Nu Skin

Iulia Vântur nu a vrut să se dea de gol, dar Salman Khan i-a făcut-o. Ce s-a întâmplat în timpul unei filmări live

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Deși s-au făcut fel de fel de speculații privind relația dintre Iulia Vântur și vedeta Bollywood Salman Khan, cei doi nu și-au recunoscut până de curând legătura amoroasă în mod oficial.

Dar perioada de incertitudine a luat sfârșit și toată lumea a aflat preafericita veste: Iulia și Salman Khan formează un cuplu și actorul i-a oferit deja iubitei sale inelul de logodnă. 

Lucrurile s-au dezvăluit într-un mod absolut neașteptat chiar și pentru frumoasa prezentatoare. Descoperă detalii în galerie. 

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de 8 ani

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de 8 ani

Starul Bollywood, în vârstă de 54 de ani și românca de 39 de ani, nu au recunoscut până de curând relația, chiar dacă s-au afișat împreună și paparazzi indieni au răspândit tot felul de zvonuri despre ei. 

„L-am cunoscut dintr-o întâmplare. Pur şi simplu l-am cunoscut într-un loc, am făcut cunoştinţă ca doi oameni normali, aşa cum cunoşti mulţi alţi oameni. Am ţinut legătura, am fost prieteni foarte multă vreme”, a mărturisit prezentatoarea. 

Iulia Vântur recunoaște că o mare parte din celebritatea ei se datorează faimosului ei iubit. 

Sursa foto: Pinterest

Iulia Vântur s-a mutat în India

Iulia Vântur s-a mutat în India

După o carieră strălucitoare în România, unde s-a impus ca prezentatoare de televiziune, model, co-prezentatoare a megashow-ului ”Dansez pentru tine”, împreună cu Ștefan Bănică Jr. și actriță, Iulia Vântur a decis să se mute în India. Cu toate că actrița stă în casa celebrului ei iubit și este în relații permanente cu familia acestuia, nu au recunoscut oficial că sunt un cuplu până de curând. 

Sursa foto:Pinterest

Salman Khan a făcut un gest care a uimit-o pe Iulia

Salman Khan a făcut un gest care a uimit-o pe Iulia

În timpul unui live făcut de Iulia Vântur pe Skype, la care participau și bunii săi prieteni, Adela Popescu și Cove, în cadru a apărut nimeni altul decât Salman Khan, care voia să verifice conexiunea la internet. De fapt, gestul său a fost calculat, un fel de declarație oficială a relației sale cu Iulia. 

”Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe”, a spus frumoasa vedetă. 

Sursa foto: Pinterest

Iulia Vântur și Salman Khan se află în mijlocul junglei

Iulia Vântur și Salman Khan se află în mijlocul junglei

Apariția lui Salman Khan în cadru părea motivată, pentru că cei doi se află într-o casă izolată chiar în mijlocul junglei, iar conexiunea la internet chiar este instabilă. 

”Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei. Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare, de mișcare.”, a spus Iulia. 

Dar, dincolo de acest lucru, gestul făcut de actorul bollywoodian este clar o mărturisire a relației sale cu românca. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta