Florin Călinescu, radiografie a societății noastre, pe fondul COVID-19: " O gâlceavă bine gândită de laborator"

Cristina Gherghina

Îndrăgitul actor și jurat al emisiunii "Românii au talent", Florin Călinescu, a vorbit prin intermediul unui live pe Facebook despre situația actuală privind pandemia de coronavirus. Astfel, artistul și-a exprimat opinia despre gravitatea situației, dar și despre cine s-ar putea afla în spatele acestei pandemii.

Actorul a abordat mai multe subiecte în timpul live-ului, precum exporturile de lemn din pădurile României, despre criza generată de pandemia de coronavirus, dar și despre cei care ne conduc. 

florin calinescu covid-19

Florin Călinescu a mărturisit sincer că părerea sa despre criza în care ne aflăm este de fapt un război între marile puteri ale lumii, iar arma este acest virus. 

Citește și: Gestul impresionant al unei bunicuțe din Suceava: și-a cusut singură masca pentru a putea veni la spital

„Situația actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut.

Virusul are calm, are răbdare și pe care-l prinde îl articulează. Dacă ești bătrân și ai comorbidități asta este o poveste… Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi…", a spus actorul.

De asemenea, Florin Călinescu nu crede că situația în care ne aflăm este munca lui Dumnezeu, cu toate că au existat diverse controverse pe această temă. 

"Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis stați acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la școală. Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu?

Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu V-a întârzia să apară. Pentru asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia", a adăugat el.

În opinia simpaticului actor, ne așteaptă vremuri grele, chiar apocaliptice, în domeniul turismului și al agriculturii. Totodată, din spusele sale, oamenii vor deveni mai violenți din cauza fricii de a nu rămâne fără mâncare.

O să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin nu are scopul să nu ne îmbolnăvim”, a mai spus Florin Călinescu. 

Citește și:Guvernul României vrea să taie salariile parlamentarilor și miniștrilor. Vezi ce are de gând cu pensiile speciale

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Povestea cutremurătoare de viață a lui Florin Călinescu. La ce încercări tragice și traumatizante l-a supus soarta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.