Iubitul Andreei Marin dă din casă! Care este adevărata Zână a Surprizelor, în intimitate

Iubitul Andreei Marin dă din casă! Care este adevărata Zână a Surprizelor, în intimitate

Alida Enache

Oare cine este cu adevărat Zâna Surprizelor atunci când nu apare pe sticlă? Cu siguranță că și tu te-ai întrebat măcar o dată care este cealaltă latură a Andreei Marin! Ei bine, spre deliciul publicului și mulțumită partenerului ei actual, tocmai a ieșit la iveală un anumit detaliu din viața personală a vedetei.

Adrian Brâncoveanu, iubitul fostei prezentatoare TV, a dat-o pe aceasta de gol într-un interviu pe care cei doi l-au acordat pentru cei de la Antena Stars, în timpul unui eveniment la care au participat recent.

Imagine cu Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu în timp ce se pozează lângă un tablouSursa foto: Instagram

„Poți s-o numești curiozitate personală sau profesională. Dar tot timpul mi-am dorit să întreb un bărbat din viața Andreei Marin, cum este să fie iubitul ei.”, a zis reporterița care le-a luat interviul, atunci când i-a abordat.

„Este o onoare și o plăcere.”, a răspuns cu fală Adrian Brâncoveanu.

„O știm noi pe Andreea cum o știe publicul, dar zi-mi și mie cum e Andreea acasă. Nu ceva intim, ceva de suflet. Ceva ce nu trece de sticlă.”, a mai adăugat reporterița Antena Stars.

„Este mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți.”, a mai mărturisit iubitul fostei prezentatoare TV.

Imagine cu Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu în timp ce stau la o masăSursa foto: Instagram

Ulterior, partenerul vedetei a mai fost întrebat cum a descoperit-o el pe Andreea Marin ca femeie, având în vedere că aceștia și-au început relația cu o frumoasă prietenie. În acel moment, vedeta a simțit nevoia să intervină, iar Adrian Brâncoveanu nu a mai apucat să răspundă.

„Să știi că noi nu ne vedem în termenii ăștia. Noi suntem doi oameni normali acasă, care se iubesc. Și care se plac pentru ceea ce sunt ca oameni, nu pentru ceea ce sunt pe micul sau pe marele ecran.”, a declarat ea.

Imagine cu Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la munteSursa foto: Instagram

Zâna Surprizelor, în vârstă de 47 de ani, se iubește cu Adrian Brâncoveanu, care este mai tânăr decât ea, de aproximativ cinci ani. Neavând vreun renume în showbiz-ul românesc, bărbatul a devenit cunoscut în prisma relației cu mult iubita vedetă. La momentul actual, el lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și este consul la Tripoli, Libia. În trecut, acesta a fost și referent principal în MAE și viceconsul la Damasc.

După cum se poate vedea în mediul online, dar și pe micile ecrane, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul ei partener. Se pare că, în sfârșit, aceasta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele diplomatului, după trecutul extrem de tumultuos pe care l-a avut din punct de vedere amoros.

Citește și: A ținut secretul până în ultima clipă! Pepe va deveni din nou tată, în mai puțin de 2 luni

Surse articol: VivaLibertateaSubstanțial

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Cum arată casa din Buftea în care locuiește actrița Tora Vasilescu
Cum arată casa din Buftea în care locuiește actrița Tora Vasilescu
Care este adevărata natură a spiritului tău?
Incepe quiz
Care este adevărata natură a spiritului tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.