Îndrăgostit până peste cap de aceeași femeie de 17 ani. Care este secretul căsniciei lui Daniel Buzdugan

Îndrăgostit până peste cap de aceeași femeie de 17 ani. Care este secretul căsniciei lui Daniel Buzdugan

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai carismatici realizatori de la radio. Vocea sa se aude în difuzoarele românilor și le înfrumusețează fiecare dimineață. Este om de radio, personalitate TV și probabil cel mai nobil rol din viața sa este acela de tată și soț, iar căsnicia sa este una la un milion.

UPDATE 22 septembrie 2023: Daniel Buzdugan și soția sa Monica Buzdugan au împreună doi copii, pe Maria, în vârstă de 15 ani, și pe Luca, în vârstă de 13 ani. Aceștia îi cresc pe adolescenți așa cum știu ei mai bine și chiar dacă i-au dus o vreme la școli private, în cele din urmă au hotărât că pot primi educația de care au nevoie și dacă urmează o școală de stat. Realizatorul de la Radio ZU a abordat acest subiect în cadrul emisiunii „Ego Life”, moderată de Dana Săvuică. Iată cum a argumentat decizia luată împreună cu mama copiilor:

„I-am scos de la școlile private pentru că am vrut să vadă că se poate face carte și la stat. Am considerat că să arunci atât de mulți bani pentru educație, să ajungi să plătești la o școală cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… Am considerat că nu e normal să dăm atâția bani…”

Daniel Buzdugan alături de familia sa - soția și cei doi copii
Daniel Buzdugan alături de familia sa

Daniel Buzdugan a observat comportamentul elevilor din unele școli private, care nu a fost deloc pe pe placul său, tocmai pentru că nu se bazează pe valorile pe care vrea să le insufle copiilor săi. Vrea să formeze doi oameni modești, care știu să aprecieze viața și bucuriile mărunte.

„Tu vrei să îți educi copilul să se îmbrace într-un fel, să fie modest, cu bun simț, în sensul bun și nimerești în școala respectivă unde vin copiii și își dau coate: „Uite, ăsta nu are adidași ca noi, nu are telefon ca al nostru, are telefon cu butoane.” Un copil care întotdeauna va fi în competiție cu alt copil pe lucruri materiale, va fi un copil nefericit. Pentru că nu poți să ai totul. Oricât de bogată ar fi familia ta, nu poți avea totul, material.”, a mai spus Daniel Buzdugan pentru aceeași sursă.

UPDATE 31 mai 2023: După 20 de ani de la nuntă, Daniel Buzdugan a vorbit deschis despre calitățile care l-au atras la soția sa și despre comportamentul ei care l-a fascinat din prima clipă. Se pare că Monica este complet diferită de toate celelalte femei care au trecut prin viața lui. Dacă în relațiile anterioare trebuia să suporte o gelozie exagerată, viața lui s-a schimbat în bine de când a cunoscut-o pe mama copiilor săi. Iată ce a povestit într-un interviu acordat pentru revista Viva.

„O gelozie devenită stil de viață, adică să stai să urmărești, să descoși, să îi iei telefonul, să vii la serviciu să-l urmărești sau să o urmărești când iese cu prietenele sau cu prietenii, e ceva… Cred că și asta mi-a plăcut foarte mult, pentru că, înainte de ea, am avut parte de dezastre. Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute în care fetele cu care eram se comportau ca niște disperate.

După ce am cunoscut-o pe Monica, am zis: Incredibil, nu se poate așa ceva!. Mă simțeam super liber, e o relație foarte frumoasă. Cred că lucrurile ar trebui să se întâmple așa de la începutul unei relații. Cine spune că o să se schimbe el sau ea pe parcurs nu este adevărat, mai ales după căsătorie. E foarte important să setezi lucrurile din fabrică, din start, ca să ai parte de o viață faină și liberă. Stres zero.

De câte ori are ocazia, realizatorul de la Radio Zu o laudă pe femeia vieții sale, spunând în gura mare ce l-a atras la ea. Între ei s-a creat o legătură specială tocmai datorită felului ei de a fi, care se mulează perfect pe sufletul lui.

„Faptul că e o fire spontană, foarte glumeață, e foarte haioasă, e o fire foarte veselă și îmi susține total activitatea. (…) Deci, încrederea, faptul că e spontană și super veselă. Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea. Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o.”, a mai dezvăluit el pentru sursa menționată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Buzdugan (@danielbuzdugan)

-----------

Știrea inițială

Daniel Buzdugan, în vârstă de 48 de ani (împliniți pe 23 septembrie 2022), este îndrăgostit ca în prima zi de soția lui, chiar dacă au trecut aproximativ 20 de ani de când au spus cel mai important "DA" din viața lor. Monica și Daniel Buzdugan s-au cunoscut în anul 1993, la Iași. El este "regele farselor", iar ea o prezență discretă în showbiz, de profesie medic stomatolog. Deși sunt foarte diferiți, au descoperit secretul unei relații sudate, ce a trecut de mult testul timpului. Daniel Buzdugan a rememorat momentul în care și-a cunoscut soția. El era la începutul carierei sale de la radio și a scos-o la o plimbare prin grădină botanică din Iași. Așa a decurs prima lor întâlnire.

Daniel Buzdugan si soția lui, nași la cununie la nunta lui Flick cu Denisa Hodișan
Daniel Buzdugan si soția lui, nași la cununie la nunta lui Flick cu Denisa Hodișan

"Am cunoscut-o la începutul meu în radio. Făceam interviuri pe stradă, i-am luat numărul de telefon, păcălind-o că așa este deontologic, după care am sunat-o s-o invit la o plimbare în grădina botanică din Iași, neștiind că mama ei era cercetător principal acolo.", a povestit Daniel Buzdugan, pentru revista Viva.

Secretul căsniciei lui Daniel Buzdugan

Au trecut trei decenii de când s-au cunoscut și două de când formează un cuplu în acte, însă Daniel Buzdugan mărturisește că simte aceeși fiori de iubire când își sărută soția. Au reușit să rămână împreună, deși mulți prieteni de-ai lor s-au despărțit. 

Citește și: Cum să ai o căsnicie fericită? Urmează aceste sfaturi!

"Mi-e la fel de dragă ca la început și sărută la fel de bine ca atunci. Chiar spuneam că au trecut atâția ani, atâția oameni din jurul nostru s-au despărțit și noi am rămas împreună.", a mai spus Daniel Buzdugan, conform sursei citate.

Monica, soția lui Daniel Buzdugan
Monica, soția lui Daniel Buzdugan

Ca în orice cuplu, Daniel Buzdugan mai are mici neînțelegeri cu soția lui, însă nimic ce nu poate fi rezolvat. Jurnalistul i-a explicat Monicăi Buzdugan că nu îi place să fie cicălit, dar mai degrabă preferă să i se spună scurt și la obiect ce are de făcut, pentru a evita certurile. 

"Îmi reproșează că arunc prea ușor lucruri din casă când ea lipsește. Uneori trec câteva luni până își dă seama de chestia asta, și atunci începe furtuna, dar o apucă râsul după câteva minute și totul revine la normal. I-am explicat că noi, bărbații, n-avem nevoie de bătaie la cap, nouă ne trebuie comenzi scurte, ca la câine: adu aia, fă aia! Compunerile pe o ureche ne intră și pe cealaltă ne ies vorbele.", a spus Daniel Buzdugan, pentru Viva!

Daniel și Monica Buzdugan au împreună doi copii, pe Maria și respectiv Luca. Cei patru adoră să meargă în vacanțe și împărtășesc aceeași pasiune pentru petrecerea timpului în aer liber Daniel Buzdugan obișnuiește să meargă alături de familie la plimbări cu bicicletele sau la o tură de jogging. Copiii lui Daniel Buzdugan moștenesc simțul umorului al tatălui lor, iar realizatorul radio spune că toată familia lui este pusă mereu pe glume. 

Daniel Buzdugan, alături de copiii săi, Maria și Luca
CaptionDaniel Buzdugan, alături de copiii săi, Maria și Luca

"Noi suntem o familie de veseli. Toți membrii familiei sunt foarte veseli, ba chiar cred că dacă Monica ar face emisiune la un alt post de radio ar câștiga în audiență. Este foarte spontană și foarte glumeață chiar dacă are o meserie cu o deformație mai tehnică, mai strictă. Cu copiii facem biciclete, mișcare. Eu sunt cu mișcarea, plimbatul, alergatul, cititul, joaca cu câinii. Nu îmi place să stau să joc, de exemplu, chestii în casă, sunt tot felul de jocuri, cutiuțe, mă scoate din stare, nu-mi plac, îmi plac chestiile în aer liber.", a declarat Daniel Buzdugan, pentru click.ro.

Surse foto: FacebookFacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: VivaImpactClickVivaEgo

Articolul urmator
Viata lui Ștefan Iordache. Actorul a iubit aceeași femeie timp de 40 de ani, dar a plecat din viață cu regretul că nu a avut copii
Viata lui Ștefan Iordache. Actorul a iubit aceeași femeie timp de 40 de ani, dar a plecat din viață cu regretul că nu a avut copii
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.