Formează o echipă de neoprit, dar au fost la un pas de despărțire. "Era un străin care a intrat în căminul nostru.."

Formează o echipă de neoprit, dar au fost la un pas de despărțire. "Era un străin care a intrat în căminul nostru.."

Ramona Jurubita

Eliza (32 de ani) și Cosmin Natanticu (41 de ani) formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc pentru că au trecut împreună peste orice obstacol și au rezistat unu lângă altul mai mult de zece ani. În ciuda greutăților care au apărut între ei, aceștia sunt împreună în continuare și sunt mai fericiți ca niciodată. Aparent, chiar participarea în competiția „Asia Express” i-a ajutat să își întărească legătura pe care o aveau deja. În emisiunea „Showbiz Report”, soția actorului Cosmin Natanticu a oferit detalii despre parcursul lor în doi și despre cum au trecut peste anumite certuri și neînțelegeri, chiar și atunci când au fost la un pas să-și spună "Adio".

Eliza și Cosmin Natanticu în Asia Express

Sursa foto: Instagram

„Am trecut prin multe hopuri împreună și cumva am fi fost de vină dacă nu am fi luptat și am fi lăsat așa lucrurile, însă am învățat din această viață că nimic nu este ușor și toate lucrurile care vin ușor se și duc așa de repede și pentru o relație în care am luptat și vorbesc din punctul meu de vedere și amândoi am tras cu dinții. Uite că am ajuns acum într-un punct în care lucrurile s-au sedimentat.”, a declarat Eliza Natanticu în emisiunea de la Antena Stars.

Vedeta a recunoscut că nu a avut conflicte mari cu soțul ei, dar certurile mici i-au făcut să se cunoască mai bine și au trecut prin situațiile clasice de cuplu, mai ales că s-au mutat foarte repede împreună. Se pare că traiul la comun i-a învățat pe cei doi să lase de la ei și să fie mai înțelegători. În „Asia Express” au reușit să se susțină și să fie una dintre cele mai puternice echipe, tocmai pentru că aveau deja experiența vieții de familie și știau cum să își gestioneze emoțiile.

„Au tot fost, de la mici discuții, la mici certuri pe care le au cuplurile, de la cum înveți să treci mai departe, să lași de la tine, de la statul în casă împreună. Noi ne-am mutat împreună după o săptămână.”, a mai spus Eliza Natanticu.

Eliza și Cosmin Natanticu au vrut să se despartă

Cel mai greu moment al relației lor a fost și cel care i-a destabilizat și i-a făcut să ia în calcul o despărțire, după ce Cosmin Natanticu a participat la un show TV și a venit acasă complet schimbat. Soția actorului nu a știut cum să reacționeze și a trăit un șoc atunci când l-a văzut pe partenerul ei transformat într-o altă persoană. Lucrurile s-au rezolvat de la sine, iar Eliza Natanticu este recunoscătoare acum că nu a renunțat la relație, pentru că soțul ei și-a dat seama că a greșit și totul între ei a revenit la normal.

Eliza Natanticu, rugându-se în competiția Asia Express

Sursa foto: Instagram

„S-a întâmplat când a venit Cosmin acasă după un TV Show. Am avut nevoie de o lună de zile, timp în care el nu mai era el, era un străin care a intrat în căminul nostru și pentru mine a fost un șoc și era să de nespărțim. A fost un moment crucial.”, a mai dezvăluit Eliza Natanticu.

Vedeta a vorbit despre această cumpănă a relației lor în mai multe emisiunii și de fiecare dată a spus că acel moment le-a marcat existența pentru că au fost la un pas de a se pierde unul pe celălalt.

„A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta.”, a povestit ea la „Xtra Night Show”.

Relația dintre Eliza și Cosmin Natanticu a început în anul 2009, când ea era foarte tânără și avea doar 20 de ani, dar au crescut frumos împreună și au devenit o familie unită, care stârnește admirația fanilor. Căsătoria lor a avut loc abia în anul 2018, când amândoi s-au simțit pregătiți să facă pasul cel mare și au ales ziua de 9 septembrie. Nașii lor de cununie sunt actorul Mihai Bobonete și soția sa Cătălina.

„A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Și-a propus să mă enerveze foarte tare. Și cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă și, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau”, a povestit soția lui Cosmin Natanticu în urmă cu cinci ani în cadrul showului „X Factor.

Eliza și Cosmin Natanticu au luptat neînfricați în competiția de la Antena 1 și au fost eliminați aproape de marea finală, în ediția difuzată pe 22 noiembrie. Cei doi au părăsit emisiunea cu ochii în lacrimi pentru că și-ar fi dorit să meargă până la capăt în cursa care i-a apropiat atât de mult. Plecarea cuplului a șocat pe toată lumea și fanii au fost dezamăgiți, dar concurenții s-au bucurat că au scăpat de adversarii puternici.

„Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați”, a spus Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.

A fost o experiență grea, dar frumoasă, iar cei doi povestesc de câte ori au ocazia lucrurile care i-au impresionat în călătoria lor. Oamenii, locurile și tradițiile, toate și-au pus amprenta asupra concurenților care se bucură că au pășit în această aventură.

Citește și: Diagnostic dur pentru Lidia Buble de la medici după participarea la „Asia Express”

Surse articol: SpynewsA1Libertatea

Sursa foto principală: Instagram

Articolul urmator
Ce poveste de viață ascunde Emilia Popescu. "Am o relație specială cu Dumnezeu, deși nu am fost crescută așa"
Ce poveste de viață ascunde Emilia Popescu. "Am o relație specială cu Dumnezeu, deși nu am fost crescută așa"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.