptul că ea este femeia care îi va deveni soție. Apoi, la un an distanță, au făcut cununia civilă, direct pe o plajă din Creta, iar pe 11 octombrie 2020 și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Între ei este o diferență de 11 ani, dar nu au lăsat nici timpul și nici prejudecățile să îi despartă. Sunt una dintre dovezile care arată că iubirea nu ține cont de vârstă.

Citește și: Jennifer Lopez și-a prezentat fiica cu un pronume de gen neutru

Surse foto: Instagram, InstagramFacebook

Surse articol: ClickSpynewsLibertatea

Articolul urmator
Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată, la 41 de ani
Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată, la 41 de ani
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.