Irina Rimes, este pregătită să se recăsătorească și să aibă copii: "Mă văd mamă în..."

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Irina Rimes are, la numai 29 de ani, deja un divorț la activ. Cântăreața din Republica Moldova s-a măritat la numai 22 de ani cu Andi Bănică, căsnicie care a durat...până acum aproximativ 4 ani de zile. „Am fost cu Andi patru ani și un an căsătorită. Nu a fost nimic adevărat din ce s-a spus despre noi la divorț. Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Erau lucruri inventate nu știu de cine. Ne-am despărțit normal, prieteni, fără scandal, pur și simplu, ne schimbasem. Se dusese relația, iubirea aia” -a spus ea când a fost întrebată de acest subiect.

Eșecul primului mariaj nu și-a pus rău amprenta asupra ei. Dovadă stă faptul că Irina i-a repermis iubiri să reintre în viața ei, în persoana artistului francez David Goldcher, în vârstă de 28 de ani.

Sursa foto Instagram

Artista a plecat anul trecut în Franța, în plină pandemie, pentru a lucra la noul ei album, prilej cu care l-a cunoscut pe cel care i-a furat inima. Cei doi s-au mutat împreună la scurt timp după debutul relației.
Irina a revenit pe plaiurile mioritice împreună cu acesta, pentru a-i face cunoștință partenerului ei de viață cu familia și prietenii ei apropiați. Lucrurile au mers bine până acum, se pare că mama ei îl adoră pe noul "ginere": „Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”.

Sursa foto Instagram

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a mărturisit că se simte pregătită pentru a doua căsătorie și, mai mult de atât, își dorește ca în următorii doi ani să devină și mamă. 

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu <dezbrăcratul miresei>. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici”

 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Irina Fodor vorbește despre problema de sănătate cu care se confruntă soțul ei. "Abia mai avea aer să ceară ajutor"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.