Încă un cuplu destrămat! Divorțează după 9 ani de căsătorie.

Încă un cuplu destrămat! Divorțează după 9 ani de căsătorie.

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

S-au cunoscut în anul 2006, au devenit soț și soție în 2009 și sunt părinții unei fetițe care va face 5 ani luna viitoare. Cu toate acestea, cei doi actori au anunțat cu puțin timp în urmă că au decis să divorțeze.

Channing Tatum si Jenna Dewan-Tatum

Channing Tatum și Jenna Dewan-Tatum, căci despre ei vorbim, au făcut trista veste publică prin intermediul contului de Instagram al ei. Declarația sună astfel: "Hello, lume! Deci ... Avem ceva ce am vrea să vă împărtășim. În primul rând, e ciudat că trebuie să împărtășim acest lucru intim cu toată lumea, dar este o consecință a vieților pe care am ales să le avem, pentru care, de asemenea, suntem extrem de recunoscători. Ne aflăm într-un moment incredibil al vieților noastre, dar totodată este și timpul în care adevărul poate fi distorsionat cu ușurință în 'fapte alternative'.

Vrem să vă spunem adevărul, așa că știi că dacă auziți ceva ce nu ați citit aici, este cu siguranță vorba de un neadevăr. Am ales, de comun acord, să ne separăm. Nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim unul pe celălalt, dar iubirea este o aventură frumoasă care ne duce pe căi diferite în momentul de față. Nu am luat această decizie în urma unor secrete sau evenimente scandaloase - este vorba doar de doi prieteni cei mai buni care își dau seama că este timpul să se distanțeze puțin și astfel să se ajute unul pe celălalt să-și trăiască viața la împlinire maximă. Suntem în continuare ceea ce numești o familie și vom rămâne părinți la fel de buni și dedicați lui Everly. Nu o să mai adăugăm nimic în plus în afară de asta, așa că vă mulțumim anticipat pentru că ne respectați intimitatea familiei noastre.

Toată dragostea noastră, Chan și Jenna."

 

Articolul urmator
Mai crede Emilia Ghinescu în dragoste? Artista a trecut printr-un divorț și s-a despărțit după o relație de 13 ani
Mai crede Emilia Ghinescu în dragoste? Artista a trecut printr-un divorț și s-a despărțit după o relație de 13 ani
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?
Incepe quiz
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.