Karmen Minune, mărturisiri despre copilărie și despre fricile pe care le-a dobândit din cauza atitudinii părinților

Karmen Minune, mărturisiri despre copilărie și despre fricile pe care le-a dobândit din cauza atitudinii părinților

Anca Marcus

Carmen Simionescu „dă din casă”. Fiica celebrului manelist Adrian Minune și-a deschis inima într-un podcast recent, vorbind despre copilărie, frici și momentele dificile care au marcat familia ei.

Artista a povestit și despre teama pe care o simțea față de tatăl său atunci când era mică, din cauza educației sale stricte. 

„Am fost un copil crescut într-un glob de sticlă," mărturisește Carmen despre copilăria sa. Vedeta a dezvăluit cum a fost crescută într-un mod special, izolată de unele realități ale lumii exterioare.

Dar, odată cu creșterea, a simțit o dorință puternică de a trăi o viață normală, plină de experiențe obișnuite pentru copiii de vârsta ei.

„Am fost un copil crescut într-un glob de sticlă, care nu a văzut realitatea, nu a văzut ce înseamnă răutatea oamenilor. Și nu a fost bine, nu. Și am avut o criză. Pe bune criză.

Și m-am dus la mama și i-am zis: „Vreau să fiu un copil normal, vreau să îmi iau rolele, vreau să mă duc în parc, vreau să mă plimb cu autobuzul, vreau să fiu un copil normal” (...) Vremurile erau altfel atunci. Dacă ascultai manele erai nașpa, mai ții minte? Acum, toată lumea e pro manele. Pe vremea aia, manelișții erau văzuți (ca) ceva rău. Tata și mama, tot din dragoste, au încercat să mă protejeze de tot ceea ce va urma.”, a povestit vedeta în podcastul lui Măruță.

Adi Minune, soția și cei trei copiii ai lor, la masă

A fugit de acasă la 16 ani

Tânăra de 25 de ani a vorbit și despre frica pe care o avea față de Adrian Minune. Cântăreața spune că tatăl ei i-a insuflat frica de a face greșeli sau de a lega prietenii, ceea ce a influențat modul în care se raporta la lume în acei ani fragezi.

Dacă tata venea acasă și mie îmi vibra telefonul, nu contează, fată, băiat, prieteni, ce erau, îl aruncam. Pentru că tata, de când eram eu mică mi-a insuflat chestia asta de frică, de nu cumva să-mi fac vreun prieten, de nu cumva să greșesc ceva...”, spune ea.

Toate până într-o zi. Momentul în care a decis să își urmeze inima și să plece de acasă a fost un punct de cotitură în viața ei. La 16 ani și jumătate artista s-a îndrăgostit și a decis să fugă de acasă alături de Tudor Franco, care la acea vreme avea 19 ani. 

Așa s-a ajuns ca tatăl ei, Adi Minune, să o caute cu poliția. Întreaga „telenovelă” s-a terminat noaptea, la casa părinților lui Franco, unde, după lungi discuții, celebrul manelist a decis să accepte relația fetei sale. 

Pe măsură ce s-a maturizat, Carmen s-a îndrăgostit de un băiat mult mai potrivit pentru ea, care între timp i-a devenit și soț, Bogdan Căplescu.

Frumoasa vedetă recunoaște că acest act de independență a fost dificil pentru părinții săi, iar acum, ea însăși fiind mamă, își dă seama de impactul emoțional pe care l-a avut asupra lor.

„Eu, până atunci, am fost copilul exemplu. Singurul lucru de care îmi pare rău din tot sufletul meu, și acum, ca mamă, văd cât de greu a fost pentru mama și pentru tata, este că i-am făcut să sufere, bineînțeles.

Acum mă vezi că râd, dar atunci nu era de râs pentru părinții mei. A fost foarte dureros pentru ei, sunt 100% sigură de asta.

Eu am avut noroc pentru că mama mea m-a făcut la vârsta de 21 de ani și care, indiferent de situație, nu făcea nimic fără mine. Deci mama, oriunde se ducea, eu eram după ea, inclusiv la baie.

Ieșea cu fetele la mall, Carmen cu fetele la mall, ieșea la film, Carmen cu fetele la film. Eu am stat cu toate prietenele lui mama și eu mergeam cu ea peste tot! Mama își trăia tinerețea cu mine de mână, ceea ce pe mine m-a ajutat să mă maturizez puțin mai devreme...!”, povestește artista.

Karmen Minune alături de frații ei Adrian și Adriana

Mama artistei a fost la un pas de moarte

În paralel, Carmen a dezvăluit și momentele dificile prin care a trecut familia sa. A vorbit și despre o perioadă în care sănătatea mamei sale a fost în pericol, iar acest episod a reprezentat o încercare dureroasă pentru întreaga familie.

Nu mi-am dat voie să mă gândesc că aș putea să trăiesc vreodată fără mama. Nu mi-am dat voie. A făcut mai întâi un AVC, AVC-ul ne-a făcut să descoperit anevrismul.

Și frate-miu a zis: „Bă, tată, dacă moare mama, te duci și tu, și mă duc și eu cu ea”. Dacă nu era mama mea, Adrian Minune nu ar fi avut familia pe care o are. Adrian Minune nu ar fi avut ... 

Tatăl meu, indiferent de situație, este tatăl meu în adevăratul sens al cuvântului. Niciodată nu și-a părăsit familia, niciodată, indiferent de situație.

Niciodată nu a existat altcineva peste noi, la nivel de importanță în viața lui, ceea ce este tot ce contează. O să mă omoare mama și tata, or să-mi zică: te-ai dus, nenorocito, să dai tot din casă”, povestește tânăra. 

Carmen are o familie fericită

În 2018, Carmen Simionescu (Karmen, pe numele de scenă) și Bogdan Căplescu au decis să-și unească destinele, formând un cuplu care mai apoi s-a completat ca familie când pe lume a apărut o fetiță pe nume Sofia.

Fiica lui Adrian Minune dezvăluie că între ea și soțul ei nu a fost dragoste la prima vedere. Întâlnirile lor au avut loc în grupuri de prieteni, iar povestea s-a dezvoltat treptat, dincolo de aceste ieșiri comune.

„La un moment dat, după mai multe ieșiri în grupul de prieteni, am fost în club, acolo m-a bătut pe umăr și mi-a zis: «O să fii nevasta mea și o să avem un copil». Eu, în mintea mea, am zis: «Hai, măi! Bine….». La câteva luni, ne-am cuplat și a venit și Sofia”, a spus artista.

Karmen, alături de soțul ei Bogdan și de fiica lor Sofia, în fața bradului de craciun

Artista mărturisește că cei doi au planuri pentru al doilea copil, însă nu în viitorul foarte apropiat: „Inclusiv Sofia mi-a spus că își dorește să îi fac o fetiță ca să aibă și ea cu cine să se joace.

Da, îmi mai doresc un copil, dar încă nu mă simt pregătită. Vreau ca Sofia să mai crească puțin, ca să mă pot înțelege cu ea absolut perfect. Nu spun că nu-mi doresc, dacă se va întâmpla, foarte bine”, mărturisește cântăreața.

Bunicii își iubesc la maximum nepoțica

Între timp, Sofia se bucură de toată atenția și dragostea familiei. Este răsfățată la maximum de către bunicii săi, care o iubesc cu toată inima și se dedică în întregime grijii și fericirii ei.

Toată familia o răsfață la maxim și m-am săturat! Eu sunt singurul personaj negativ din povestea ei și nu este OK, în ultimul timp a început să refuze să mai stea atât de mult cu mine în ideea în care sunt singura care îi pune reguli! Mama și soacra fac ce vrea copilul!

Dacă Sofi vrea orice, orice se întâmplă! Soțul la fel, unchiul la fel, fratele și sora mea la fel! Toată familia face doar ce vrea Sofi și eu sunt singurul om care zice: Stai cuminte! Da, să mai crezi tu că te mai ascultă copilul după ce 7 persoane îi zic că are voie să sară în mijlocul patului și tu îi zici că nu are voie!”, a mai spus Karmen.

Cum arată cele mai mari vedete din România fără strop de machiaj

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Click, ProTV, B1, B1, Cancan

Articolul urmator
Benone Sinulescu a știut din copilărie că va fi un mare artist și a muncit pentru a-și împlini visul. Povestea lui este de-a dreptul impresionantă
Benone Sinulescu a știut din copilărie că va fi un mare artist și a muncit pentru a-și împlini visul. Povestea lui este de-a dreptul impresionantă
Ce personaj din basmele romanesti esti?
Incepe quiz
Ce personaj din basmele romanesti esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.