Kal Penn a recunoscut că îi plac bărbații și că s-a logodit cu iubitul său, după 11 ani de relație

Kal Penn a recunoscut că îi plac bărbații și că s-a logodit cu iubitul său, după 11 ani de relație

Ramona Jurubita

Cei care au urmărit filmele în care a jucat Kal Penn știu ce actor talentat este și ce personaje efervescente interpretează de fiecare dată. Este foarte dedicat carierei, dar și vieții personale, pe care a făcut tot posibilul să o țină departe de ochii presei. Drept dovadă, fanii lui nu au știut că are o altă orientare sexuală și că are chiar și un iubit, pe care l-a ținut ascuns 11 ani. Se pare că secretul lui a ieșit acum la iveală. 

Într-un interviu în care povestea despre lansarea cărții scrise de el, „You can’t be serious”, actorul a făcut confesiuni și despre orientarea lui sexuală. Cartea este una autobiografică în care Kal Penn povestește cum a ales cariera de actor și cum a ajuns să lucreze pentru Barack Obama în perioada în care era președintele Statelor Unite ale Americii.

Kal Penn, un selfie de pe contul său de Instagram

Sursa foto: Instagram

Vedeta a trecut de la actorie la viața politică și nu a vorbit niciodată despre viața personală. Cariera i-a dictat aparițiile publice și a reușit să păstreze discreția de fiecare dată.

Acum, actorul, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că are o relație frumoasă și stabilă de mai bine de 11 ani și nu este cu o femeie, așa cum am fi tentați să credem, ci cu un bărbat. Kal Penn a făcut această mărturisire după ce a scris autobiografia care conține și detalii despre povestea lor de dragoste. Era conștient că oamenii vor afla din carte, așa că a decis să îi anunțe înainte să ajungă să o răsfoiască.

Kal Penn nu se mai ferește să își facă publică și să își asume orientarea pe care o are și care îl face fericit. Ba chiar a postat recent pe Instagram o imagine în care se află alături de Josh Fiance, partenerul său, bărbatul cu șapcă, din dreapta fotografiei, pe care îl ține foarte aproape de el, semn că nu se ferește de gesturile tandre. 

Kal Penn apare alături de iubitul lui Josh, cel din dreapta pozei, cu șapcă pe cap.

Sursa foto: Instagram

„Întotdeauna am fost foarte deschis cu toți cei cu care am interacționat, fie dacă este cineva cu care mă întâlnesc la un bar când ies cu Josh sau dacă vorbim cu prietenii. Sunt foarte încântat să împărtășesc relația noastră cu cititorii. Dar Josh, partenerul meu, părinții mei și fratele meu, cele patru persoane de care sunt cel mai apropiat în familie, sunt destul de tăcuți. Nu le place atenția, sunt timizi și stau departe de lumina reflectoarelor.”, a declarat actorul american pentru People.

Starul a spus și că a vrut să fie transparent și sincer cu cititorii și că a inclus în carte numai adevăruri despre viața sa. „Povestea mea include: viața mea profesională, atât la Hollywood, cât și la administrația prezidențială, include viața mea amoroasă cu Josh și cum ne-am cunoscut, îi include pe părinții mei. Așa că acesta a fost cel mai important lucru pentru mine. Am vrut ca povestea mea să fie autentică, din perspectiva mea și spusă într-un mod care să te facă să simți că mă cunoști cu adevărat.”, a adăugat Kal Penn.

Poți vedea aici povestea lui Kal Penn: 

Vedeta a vrut ca această carte să fie prezentarea lui în fața celorlalți și ei să îl cunoască așa cum se vede el și să descopere ce a trăit de-a lungul vieții. Speră că prin intermediul cărții își va face prieteni și fanii să îl considere un om normal, chiar dacă este celebru și are o altă orientare sexuală. Acesta a vrut să dovedească tuturor că poți fi prietenos și deschis chiar dacă ești diferit. Comunicarea și acceptarea sunt cele două elemente pe care mizează actorul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Simon (@simon367)

„Scopul scrierii acestei cărți a fost ca cititorul să simtă că bem o bere împreună. Să intre în poveștile mele și să vrea să le experimenteze cu aceeași bucurie cu care le-am trăit eu. Așa a fost modul în care prietenii mei i-au cunoscut pe părinții mei și pe Josh, așa cum i-am văzut eu în ultimii 10 ani.”, a mai spus el.

Se pare că cei doi parteneri s-au cunoscut când actorul lucra la Casa Albă. La început a crezut că relația nu va rezista, dar amândoi s-au bucurat de susținerea prietenilor și a familiei. Acesta își dorește o nuntă mare, dar partenerul lui nu vrea să se expună așa că ar dori ceva restrâns, doar cu persoanele apropiate.

„Chiar dacă sunt logodit cu un bărbat, familiile noastre vor fi prezente la nuntă.”, a spus Kal Penn.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANOKHI LIFE (@anokhilifestyle)

Actorul american este cunoscut pentru rolurile sale celebre din filme precum: „Love Don't Cost a Thing” (2003), „Ball & Chain” (2004) „Bachelor Party Vegas” (2006). El a făcut furori cu personajul din serialul „Harold & Kumar”.

Citește și: Toată lumea îi știe orientarea sexuală, dar puțini știu că Elton John a fost însurat cu o femeie

Surse articol: PeopleNextsharkImages.dawn

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Andreea Bălan, mărturisiri sincere despre influența tatălui său în viața amoroasă. Și-a căutat tatăl în toți bărbații din viața ei
Andreea Bălan, mărturisiri sincere despre influența tatălui său în viața amoroasă. Și-a căutat tatăl în toți bărbații din viața ei
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.