Nu Skin

Geta din "Liceenii" era savuroasă în filmul adolescenței noastre. Cum arată acum, la 52 de ani

Cristina Gherghina

Relația dintre Mihai și Dana, scenele pline de umor ale Getei și ale lui Ionică și profesoara Isoscel au rămas adânc imprimate atât în mintea, cât și în sufletul românilor. Filmul "Liceeni" este filmul care ne-a făcut adolescența mai frumoasă, cu siguranță. Dacă Oana Sârbu a mai avut apariții televizate și am putut vedea transformarea sa de-a lungul anilor,  poate vă întrebați cum arată acum Cesonia Postelnicu, actrița care a interpretat-o pe simpatica Geta. 

Cu toate că au trecut mulți ani de când "Geta" era pusă pe năzbâtii, actrița Cesonia Postelnicu și-a păstrat farmecul care a făcut-o celebră. 

Descoperă în Galeria Foto cum arată în prezent Cesonia Postelnicu, acum în vârstă de 52 de ani! 

Frumusețea nu are vârstă

Frumusețea nu are vârstă

În luna martie a acestui an, Cesonia Postelnicu a împlinit vârsta de 52 de ani și chiar dacă au trecut 34 de ani de la apariția seriei "Liceenii", actrița și-a păstrat farmecul, zâmbetul frumos și veselia cu care ne-a obișnuit.

Actrița s-a născut pe data de 10 martie 1968, la Bacău. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, promoţia 1987, la clasa profesorului Dem Rădulescu. La educația sa artistică a mai contribuit și regizorul de film Mircea Mureșan, în calitate de tată vitreg. 

Sursă foto: TNB 

Are un palmares de roluri impresionant

Are un palmares de roluri impresionant

Cesonia Postelnicu a debutat în cinematografie în anul 1986, cu rolul Getei din "Liceenii", un film regizat de Nicolae Corjos. Filmul s-a bucurat de un succes impresionant, iar personajul jucat de frumoasa Cesonia a fost îndrăgit de public. 

În același an, actrița a mai jucat în filmul "O zi prin București", regizat de Ion Popescu-Gopo. Apoi au urmat celelalte două filme din seria "Liceenilor", "Liceenii Rock`n`Roll", în 1990 și "Liceenii în alertă", în 1993.

De asemenea, a mai jucat în "Semne pe nisip", În regia lui Nicolas Mason, 1994 și  "Azucena", în regia tatălui său vitreg, Mircea Mureșan, în 2005.

În anul 1994 a obţinut Premiul UNITER "Mărioara Voiculescu" pentru "cea mai bună actriţă de comedie" în rolul Nataşa din "Trei surori", în regia Dem Rădulescu şi pentru music hall-ul "Cabaret", în regia Sorinei Creangă. 

Sursă foto: TNB 

A avut o relație cu Ștefan Bănică Jr.

A avut o relație cu Ștefan Bănică Jr. 

În filmul "Liceenii", era iubita lui Ionică, însă în viața reală, Cesonia Postelnicu avea o relație cu colegul ei de platou, Ștefan Bănică Jr. 

Relația lor a început în anul 1987 și a fost ținută ascunsă pentru mult timp, nefiind confirmată de nici unul dintre cei doi actori. Din păcate, dragostea lor nu a trecut testul timpului, însă au rămas prieteni buni. 

Sursă foto: Imgur 

Provine dintr-o familie de artiști

Provine dintr-o familie de artiști

Cesonia Postelnicu provine dintr-o familie cu adânci rădăcini în lumea teatrului şi a filmului românesc, fiind fiica actorilor Rodica Mureşan şi Sorin Postelnicu. 

Aceasta a devenit cunoscută în anii 80'-90' datorită rolului din seria filmelor ''Liceenii''. Talentul și zâmbetul său molipsitor i-a adus rapid simpatia publicului. 

A jucat alături de mama sa în filmul ''Liceenii Rock'n'Roll'', dar şi în câteva piese pe scena Teatrului Național București. 

Sursă foto: TNB 

Surse foto: Imgur, Teatrul National Bucuresti

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta