Florin Piersic arată îngrijorător! Iată cea mai recentă imagine cu actorul

Florin Piersic arată îngrijorător! Iată cea mai recentă imagine cu actorul

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Atunci când ne gândim la cei mai iubiți actori români, printre primii care ne vin în minte este maestrul Florin Piersic, un artist de excepție, ce împletește sensibilitatea jocului cu un umor neaoș și plin de prospețime. Palmaresul său incredibil cuprinde zeci de filme și piese de teatru, istoria, aventura și povestea împletindu-se armonios în cariera marelui actor.

Cine nu-și aduce aminte de îndrăzneții haiduci ai lui Șaptecai sau de celebrul Mărgelatu, care i-a ținut pe telespectatori, în special pe doamne, cu sufletul la gură, de-a lungul a șase serii pline de suspans? 

Florin Piersic in 2019

Sursa foto: Pinterest 

Performanțele sale actoricești și prezența sa constantă în inima publicului de-a lungul a zeci de ani i-au adus lui Florin Piersic cele mai de seamă distincții, precum Ordinul Meritul Cultural și Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler, dar nimic nu se compară cu faima sa de cuceritor de suflete, înzestrat cu un grai dulce și plin de voie bună. Acesta este chipul pe care l-a arătat artistul de fiecare dată când a participat la emisiuni și evenimente, dar imaginile recente în care apare Florin Piersic au stârnit îngrijorare în sufletele românilor.

Într-o imagine din octombrie, Florin Piersic pare slăbit

După mai bine de 60 de ani în care ne-a încântat cu jocul său savuros, cu replicile pline de umor și cu intrigile aventuroase, maestrul Florin Piersic pare să fi obosit și să-și fi pierdut ceva din voioșia de odinioară. Cel puțin așa arată unele imagini recente, în care actorul pare mai fragil decât de obicei, cu o oarecare nesiguranță în privire și gesturi.

Florin Piersic in octombrie

Sursa foto: Facebook

Schimbarea este evidentă, în comparație cu înregistrările de la începutul acestui an, în care Florin Piersic este plin de vervă și de replici inspirate, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată. 

Peste 60 de ani dedicați artei

Începând din 1957, Florin Piersic a fost o prezență constantă pe micile ecrane, luminând o epocă întunecată cu prezența sa plină de voioșie. A jucat în numeroase roluri: haiduc (seria Mărgelatu, Haiducii lui Șaptecai, Zestrea domniței Ralu, Săptămâna nebunilor sau Pintea), personaj istoric (în Neamul Șoimăreștilor, Mihai Viteazul, Frații Jderi, Bălcescu sau Ștefan cel Mare), erou de poveste (De-aș fi... Harap Alb) sau aventurier (Aventuri la Marea Neagră, Șapte băieți și-o ștrengăriță, Parașutiștii). 

Margelatu

Sursa foto: Pinterest

Nici în arta dramatică nu s-a lăsat mai prejos,  vând o activitate bogată în cadrul Teatrului Național din București. A jucat și în seriale („Lacrimi de iubire”) și a fost invitat la numeroase emisiuni. Pretutindeni a adus o scânteie de geniu și un umor autentic, devenind o adevărată emblemă a filmului românesc de aventură.

În luna martie, la Neața cu Răzvan și Dani, Florin Piersic era în plină formă

La cei 83 de ani ai săi, Florin Piersic își păstrează ținuta falnică și chipul seducător. Dar tinerețea lui se simte mai ales în felul în care vorbește, pentru că nu și-a pierdut nimic din farmecul anilor săi de „haiducie”. Prezența sa  stârnește în continuare hohote de râs, dar și o urmă de nostalgie, după vremuri demult apuse. Înzestrat cu o memorie incredibilă, cu o ironie strălucitoare și cu un ascuțit simț de observație, actorul ține cu succes pasul cu generațiile tinere. Dar lucrul cel mai frumos este că aduce bucurie în sufletele celor care au crescut avându-l ca idol.

Pentru noi toți, dar mai ales pentru cei care îl păstrează în inimă, ca pe imaginea luminoasă a propriei tinereți, este important ca marele artist să-și recapete forțele și să ne însoțească în continuare cu zâmbetul său larg și cuvintele pline de duh.

Surse foto: Facebook, Pinterest

Articolul urmator
Ce mai face astăzi David Hasselhoff, actorul care a făcut să suspine milioane de femei cu rolul salvamarului sexy din ”Baywatch”
Ce mai face astăzi David Hasselhoff, actorul care a făcut să suspine milioane de femei cu rolul salvamarului sexy din ”Baywatch”
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.