Kate Middleton şi Regina Angliei sunt din nou la cuţite. Află motivul!

Redactor Andreea Baluteanu

Apreciată pentru stilul său impecabil, mereu zâmbitoare la braţul Prinţului de care s-a îndrăgostit, cu doi copii adorabili şi cu un viitor regal asigurat, Kate Middleton pare să ducă o viaţă de poveste. Să fie totul doar o faţadă atent concepută pentru publicul larg?

Deşi presa a speculat adesea că relaţia dintre Kate şi William nu este un spectacol feeric, aşa cum pare, capetele regale au negat senine orice bârfe. Cu toate acestea, întâmplări recente par să indice cu totul altceva: că Ducesa de Cambridge şi Prinţul William nu mai sunt atât de apropiaţi, dar şi că Kate este din nou la cuţite cu Regina! Află despre ce este vorba în rândurile de mai jos!

Kate Middleton, apostrofată de Regina Angliei

Surse recente din tabloidele internaţionale fac afirmaţii care îi şochează pe fanii frumosului cuplu: Kate şi Will trăiesc separat de ceva vreme şi doar pozează în familia perfectă, pentru a păstra prestigiul casei regale. Mai mult, se pare că separarea dintre Ducii de Cambridge a fost dictată chiar de Regina Elisabeta, care nu mai tolerează refuzurile constante ale celor doi tineri de a participa la evenimentele caritabile şi de a-şi onora responsabilităţile de viitori monarhi britanici.

S-a vorbit mult despre faptul că Kate şi William adoră să ducă o viaţă simplă şi că prezenţa lor la evenimentele publice este din ce în ce mai rară. Regina onorează în continuare cele mai multe gale de caritate, dar este hotărâtă să schimbe cât mai curând această situaţie. Atitudinea suveranei a fost tot mai evidentă în ultima perioadă, surse din presa străină afirmând că ea le-a impus celor doi soţi un program epuizant în ultima perioadă: după vizita regală din Canada, atât William, cât şi Kate (care a întreprins prima călătorie singură, în calitate de membru al familiei regale, în Olanda), au fost forţaţi să bifeze angajamente regale, unul după altul.

Ceea ce a surprins opinia publică a fost faptul că Ducesa şi Prinţul William nu mai apar împreună atât de mult în public, ci, din lipsă de timp, participă separat la evenimentele cu prezenţă obligatorie. Iar jurnaliştii de la celebdirtylaundry.com au ajuns la concluzia că este vorba de o pedeapsă aplicată de Regină, pentru comportamentul lor din ultima vreme. Trebuie subliniat faptul că cei doi soţi nu au mai stat niciodată atât de mult departe unul de altul în cei cinci ani de căsnicie!

Nu este însă singura lovitură aplicată imaginii lui Kate! GamenGuide a subliniat şi în trecut comportamentul nepotrivit ca părinţi ai celor doi duci, care şi-au răsfăţat prea tare copiii, Prinţesa Charlotte şi Prinţul George scăpându-le de sub control. Perechea regală s-ar fi plâns, conform unor surse, de responsabilitatea de părinte şi de faptul că nu se mai înţeleg cu propriii copii.

De asemenea, Ducesa a fost criticată şi pentru recenta apariţia în revista Vogue, despre care designerii au afirmat că e mult prea simplă, cu influenţe rustice nedemne de o prinţesă. Specialiștii sunt de părere că nu are nici stilul, nici graţia şi nici intuiţia fashion care au transformat-o pe Diana într-unul dintre idolii în moda anilor '80 şi '90.

Desigur, până la o confirmare oficială din partea casei regale, nu ar trebui să luăm drept adevăr bătut în cuie faptul că William şi Kate trăiesc separat la ordinul reginei sau că cei doi moştenitori ai casei regale, micuţii George şi Charlotte, sunt imposibil de controlat. Ceea ce nu poate fi însă contestat este faptul că perechea regală nu tratează cu aceeaşi seriozitate precum Regina responsabilităţile regale, dar că acest lucru este pe cale să se schimbe!

Tu te numeri printre admiratoarele lui Kate Middleton? Crezi că amestecul Reginei în viaţa tânărului cuplu poate conduce la un divorţ şocant, aşa cum sugerează tabloidele?

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator Cum reușește Kate Middleton să fie sexy fără să încalce protocolul regal. 10 apariții publice care spun totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.