Nu Skin

Îndrăgostit până peste cap de aceeași femeie de 17 ani. Care este secretul căsniciei lui Daniel Buzdugan

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai carismatici producători de la radio. Vocea sa se aude în difuzoarele românilor și le înfrumusețează fiecare dimineață. Este om de radio, personalitate TV, dar probabil cel mai nobil rol din viața sa este acela de tată și soț. Iar căsnicia sa este una la un milion.

Daniel Buzdugan, în vârstă de 46 de ani, este îndrăgostit ca în prima zi de soția lui, chiar dacă au trecut mai bine de 17 ani de când au spus cel mai important "DA" din viața lor. Monica și Daniel Buzdugan s-au cunoscut în anul 1993, la Iași. El este "regele farselor", iar ea o prezență discretă în showbiz, de profesie medic stomatolog. Deși sunt foarte diferiți, au descoperit secretul unei relații sudate, ce a trecut de mult testul timpului. Daniel Buzdugan a rememorat momentul în care și-a cunoscut soția. Producătorul era la începutul carierei sale de la radio și a scos-o la plimbare într-un grădină botanică din Iași, la prima întâlnire.

Daniel Buzdugan si soția lui, nași la cununie la nunta lui Flick cu Denisa Hodișan. Sursa foto: Facebook

"Am cunoscut-o la începutul meu în radio. Făceam interviuri pe stradă, i-am luat numărul de telefon, păcălind-o că așa este deontologic, după care am sunat-o s-o invit la o plimbare în grădina botanică din Iași, neștiind că mama ei era cercetător principal acolo.", a povestit Daniel Buzdugan, pentru revista Viva!.

Secretul căsniciei lui Daniel Buzdugan

Au trecut 27 de ani de când s-au cunoscut și 17 de când formează un cuplu în acte, însă Daniel Buzdugan mărturisește că are aceeși fiori de iubire când își sărută soția. Au reușit să rămână împreună, deși mulți prieteni de-ai lor s-au despărțit. 

Citește și: Cum să ai o căsnicie fericită? Urmează aceste sfaturi!

"Mi-e la fel de dragă ca la început și sărută la fel de bine ca atunci. Chiar spuneam că au trecut atâția ani, atâția oameni din jurul nostru s-au despărțit și noi am rămas împreună.", a mai spus Daniel Buzdugan, conform sursei citate.

Monica, soția lui Daniel Buzdugan. Sursa foto: Imgur

Ca în orice cuplu, Daniel Buzdugan mai are mici neînțelegeri cu soția lui, însă nimic ce nu poate fi rezolvat. Jurnalistul i-a explicat Monicăi Buzdugan că nu îi place să fie cicălit, dar mai degrabă preferă să i se spună scurt și la obiect ce are de făcut, pentru a evita certurile. 

"Îmi reproșează că arunc prea ușor lucruri din casă când ea lipsește. Uneori trec câteva luni până își dă seama de chestia asta, și atunci începe furtuna, dar o apucă râsul după câteva minute și totul revine la normal. I-am explicat că noi, bărbații, n-avem nevoie de bătaie la cap, nouă ne trebuie comenzi scurte, ca la câine: adu aia, fă aia! Compunerile pe o ureche ne intră și pe cealaltă ne ies vorbele.", a spus Daniel Buzdugan, pentru Viva!

Daniel și Monica Buzdugan au împreună doi copii, pe Maria și respectiv Luca. Cei patru adoră să meargă în vacanțe și împărtășesc aceeași pasiune pentru petrecerea timpului în aer liber Daniel Buzdugan obișnuiește să meargă alături de familie la plimbări cu bicicletele sau la o tură de jogging. Copiii lui Daniel Buzdugan moștenesc simțul umorului al tatălui lor, iar realizatorul radio spune că toată familia lui este pusă mereu pe glume. 

Daniel Buzdugan, alături de copiii săi, Maria și Luca. Sursa foto: Facebook

"Noi suntem o familie de veseli. Toți membrii familiei sunt foarte veseli, ba chiar cred că dacă Monica ar face emisiune la un alt post de radio ar câștiga în audiență. Este foarte spontană și foarte glumeață chiar dacă are o meserie cu o deformație mai tehnică, mai strictă. Cu copiii facem biciclete, mișcare. Eu sunt cu mișcarea, plimbatul, alergatul, cititul, joaca cu câinii. Nu îmi place să stau să joc, de exemplu, chestii în casă, sunt tot felul de jocuri, cutiuțe, mă scoate din stare, nu-mi plac, îmi plac chestiile în aer liber.", a declarat Daniel Buzdugan, pentru click.ro.

Surse articol: Viva! / Impact.ro / Click.ro

Sursa foto principală: Facebook Daniel Buzdugan

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta