Florin Piersic Jr. a mărturisit de ce nu vorbește cu tatăl lui de mai bine de 20 de ani. „El nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu

Florin Piersic Jr. a mărturisit de ce nu vorbește cu tatăl lui de mai bine de 20 de ani. „El nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu

Anca Marcus

Relația dintre celebrul actor Florin Piersic (88 de ani) și Florin Piersic Jr. (55 de ani) a fost mereu una complicată și plină de tensiuni. Despre această ruptură tăcută s-a tot vorbit de-a lungul anilor, iar acum fiul actorului a venit cu explicații privind motivul neînțelegerilor. 

De mai bine de două decenii, cei doi nu mai schimbă un cuvânt, iar distanța dintre ei pare să se adâncească și mai mult. Într-o mărturisire recentă, fiul lui Florin Piersic a dezvăluit că momentul de ruptură s-a petrecut cu mulți ani în urmă și că relația lor s-a deteriorat progresiv de atunci.

Când s-a produs ruptura dintre ei

Pentru Florin Piersic Jr., momentul de cotitură a fost premiera filmului „Fix Alert”, la care a muncit foarte mult. Acolo, Florin Piersic Sr. i-a spus fiului său că nu înțelege povestea pe care a creat-o în film. 

Gestul tatălui său a fost resimțit profund de fiu, care a considerat că munca și efortul său nu au fost apreciate. Deși a încercat să înțeleagă perspectiva acestuia, Florin Piersic Jr. a decis să se îndepărteze de tatăl său pentru a evita alte momente tensionate. În ciuda încercărilor de a rezolva tensiunile, relația dintre cei doi nu s-a îmbunătățit, iar niciunul dintre ei nu a făcut vreun pas spre reconciliere.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a declarat Florin Piersic Jr.

Sângele apă nu se face

Deși între cele două vedete nu mai există niciun dialog, fiul lui Florin Piersic pare să își poarte tatăl cu drag în suflet și să-și amintească cu afecțiune de momentele petrecute împreună. Mărturisirile sale despre mesajele pe casete audio pe care le-a păstrat timp de decenii demonstrează că, în ciuda lipsei de comunicare din prezent, legătura lor nu a fost uitată.

„Faptul că noi doi nu putem comunica e un lucru cu care eu m-am obișnuit și rămân cu niște mesaje pe care le am pe casete audio de la 22 – 23 de ani. Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. El fiind un vorbitor îmi vorbea și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele acelea și am promis că le voi mai asculta când voi avea 80 de ani.

Am zis că dacă nu se vor demagnetiza casetele alea, le ascult la 80 de ani pentru că el nu va mai fi în viață, iar eu am să fiu un moș care ascultă ce spunea taică-su și râde. O să îmi scot proteza, o pun acolo și mă distrez. Alea sunt niște momente mișto pentru că atunci el avea putere de idol.

În toate mesajele alea se juca, vorbea tâmpenii, erau multe comentarii de ale lui și erau făcute haios doar pentru mine. Nu asculta prea mult ce aveam de spus, dar știa că eu ascult și îl bucura lucrul acesta așa că îmi lăsa niște mesaje. În ziua de azi comunicarea nu mai există”, a mai mărturisit actorul.

În ciuda lipsei de comunicare dintre cei doi, noi suntem sigure că există întotdeauna spațiu pentru regăsire și reconciliere! Tu ce zici?

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Știri pe Surse, Click, DC News

Articolul urmator
Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism. „Mi-am dat seama că ceea ce îmi doream mai mult decât armonia cu corpul meu era armonia cu familia mea"
Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism. „Mi-am dat seama că ceea ce îmi doream mai mult decât armonia cu corpul meu era armonia cu familia mea"
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.