George Burcea și Viviana Sposub, în lacrimi. Povestea lor a ajuns, deja, la final

George Burcea și Viviana Sposub, în lacrimi. Povestea lor a ajuns, deja, la final

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la TV, s-au distrat, au plâns și și-au arătat gesturile tandre în văzul tuturor. Acum, povestea de pe micul ecran a celor doi a ajuns la final, însă nu fără sacrificii și momente dificile.

George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit iremediabil pe platourile de filmare ale emisiunii "Ferma" și au format un cuplu sudat și dornic să plece acasă cu marele premiu. Însă, George Burcea a fost nevoit să plece din competiție, din cauza problemelor de sănătate, cedându-i locul iubitei sale, lucru nemaîntâlnit în istoria show-ului. 

Încă de la duelul cu Paul Diaconescu, din urmă cu câteva săptămâni, George Burcea s-a accidentat și a fost nevoit să suporte durerile de dragul competiției. Acum, la ultima înfruntare, actorul nu a mai suportat și a renunțat la luptă, fiind nevoie chiar de intervenția medicilor. În timpul testimonialului, George Burcea era vizibil afectat și a susținut că are dureri atroce în zona spatelui. 

Sursa foto: Instagram

"Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!", a declarat George Burcea, în cadrul emisiunii. "Am fost la trei doctori, cu toții mi-au recomandat să am repaus sau să mă retrag și să plec acasă. Puteam să rămân cu o durere cronică, pe care aș fi suportat-o toată viața.", a mai spus actorul, conform Ferma.ProTV.ro. Actorul a fost transportat la spital, pentru un control mai amănunțit. Retragerea lui din competiție nu a fost lipsită de momente tensionate. 

George Burcea, sacrificiu de dragul Vivianei Sposub

Pe ultima sută de metri, Mihaela Rădulescu, moderatoarea emisiunii, a anunțat că dacă Viviana Sposub pierde duelul cu Ana-Maria Ababei, va pleca acasă. Deși inițial asistenta TV voia să piardă pentru a pleca, a decis să lupte pentru a rămâne.

Sursa video: YouTube

Într-un final, planurile nu i-au ieșit așa cum și-ar fi dorit. Viviana a pierdut duelul și a fost nevoită să își facă bagajele. Însă cel care a salvat-o a fost chiar iubitul ei. George Burcea i-a cedat locul său din "Ferma", lucru nemaintâlnit până acum.

Sursa foto: Captură YouTube

Totodată, George Burcea a ținut să le mulțumească producătorilor emisiunii pentru șansa de a participa la competiție, dar i-a transmis un mesaj emoționant și Vivianei Sposub, fiind prima declarație de dragoste pe care o face public de când formează un cuplu.

"Pentru mine Ferma a ajuns la final... Colegi, vă multumesc pentru toate momentele... Vivian, îți mulțumesc pentru #Fermã. Te ❤️", a scris George Burcea, pe Instagram.

Nici Viviana nu a acceptat prea ușor plecarea iubitului său din Ferma și le-a făcut o mărturisire colegilor de emisiune , ce dovedește clar că îi duce dorul lui George Burcea, după plecarea lui din "Ferma". "Am dormit pe paie în amintirea lui George.", a spus Viviana Sposub. 

Sursa foto: Instagram

Chiar dacă nu mai participă împreună la emisiune, George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu în viața reală. Cei doi s-au îndrăgostit la "Ferma", dar relația lor continuă și după terminarea filmărilor. Viviana Sposub nu a ezitat prea mult și a postat și ea prima fotografie alături de George Burcea pe Instagram, cu un mesaj simplu, dar cu multă însemnătate. "Îți mulțumesc...", a scris Viviana Sposub, în mesajul alăturat fotografiei.

Surse articol: Libertatea.ro / Adevărul.ro / Ferma.ProTV.ro

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Instagram, Captura YouTube

Articolul urmator
Ella Maya a împlinit șase ani. Cum au serbat-o Andreea Bălan și George Burcea
Ella Maya a împlinit șase ani. Cum au serbat-o Andreea Bălan și George Burcea
Povestea carui serial te caracterizeaza?
Incepe quiz
Povestea carui serial te caracterizeaza?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.