Frumusețea ei nu are dată de expirare. Cum arată Brooke Shields acum, în costum de baie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Puține femei ar putea să o egaleze în frumuesețe pe Brooke Sheilds. Trăsăturile fizice unice ale actriței, dar și talentul incontestabil, i-au asigurat un loc bine-meritat pe marile ecrane. Primul rol l-a jucat pe când avea doar 12 ani, în pelicula "Preety Baby", însă cu siguranță dacă vom pomeni filmul "Laguna Albastră" te vei gândi imediat la superba vedetă. 

Brooke Shields avea 15 ani când a interpretat-o pe exotica Emmeline în varianta originală a "Lagunei Albastre", lansată în 1980. Acum, la cei 55 de ani, actrița parcă refuză să îmbătrânească. A pozat recent în costum de baie și le-a demonstrat tuturor că farmecul ei nu are dată de expirare. Vezi, în galeria foto, cum arată în prezent Brooke Shields și ce face pentru a se menține în formă.

Surse articol: People.com / The Guardian.com / Goodhousekeeping.com

Star internațional

Star internațional

Brooke Shields avea doar 15 ani când a jucat în "Blue Lagoon", în 1980. Deși prestația sa nu a fost apreciată de critici și a primit prima Zmeură de Aur din istorie, rolul i-a asigurat totuși un start frumușel în domeniu. La un an de la lansarea filmului, Brooke Shields avea deja la activ 30 de apariții pe copertele celor mai faimoase reviste ale vremii. Era o prezență exotică, ingenuă, cu o naivitate ce i se citea pe buze și o figură a puritanismului, în viziunea multora.

Sursa foto: Captură YouTube

Actoria a salvat-o

Actoria a salvat-o

"Dacă nu ar fi industria divertismentului aș fi fost o epavă.", a scris Brooke Shields, în cartea sa autobiografică, "There was a little girl". Actrița a avut o copilărie complicată. Părinții săi au divorțat când ea avea doar cinci luni și a rămas în grija mamei sale, în Manhattan. Teri Shields, actriță la rândul ei, i-a fost manajer lui Brooke în primii ani de carieră. 

Brooke Shields a dezvăluit că adolescența sa a fost marcată de comportamentul deviant al mamei sale, ce obișnuia să consume droguri și să organizeze petreceri acasă la care invitații consumau cantități mari de alcool. Brooke a reușit să se țină departe de toate aceste vicii și a mărturisit că actoria a ajutat-o să aleagă drumul cel corect în viață.

Se pune pe primul plan

Se pune pe primul plan

Între carieră și creșterea celor două fiice, în vârstă de 17, respectiv 14 ani, poate fi dificil să găsești timp pentru a te concentra pe un stil de viață sănătos. Însă Brooke Shields reușește cu brio să jongleze între viața profesională și cea personală. Actrița prioritizează ritualurile de înfrumusețare și are grijă să se pună mereu pe primul plan. 

"Trebuie doar să-ți amintești să nu uiți de tine. Este interesant. Deși știu că îmi fac bine, am o relație dificilă cu antrenamentele de la sală.", a spus ea pentru revista People. 

Sursa foto: Captură YouTube

Nu îi place să facă sport

Nu îi place să facă sport

Pentru o persoană care și-a expus formele deseori în timpul ședințelor foto sau în secvențe din filme, ai spune că Brooke Shields are o relație bună cu sportul. În realitate, actrița a mărturisit că a făcut fitness doar pentru că știa că are nevoie să arate bine, nu pentru că îi făcea plăcere sau pentru bunăstarea ei generală, scrie The Things.com.

Sursa foto: Instagram 

Surse foto: Instagram, Captura YouTube

Articolul urmator Jennifer Aniston, poze fabuloase din vacanță. Cum arată în costum de baie, la 53 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.