Nu Skin

Irinel Columbeanu a ajuns să-i ceară bani fostei soții, Monica Gabor

Cristina Gherghina

Câteodată, viața poate lua o întorsătură neașteptată. Pe vremuri, făcea parte din grupul celor mai înstăriți oameni din România. Acum, viața lui Irinel Columbeanu, în vârstă de 62 de ani, s-a schimbat la 180 de grade. Afacerea s-a a dat falimet, iar banii s-au împuținat și chiar a ajuns să îi ceară bani fostei sale șoții, Monica Gabo, potrivit playtech.ro.

irinel si monica

Sursă foto: Imgur

Situația financiară a lui Irinel Columbeanu este foarte precară. A renunțat la celebra vilă de la Izvorani și s-a mutat întru-un apartament, însă din cauza datoriilor, fostul milionar care pe vremuri uimea pe toată lumea cu mașinile sale de lux și puterea financiară pe care o avea, a ajuns să fie dat afară din casă. 

Citește și: Lora trăiește un adevărat coșmar în Paradis. Aflată în carantină forțată, în Bali, iată cu câți bani a ajuns să trăiască

Irinel Columbeanu de acum este total opus milionarului din trecut. Din lipsa banilor, a fost nevoit să își vândă faimosul Bentley și să opteze pentru un Opel la mâna a doua care nu valorează mai mult de 5000 de euro. 

Fără bani, cu o datorie de 1800 de lei și cu chiria neachitată de 6 luni, Irinel Columbeanu este de nerecunoscut. 

Situația actuală este destul de stânjenitoare pentru un om care în 2007 avea o avere estimată la 70 de milioane de euro. Acum, Irinel Columbeanu, aflat într-un moment de cumpănă, a apelat la ajutorul Monicăi Gabor, fosta sa soție. Din păcate, aceasta nu a fost prea dornică să își ajute fostul soț. 

irinel columbeanu opel

Sursă foto: Imgur

"Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine" au declarat surse din anturajul lui Columbeanu, potrivit playtech.ro.

Din cauza datoriilor imense la bănci, lui Irinel Columbeanu i-au fost executate toate bunurile, printre care și vila de la Izvorani, estimată la aproximativ 400.000 de euro.

Surse foto: Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta