Kate Middleton și Prințul William așteaptă al treilea copil

Kate Middleton și Prințul William așteaptă al treilea copil

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Fericire în familia regală britanică. Ducesa de Cambridge și Prințul William așteaptă cel de-al treilea copil, vestea fiind confirmată oficial de Palatul Kensington, reședința cuplului regal.

”Înălțimile Lor Regale, prințul și ducesa de Cambridge, au plăcerea de a vă anunța că Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de al treilea copil”, se arată în declarația oficială. ”Regina și membrii ambelor familii sunt încântați de această veste”, continuă mesajul de la Kensington.

Vestea vine cu doar câteva zile înainte ca prințul George, în vârstă de 4 ani, să înceapă școala.

Kate Middleton

Însărcinată cu al treilea copil, Kate Middleton suferă de grețuri matinale

Ca și în cazul sarcinilor anterioare, și acum Kate se confruntă cu Hyperemesis Gravidarum (hiperemeză gravidică, stare cunoscută și sub denumirea de sarcină toxică sau disgravidie). Potrivit specialiștilor, sarcina ar putea să îi provoace multe neplăceri față de cele anterioare, iar acest lucru se datorează îndeosebi din pricina vârstei. Conform ginecologului și obstetricianului Mahantesh Karoshi, femeile care au stări de greață în cazul primei copil, vor continua să aibă aceste senzații de rău și la celelalte sarcini.

Tot specialiștii precizează că burtica ducesei poate să pară mult mai mare acum, deoarece mușchii abdominali sunt mai slăbiți la al treilea copil.

printul si ducesa de Cambridge cu cei doi copii

Ce nume va avea al treilea copil al cuplului regal

Ducele și ducesa de Cambridge vor alege un nume regal, cu siguranță. George și Charlotte sunt nume care aparțin monarhiei britanice, așa cum cere tradiția. În cazul celui de al treilea copil, tradiția va fi respectată, fără doar și poate.

Alice și Victoria sunt două opțiuni probabile, în cazul în care cuplul va avea o fiică, conform express.co.uk. Mama prințului Filip (bunicul lui William) se numea Alice, la fel și fiica reginei Victoria. Acest nume mai are o semnificație specială și pentru Kate, care și-a scris disertația pe tema cărții „Alice în Țara Minunilor”.

Dacă William și Kate vor avea un băiat, site-ul de pariuri Betfair prezice să acesta se va numi Arthur sau Henry. Arthur este al doilea prenume al prințului William, dar și fiul reginei Victoriei. Henry este numele celui de al 8-lea rege precedent al Angliei, dar și al fratelui prințului – Harry.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil
Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.