Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe, mărturisiri emoționante despre viața fără părinți

Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe, mărturisiri emoționante despre viața fără părinți

Ramona Jurubita

Katarina Dyer (23 de ani) trăiește o nouă viață de când a rămas orfană de ambii părinți. Tatăl ei vitreg, jurnalistul Andrei Gheorghe, s-a stins din viață în anul 2018, iar mama ei naturală a fost răpusă de cancer un an mai târziu, în 2019.

Cântăreață de profesie, ea a trecut prin momente cumplite după ce și-a pierdut părinții și a avut nevoie de o perioadă de liniște și reculegere, atât de necesare ambele după așa evenimente tragice. Motiv pentru care a lipsit o vreme din lumina reflectoarelor. Deși a stat retrasă, ea nu a stat degeaba. A petrecut mare parte din timp în studioul muzical, unde s-au născut multe piese frumoase.

De când și-a pierdut părinții, singura sa apariție publică de amploare a fost în cadrul emisiunii concurs „X Factor”, în anul 2020. A urcat pe scenă și a interpretat o melodie în memoria femeii care i-a dat viață.

„Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu! (...) Nu am mai văzut energia asta între doi oameni. Mama a murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude.”, a spus Katarina în fața juriului de la „X Factor” la aea vreme.

Fiica regretatului Andrei Gheorghe a mărturisit pentru Antena Stars că s-a luptat cu depresia în toată această perioadă.

„M-am băgat în studio, cu școala de muzică pe care o facem aici în studio. Am fost un pic mai retrasă, dar mă întorc în forță. Cred că toată lumea a avut momente de depresie. E o chestie reală, cu care ne confruntăm cu toții. Maică-mea spunea mereu: ‘N-ai cum să treci peste, trebuie să treci prin’. Asta facem, trecem prin ea și ne-o asumăm ca o parte din noi.”, a recunoscut.

Tocmai asumarea a ajutat-o să depășească mai ușor greutățile și chiar să transpună durerea în artă. Pentru că este și compozitoare, a creat o mulțime de melodii inspirate de la stările de tristețe care îi apăsau sufletul.

„Eu cel mai bine scriu când sunt tristă, uneori îmi fac drame în cap, doar ca să pot să fiu tristă ca să pot să scriu o piesă, dar da. Nu poate să fie așa mereu.”, a povestit.

Katarina Dyer, fiica vitregă a jurnalistului Andrei Gheorghe, într-un tricou negru, pe care l-a accesorizat cu multe coliere de mari dimensiuni.
Katarina Dyer, fiica vitregă a jurnalistului Andrei Gheorghe

Una dintre cele mai recente piese ale ei se numește „Conversația de la miezul nopții” și a fost lansată în colaborare cu artistul Criss Blaziny. Aceasta a ținut să sublinieze cum au muncit împreună pentru piesă și cum s-au descurcat fără buget.

„Am avut, efectiv, zero buget. Am făcut-o singuri. E o poveste destul de funny. Am fost la el, am tras piesa și după am la mine acasă și am făcut clipul în dressingul meu. Tot clipul ăla e făcut din aproape 0 buget. Chiar a fost distractiv.”, a dezvăluit.

Acum, la aproximativ 4 ani de la pierderea tatălui vitreg și la aproximativ 3 de la cea de mamă, Katarina Dyer se simte mai bine. Îmbunătățirea stării sale se datorează și partenerului de viață care a ajutat-o să își recapete bucuria și încrederea în viitor.

„Am întâlnit cea mai drăguță persoană. Tocmai am făcut un an împreună. Chiar mi-a dat foarte multă viață și mi-a aprins focul înapoi.”, a declarat Katarina în cadrul aceluiași interviu.

Și-a dorit de mică o carieră în muzică, iar soțul mamei sale i-a fost exemplu și sprijin cât a fost prezent în viața ei. A încurajat-o și a provocat-o să meargă pe acest drum, după cum a povestit chiar ea într-un interviu mai vechi.

„El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum și să cânt cât de tare pot, de față cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă și să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot și că asta îmi doresc să fac. Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp.”, a mai spus cântăreața.

Acum, încearcă să devină din ce în ce mai bună și muncește pentru o carieră de succes, ca părinții ei să fie mândri de ea, chiar dacă o privesc de Sus.

Citește și: Inoke, fiica lui Cabral și a Luanei Ibacka, a împlinit 20 de ani

Surse foto: FacebookFacebookInstagram

Surse articol: FanatikLibertateaViva

Articolul urmator
Povestea incredibilă a lui Jen Bricker, acrobata fără picioare de origine română, abandonată de părinți din cauza dizabilității sale
Povestea incredibilă a lui Jen Bricker, acrobata fără picioare de origine română, abandonată de părinți din cauza dizabilității sale
Ce problema de personalitate ai?
Incepe quiz
Ce problema de personalitate ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.