Imaginile vorbesc de la sine: George Burcea și Viviana Sposub sunt, oficial, împreună!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

S-a speculat, s-a vorbit și iată că acum nu mai este nici un dubiu: George Burcea și Viviana Sposub sunt cel mai nou cuplu al showbizului. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și nu își mai pot ascunde sentimentele pe care le au unul față de celălalt. 

Fostul soț al Andreei Bălan și asistenta TV s-au sărutat pătimaș în urmă cu puțin timp, în cadrul emisiunii TV la care participă amândoi, iar de acolo nu a mai fost decât un pas. Cei doi formează, oficial, un cuplu și sunt cât se poate de dornici să își declare iubirea în mod public.

Sursa foto: Pinterest

Cel puțin nu verbal, pentru că nici unul dintre ei nu a dat vreo declarație în acest sens, însă imaginile cu siguranță vorbesc de la sine. 

Sursa foto: Pinterest

Recent, Viviana Sposub s-a întors la emisiunea "Ferma", iar reîntâlnirea cu George Burcea a fost extrem de emoționantă. Vedeta a crezut că sărutul din urmă cu câteva zile a fost doar un simplu gest, însă între cei doi s-a înfiripat o poveste frumoasă de dragoste.

"Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd. Mă gândeam că, nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte.", a declarat Viviana Sposub.

Vivianei Sposub i s-a făcut rău în concurs

Viviana Sposub a trecut prin momente grele recent, la emisiunea "Ferma". Asistenta TV a acuzat stări de rău și amorțeli la una dintre mâini. Viviana Sposub a avut nevoie de câteva minute pentru a-și reveni și, pe tot parcursul atacului de panică, a fost susținută de colegul său de concurs, Gabriel Toader.

Sursa foto: Pinterest

"Mă simt închisă în locul ăsta. Simt că nu am aer, îmi vine să ies afară. Nu pot să îmi mişc nici degetele. Încerc să mă calmez, dar nu reuşesc. Am ameţit.", a spus Viviana Sposub. Gabriel Toader a liniștit-o pe vedetă, cel care a decis și să ceară ajutorul medicilor. După aproximativ jumătate de oră, Viviana Sposub a început să se simtă mai bine și a revenit în competiție.

"Nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana"

Totodată, George Burcea a mărturisit că nu știe exact cum s-a îndrăgostit de Viviana, însă actorul pare dornic să își dea curs trăirilor și sentimentelor pe care le nutrește pentru frumoasa asistentă TV.

"Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana", a spus George Burcea, în cadrul emisiunii tv. În urmă cu două săptămâni, actorul declara că nu poate începe momentan o relație cu Viviana Sposub, pentru că mai are lucruri de rezolvat cu fosta soție. Vă reamintim că în luna martie a acestui an, Andreea Bălan a anunțat oficial separarea de George Burcea, iar în prezent cei doi se află în plin proces de divorț și de stabilire a custodiei celor două fetițe pe care le au împreună.

Sursa foto: Instagram

Recent, George Burcea a întărit și mai mult convingerea că și-a asumat relația cu Viviana Sposub pentru că a postat un InstaStory, în timp ce se afla în mașină cu iubita lui, pe o stradă din Capitală. Actorul a etichetat-o pe Viviana Sposub în postare, semn că nu vor să își mai ascundă relația.

Surse foto: Instagram, Pinterest

Articolul urmator S-a rupt lanțul de iubire? S-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.