"Insula Iubirii" a devenit "Insula despărțirii". Separare surprinzătoare, cei doi concurenți nu mai formează un cuplu

"Insula Iubirii" a devenit "Insula despărțirii". Separare surprinzătoare, cei doi concurenți nu mai formează un cuplu

Alida Enache

Au încercat cât au încercat, dar, până la urmă, nu au reușit să izbândească! Un cuplu de la "Insula Iubirii", sezonul 6 s-a destrămat la scurt timp după terminarea filmărilor pentru show. Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales pentru că au plecat împreună din Thailanda.

"Insula Iubirii" a devenit "Insula despărțirii". Rareș Panțiru (28 ani) și Cerasela Iacob (26 ani), participanți ai sezonului 6, au hotărât să își spună adio în mare secret, la scurt timp după terminarea filmărilor. Cei doi au plecat împreună din Thailanda, chiar dacă la vremea aceea legătura lor era una incertă, și au încercat, în zadar, să își salveze povestea de iubire.

 Imagine cu Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii în timpul unui interviu

„Din perspectiva mea, eu îmi doresc să plecăm împreună, dar îl las pe Rareș, fiindcă eu am făcut foarte multe lucruri. Vreau să-mi răspundă el dacă este pregătit de o viață alături de mine așa cum sunt eu, și bună și rea și vreau să-mi răspundă el la această întrebare”, spunea Cerasela atunci.

„Răspunsul este, așa cum am și venit, împreună, așa o să și plecăm. Împreună, exact cum am venit”, i-a răspuns Rareș.

Imagine cu Rreș și Cerasela la Insula Iubirii

Se pare, totuși, că tentațiile de pe "Insula Iubirii" s-au dovedit a fi nefaste, având în vedere că aceștia au hotărât să pună stop relației atât de devreme. Dragostea pe care și-o purtau unul altuia și încrederea le-au fost puse la încercare și, din păcate, nu au mai putut lupta unul pentru celălalt. Atunci când au venit în Thailanda, cei doi au sperat că își vor consolida relația, iar Rareș avea de gând să-i dovedească iubitei sale că se poate încrede în el în totalitate. Chiar și așa, până la urmă, Cerasela a fost cea care a călcat strâmb atunci când a ajuns în pat cu ispita Daniel.

Vestea despărțirii lor a fost dată de către Rareș, în cadrul unui interviu online pe Youtube.

„Am lucrat la relația cu Cerasela cât am putut. Când lucrezi și nu mai vezi rezultatul, încerci să construiești o casă și lucrezi, lucrezi, dar nu mai vezi acel acoperiș niciodată, trebuie să te oprești din construcție că nu o să ajungi nicăieri.

Am lucrat cât am putut, recunosc. Nu am putut să lucrez mai mult, am lucrat o perioadă, 2-3-5 luni după ce am venit de acolo. Atât am putut, îmi pare rău că nu am putut mai mult. De fapt, nu-mi pare rău că nu am putut mai mult. Atât am putut. Și s-a încheiat.”, a declarat el.

Bărbatul a mărturisit, de asemenea, că suferă după Cerasela, care i-a fost iubită timp de aproape trei ani, și că nu va putea începe curând o nouă relație.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℕ𝕚𝕔𝕠 Cerasela (@iacobnicoleta.cera)

„Momentan sunt julit aici (n.r. – arată spre inimă). Ok, poate par eu așa mișto, dar vorbești precum cu dulapul ăsta. E acea perioadă nașpa prin care e posibil să cauți să te apropii de anumite persoane.

Realizez că încerc să fac treaba asta, să mă lipesc de alte persoane greșit de cum sunt eu. (…) Simt nevoia de atașament. Există riscul, dacă întâlnesc o persoană nouă, să fac mai mulți pași. Șansa să găsesc pe cineva care să facă doi pași când eu fac doi pași e mică.”, a mai explicat el.

Un alt cuplu care s-a confruntat cu încercări grele în Thailanda este cel format din Alex și Teodora. Cei doi au plecat separați de pe insulă, dar, ulterior, s-au împăcat după ce Teodora a aflat că este gravidă.

Citește și: Ce face și cum arată azi Hannelore, controversata concurentă de la "Insula Iubirii"

Surse foto: Youtube, Youtube, Youtube

Surse articol: Click, Libertatea, Spynews

Articolul urmator
Surpriză la "Insula Iubirii"! Alex și Teodora și-au mai dat o șansă și acum vor deveni părinți
Surpriză la "Insula Iubirii"! Alex și Teodora și-au mai dat o șansă și acum vor deveni părinți
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.