Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, înșelată de aproape 100 de ori de soț. Cu adevărat viața bate filmul

Cristina Gherghina

Mărturisirile șocante ale uneia dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România! Saveta Bogdan, în vârstă de 74 de ani, este mereu veselă, plină de energie și știe cum să aducă buna dispoziție atunci când se află pe șcenă. Puțini știu însă, că în spatele zâmbetului pe care îl afișează, se ascunde o viață marcată de suferință, potrivit impact.ro.

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori, însă în cazul ambelor mariaje, viața ei a fost un adevărat coșmar. Artista a povestit despre cele mai cumplite momente din viața ei: despre cum a fost bătută, înșelată de nenumărate ori, amenințată și părăsită. 

Prima iubire i-a adus numai suferință

Prima iubire i-a adus numai suferință

Pe primul soț l-a cunoscut la 16 ani, iar din cauza vârstei fragede, părinții săi nu au fost de acord cu relația. A făcut compromisuri pentru a putea fi cu prima sa iubire, însă nu avea de unde să știe că viața sa era pe cale să se transforme într-un calvar. 

Sursă foto: Facebook 

"Îmi spunea că mă omoară şi dormea cu cuţitul sub pernă"

"Îmi spunea că mă omoară şi dormea cu cuţitul sub pernă"

"Am fugit de acasă pentru primul bărbat, pentru că mama nu îmi dădea voie să mă întâlnesc cu el. Apoi a început gelozia. Nu voia să mă lase să mă duc să cânt. Bea foarte mult şi sărea cu cuţitul la mine. Îmi spunea că mă omoară şi dormea cu cuţitul sub pernă", a povestit Saveta Bogdan la emisiunea "Acces Direct".

Artista a suferit în tăcere timp de 5 ani, cât a durat mariajul. În cele din urmă, cei doi au divorțat.

Sursă foto: Facebook 

A fost înșelată de 83 de ori

A fost înșelată de 83 de ori

După eșecul primei căsnicii, Saveta Bogdan a vrut să mai dea o șansă dragostei și s-a recăsătorit. Din păcate, nici această căsnicie nu i-a oferit fericirea la care spera. 

Cea de-a doua căsnicie a durat 30 de ani și din ea a rezultat și un copil. 

Din păcate, nu numai că cel de-al doilea soț era la fel de violent ca primul, dar a și înșelat-o pe artistă de nenumărate ori, mai exact, de 83 de ori.

Sursă foto: Facebook 

"Mi-au intrat cheile de la uşă în cap şi am avut nevoie de copci"

"Mi-au intrat cheile de la uşă în cap şi am avut nevoie de copci"

"Al doilea soţ era egoist, nu-i păsa decât de el. Nici acestuia nu îi convenea că merg la spectacole, să cânt. Mă bătea şi într-o seară m-a împins, am căzut şi m-am lovit de uşa de la şifonier. Mi-au intrat cheile de la uşă în cap şi am avut nevoie de copci", a povestit artista, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Facebook 

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta