Încă o despărțire în showbiz? Ce declarație a făcut deja Marian Vanghelie despre separarea de Oana Mizil

Încă o despărțire în showbiz? Ce declarație a făcut deja Marian Vanghelie despre separarea de Oana Mizil

Ramona Jurubita

Lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită de o veste neașteptată. Marian Vanghelie (54 de ani) și Oana Mizil (47 de ani) s-ar fi despărțit după zece ani de relație. Să fie oare doar o ceartă peste care vor trece sau de data aceasta este vorba despre o ruptură definitivă?

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Marian Vanghelie era încă primar al Sectorului 5, iar Oana Mizil era deputat PSD. Atunci, amândoi erau în alte relații - el avea 43 de ani și era căsătorit cu Charlotte Vanghelie, femeia care i-a dăruit un băiat, iar Oana Mizil avea 36 de ani, era măritată cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme. Au decis să divorțeze și ulterior au format un cuplu.

„Relația mea cu Oana este foarte naturală și normală! Ceea ce dumneavoastră nu știți este că atât eu, cât și doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunțăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare relația noastră o să fie discretă. Tot ce pot să vă spun este că de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului și a tuturor problemelor, eu și soția mea nu mai avem o relație așa cum am avut în ultimii 28 de ani.  Am stabilit că relația noastră trebuie să existe doar pentru educația copilului.”, a declarat Marian Vanghelie în urmă cu 11 ani.

Tip de un deceniu, relația lor a tot ajuns în vizorul presei, pentru că nu a fost una obișnuită, ci presărată cu multe...probleme. Deși au o fiică împreună, pe Maria (7 ani), au ales să nu se căsătorească și au trăit în concubinaj până acum, când se pare că totul s-a sfârșit.

Marian Vanghelie și Oana Mizil în timp ce o țin în brațe pe fiica lor, Maria.
Marian Vanghelie și Oana Mizil alături de Maria, fetița lor

Acest episod vine la doar un an de la ultima lor ceartă care a ajuns în atenția publică, după ce Marian Vanghelie ar fi descoperit niște convorbiri între Oana Mizil și fostul membru al PSD, Bogdan Diaconu.

La acel moment se zvonea că au existat acte de violență între cei doi parteneri. Nu se știe cu exactitate cum și de ce au trecut peste probleme, dar cert este că atunci au rămas împreună. De această însă dată nu se cunoaște motivul neînțelegerilor, dar fostul edil a dat de înțeles că decizia îi aparține Oanei Mizil.

După ce anumite surse din anturajul lor au dezvăluit că femeia și-ar fi luat fetița și mama, apoi ar fi părăsit casa în care locuiau alături de Marian Vanghelie, acesta a făcut o declarație neașteptată.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea.”, a spus fostul primar pentru Click.

Oana Mizil nu a confirmat zvonurile și a preferat să îi lase pe oameni să creadă ce vor. Când a fost contactată de jurnaliștii de la Click, nu a dorit să ofere detalii despre relația ei.

„Prefer să mă abțin. Sunt etape și etape în viață.”, a zis ea.

Rămâne de văzut dacă Marian Vanghelie și Oana Mizil vor încerca să repare totul și să își mai dea o șansă, dar momentan nu există semne care arată că încearcă să ajungă la un numitor comun. Din declarațiile lor reiese că despărțirea s-a produs deja și că nu mai există cale de întoarcere.

Citește și: "Am fost acuzată că am născut copii defecți". Mărturisirile cutremurătoare ale Cristinei Bălan

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: ClickFanatikProtv

Articolul urmator
Oana Roman și Marius Elisei își aruncă vorbe grele după despărțire. Nu pare să mai existe cale de împăcare de această dată
Oana Roman și Marius Elisei își aruncă vorbe grele după despărțire. Nu pare să mai existe cale de împăcare de această dată
Cat de tare suferi din dragoste?
Incepe quiz
Cat de tare suferi din dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.