În sfârșit! Vezi prima poză cu chipul fetiței de 10 luni a lui Cabral și al Andreei Ibacka

În sfârșit! Vezi prima poză cu chipul fetiței de 10 luni a lui Cabral și al Andreei Ibacka

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți la începutul lunii decembrie a anului trecut. Actrița în vârstă de 34 de ani a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-au pus un nume exotic – Namiko. Nume pe care l-au ales după venirea pe lume a micuței, nu cu mult timp înainte, așa cum fac mulți părinți.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke şi al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând... vă spun că m-aţi făcut praf cu mesajele de ieri. V-aţi oprit şi ne-aţi urat frumos, de m-a luat şi mai tare de cap. Şi pentru asta vă mulţumim!!! În al doilea rând, pare că mulţi au intuit deja... la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine aşa, mai ales pentru ele. Şi vă mulţumim că înţelegeţi treaba asta. Pitica e bine. Grăsuţă, scandalagioaică şi atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine şi ea. Mă rog, fericită leşinată... Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ţine de deşt, eu leşin... d-astea“. – declarase vedeta TV în ziua în care a devenit tată pentru a doua oară.

Sursa foto Facebook

Iar acum, după aproape un an de așteptare, Andreea Ibacka a făcut publică prima poză a piticei lor, pe plajă, contemplând marea. Namiko are acum 10 luni și, după cum se vede din poza în profil publicată de mândra ei mămică, e o tânără domnișoară bucălată care a furat tot ce era mai frumos de la cei doi părinți mai mult decât faimoși ai ei. Așteptăm cu nerăbdare mai multe poze cu ea.

Articolul urmator
Prima imagine cu chipul fetiței lui Flick! Cu cine seamănă mezina familiei Filcea
Prima imagine cu chipul fetiței lui Flick! Cu cine seamănă mezina familiei Filcea
Ce transmite chipul tau?
Incepe quiz
Ce transmite chipul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.