Ilinca Vandici, declarații controversate, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, despre soțul și fiul ei

Ilinca Vandici, declarații controversate, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, despre soțul și fiul ei

Alida Enache

UPDATE 4 mai: Ilinca Vandici revine cu lămuriri! Vedeta nu a mai putut suporta valul de reacții negative care au împânzit internetul în urma declarațiilor sale extrem de controversate din timpul podcast-urilor la care a fost invitată recent. Aceasta a adus explicații pentru discursul său aspru criticat de internauți prin intermediul unui video, pe care l-a postat atât pe Youtube, cât și pe pagina personală de Instagram.

"Am fost atentă la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Am revăzut declarațiile mele pentru a putea înțelege ce anume a generat reacții virulente și chiar online bullying. Revăzând imaginile, analizându-le, mi-am dat seama că întrebările și temele abordate în ultimele mele apariții au fost atât de personale încât cu siguranță nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate și emoțiile și-au spus cuvântul și poate și ele au generat o alegere neinspirată a cuvintelor, însă toate declarațiile mele au fost făcute cu bună credință, din dorința de a împărtăși cu voi cât mai multe lucruri din viața mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să exprim, să expun reguli și nu, în niciun caz nu mi-am propus să jignesc pe cineva.

Îmi dau seama că, în ultima perioadă, nu am reușit să transmit și să comunic mai clar ceea ce simțeam, dar nici nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extrem. Mă întristează foarte tare că o parte din cei care mă blamează și spun că ei susțin femeile, egalitatea, pacea și iubirea, sunt cei care ajung să facă bullying.

Relația mea cu Andrei, cu soțul meu, este o relație cât se poate de normală. O relație în care ne iubim, ne respectăm, o relație pe care efectiv o construim în fiecare zi. Într-o familie, membrii ei își fac propriile reguli astfel încât lucrurile să funcționeze și să fie în permanență o echipă. Același lucru se întâmplă și la noi. Ne împărțim sarcinile astfel încât să ne putem dezvolta viața profesională în armonie cu cea personală.

Avem zilnic activități cu copilul, atât împreună, cât și separat. Eu mă ocup de cumpărături pentru că, da, eu știu de ce avem nevoie în casă. Eu am schimbat scutecele pentru că am ales să fac acest lucruri și multe altele cu bucurie. Îmi face plăcere să fac lucruri pentru familia mea. Este vorba doar despre o alegere personală. Nu este un adevăr universal valabil.

Am greșit. M-a durut foarte tare, practic vorbim de două apariții podcast-ul și «40 de întrebări». Din doua apariții de două ore jumătate, totul s-a redus la trei-patru răspunsuri a câte două minute! În general, mi-am asumat întotdeauna lucruri, nu știi cât mă doare! Nu accept momentele în care sunt jignită, eu nu am făcut asta. După tot ce s-a întâmplat, îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Nu știu de ce nu am acordat mai multă atenție. Am lăsat să se înțeleagă altceva.

Asta cu violența mă doare. Eu susțin femeile, copiii. Andrei nu a fost în situația de a mă înșela. În schimb, în trecut, mi s-a întâmplat asta. Acel bărbat nu era soțul meu, era iubitul meu, și totuși l-am iertat pentru infidelitate! Dacă iert, nu înseamnă că accept sau promovez asta. Fiecare femeie are propriile reguli. Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Am greșit pentru că nu mi-am găsit cuvintele potrivite. Totul s-a dus într-o zonă de violență, abuz, crimă!

În 17 ani de carieră, am avut un discurs frumos, e prima oară când se întâmplă asta! E dureros! De o vreme încoace sunt foarte tristă, am luat pauză de la rețele de socializare. Am stat eu cu mine și am analizat.”, spune prezentatoarea TV.

-----------------------

UPDATE 26 aprilie: Declarațiile din timpul podcast-urilor la care a participat Ilinca Vandici în ultima vreme sunt aspru criticate de internauți, care consideră că vedeta promovează o mentalitate toxică. Aceștia au reacționat în număr cât mai mare pe canalele de Youtube al celor două gazde, Damian Drăghici și Denise Rifai, iar printre comentariile lor regăsim:

Imagine cu Ilinca Vandici în vacanțăSursa foto: Instagram

"Mi se pare periculos de-a dreptul ce mentalitate eronată promovează. Nu îmi pasă cine e și ce a făcut la viața ei dar oricum astea nu sunt valorile respectului de sine sau ale familiei ori iubirii. Pot înțelege că vrei să nu fii o femeie agasantă, dar nu te poți lauda în 2022 că Doamne ferește cum să schimbe scutece. Bărbatul să fie bărbat și poate să meargă la femei că tot la ține se întoarce... E de Doamne ferește. Fetelor, din noile generații și nu numai.. nu urmați acest exemplu!"

"Un bărbat care schimbă copilul de Pampers, face cumpărături și își ajută soția, e un BĂRBAT! În concepția femeii ăsteia bărbatul e bibelou, ăla nu e bărbat! Ea dacă e frustrată și îi e frică că o lasă și se lasă umilită și călcată în picioare nu înseamnă că trebuie să faceți la fel că ea, fugiți cât vedeți cu ochii dacă aveți un așa specimen lângă voi!"

"Copiezi și tu ce zice Dana Budeanu, doar că nu îți iese. Nu mai încuraja femeile să fie sclave. Învață-le să fie independente și în primul rând să fie tratate cu egalitate într-o relație. Nu să accepte să fie călcate în picioare. Ești o femeie fără caracter puternic, o femeie care va suferi mult în viață, așa că nu învața și alte femei să sufere odată cu ține."

Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, actual antreprenor, a fost la fel de deranjat de discursul Ilincăi Vandici și a hotărât să-i transmită acesteia un mesaj prin intermediul paginii personale de Facebook.

„Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere.
Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa)

Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră… Eu merg la supermarket și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo.

PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca”, a scris el.

--------------------

Ilinca Vandici este, cu adevărat, o femeie împlinită, după cum povestește chiar ea. Nu doar că este foarte frumoasă și se bucură de o carieră de succes pe care o construit-o cu propriile sale forțe, dar are și un soț extrem de iubitor și un băiețel pe măsură.

Invitată în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, prezentatoarea de la "Bravo, ai stil!" a făcut numeroase declarații, care mai de care mai controversate, despre viața ei personală, dar și despre partenerul și micuțul ei.

 Imagine cu Ilina Vandici în timp ce face un selfieSursa foto: Facebook

Vedeta de 35 de ani recunoaște că este invidiată de alte femei și că este atacată de ele pentru că a reușit să obțină, pe parcursul vieții sale, tot ceea ce are astăzi.

"Pentru că nu pot avea ce am eu. Pentru că ce am eu e greu de obținut. Și atunci, e mai ușor să ataci, decât să te dai un pas în spate și să apreciezi. Pentru că cel mai ușor lucru în lumea asta e să mănânci oameni. Pentru că cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru sufletul tău este să nu-i mănânci, să-i înțelegi și să-i apreciezi. (...) Și este foarte bine să fiu invidiată. Asta înseamnă că văd în mine o valoare pe care nu o văd în ele.", a spus ea în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 Imagine cu Ilinca Vandici și Andrei Neacșu din ultima lor vacanțăSursa foto: Facebook

Întrebată de moderatoare care sunt acele lucruri pe care le-a obținut cu greu, Ilinca Vandici a răspuns: "Tot, tot. Cariera mea, familia mea, corpul meu. Tot. Absolut tot. Crezi că mie îmi vine ușor să mă duc, o dată la două zile, la sală? Poate sunt obosită, poate nu am chef. Trag de mine și muncesc. Astfel am ajuns la forma la care sunt astăzi. Crezi că mie mi-e ușor să reușesc, în permanență, să creez un echilibru între cariera mea, între viața mea de familie, pentru că Zian are nevoi. Pe lângă nevoile lui, eu vreau să îi dau mai mult decât am primit eu."

 Imagine cu Ilinca Vandici și familia ei în vacanțăSursa foto: Facebook

După cum a declarat chiar ea, vedeta a găsit echilibrul perfect între viața profesională și cea personală. De creșterea lui Zian s-a ocupat de una singură, încă de la bun început, căci, după cum spune, Andrei Neacșu trebuie "să meargă la muncă să facă bani pentru familie, pentru copil".

"Lasă că scutecele le schimb eu, nu e o problemă. De asta suntem noi femei. De asta purtăm noi copilul în pântece nouă luni de zile. Nu e datoria lui să schimbe scutece. De pe la vreo trei ani și jumătate Andrei (soțul Ilincăi – n.r.) a început să se apropie de Zian”, a mai adăugat în discursul său.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, căsnicie de vis

Prezentatoarea nu pierde nicio ocazie de a-și elogia soțul. Și în cadrul acestei emisiuni, ea a amintit cât de mult îl iubește pe Andrei Neacșu.

Imagine cu Ilinca Vandici și soțul ei în vacanțăSursa foto: Facebook

"Pe lângă asta mai e și Andrei, pe care eu nu-l uit niciodată. Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea. Orele pe care le petrec la filmări, evenimentele pe care le am, job-urile extra-televiziune, business-ul meu online, toate necesită timp. La un moment dat simt că fiecare vrea câte o bucățică din mine și simt că efectiv mă sfâșii și mă rup în bucăți. Și sunt perioade din an în care simt asta, ajung la un stadiu de oboseală extenuantă.", a povestit ea.

Cu puțin timp în urmă, în timpul podcast-ului lui Damian Drăghici, unde a fost invitată în luna martie, vedeta a făcut o serie de declarații surpinzătoare în legătură cu soțul ei, care au stârnit rumoare printre internauți.

"I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea", spunea ea.

Prezentatoarea TV a mai menționat și că una dintre cele mai importante atribuții ale soțului ei este să fie șmecher. 

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, mai zice ea.

Plus de asta, Ilinca Vandici a mărturisit că principalul rol al soțului ei este să aducă bani în casă, să facă daruri costisitoare:

„Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat.” 

Ilinca Vandici și afaceristul Andrei Neacșu, în vârstă de 29 de ani, s-au cunoscut întâmplător în anul 2015. În 2017, cei doi se căsătoreau și deveneau părinți pentru prima oară. Fiul lor, Zian Ioan Neacşu, va împlini cinci ani în vara acestui an.

Citește și: Declarație oficială: ce a putut spune, într-un interviu recent, Ilinca Vandici despre al doilea copil

Surse articol: Click, Vremeanoua, Playtech

Sursa foto principală: Youtube

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Secretul siluetei de invidiat a lui Denise Rifai. A mărturisit ce nu consumă niciodată
Secretul siluetei de invidiat a lui Denise Rifai. A mărturisit ce nu consumă niciodată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.