Katharine McPhee și David Foster, poveste de iubire modernă. Cei doi sfidează opinia societății și își trăiesc viața după propriile reguli

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Katharine McPhee, în vârstă de 36 de ani, și David Foster, în vârstă de 71 de ani, nu sunt nici primii, nici ultimii, care au spart barierele impuse de societate și au continuat să se iubească, în ciuda diferenței de vârstă. Exemplele sunt vaste în showbizul internațional, însă ceea ce îi face cu adevărat speciali este modul în care destinul i-a adus împreună.

În 2006, pe când Katharine McPhee avea doar 21 de ani și era o tânără cu aspriații mărețe, l-a întâlnit pe David Foster, unul dintre titanii industriei muzicale, cu 16 premii Grammy și o carieră uriașă în spate. Muzicianul i-a fost mentor șatenei pe parcursul participării sale la "American Idol", iar de atunci sunt de nedespărțit. În prezent, cei doi sunt soț și soție și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Află totul despre povestea lor de iubire inedită în galeria foto!

Surse articol: People.com / Cosmopolitan.com / USAToday

Sursa foto principală: Instagram / Instagram

Mentorul i-a devenit iubit

Mentorul i-a devenit iubit

Katharine McPhee și David Foster s-au cunoscut pentru prima oară în urmă cu 15 ani, pe vremea când șatena era concurentă la emisiunea "American Idol." I-a atras atenția muzicianului, dintre sutele de participanți, prin faptul că a interpretat melodia lui Whitney Houston "I have nothing", scrisă chiar de el. Între cei doi s-a format pe loc o legătură specială, iar David Foster chiar a fost prezent la nunta cântăreței cu Nick Cokas, în 2008. În 2014, Katharine McPhee a cerut divorțul pentru a fi împreună cu bărbatul visurilor ei.  

Sursa foto: Instagram

34 de ani diferență de vârstă

34 de ani diferență de vârstă

Katharine McPhee și David Foster și-au ascuns relația timp de aproximativ doi ani, însă în mai 2017 au fost surprinși pentru prima oară împreună de paparazzi, la un restaurant din Malibu. În ciuda valului imens de critici din sfera publică, ei au primit foarte multă susținere din partea familiei muzicianului. Fiicele lui, Erin și Jordan, au 38, respectiv 34 de ani, deci sunt aproape de aceeași vârstă cu iubita tatălui lor. Însă Erin a fost și prima din familia Foster care a confirmat noua relație a tatălui său, prin intermediul unui InstaStory cu mesajul "Noua mea mamă vitregă."

"Este uimitoare. Îmi place foarte mult de ea, este minunată. Tatăl meu este un romantic incurabil, iar Katharine la fel. Ne place mult de ea și o cunoaștem de foarte mult timp. Dacă el este fericit și noi suntem fericiți.", a declarat Erin Foster, pentru revista People, în septembrie 2017. 

Sursa foto: Instagram

Nu s-au îndrăgostit la prima vedere

Nu s-au îndrăgostit la prima vedere

În ciuda diferenței de vârstă de 34 de ani, Katharine McPhee și David Foster nu au ținut niciodată cont de acest aspect și s-au concentrat mai degrabă pe lucrurile pe care le au în comun. Nu le-a păsat de răutățile celor din jur și au continuat să scris pagini în cartea poveștii lor de iubire.

Oricât de îndrăgostiți par acum, relația sudată a celor doi este rezultatul a mulți ani petrecuți unul în compania celuilalt, în care au avut ocazia de a se descoperi pe îndelete. "Nu am observat-o din prima zi pentru că eram ocupat să îmi fac treaba din poziția de jurat. Dar realitatea este că în ultimii 13 ani au avut mereu o legătură cu ea.", a declarat artistul, pentru revista People. 

Sursa foto: Instagram

A susținut-o în carieră

A susținut-o în carieră

"Mă regăsesc în personalitatea și modul lui de a fi. Este o persoană incredibilă. Îl cunosc de la vârsta de 21 de ani. El mi-a produs prima melodie. A fost bun cu mine de la început și pentru asta îi mulțumesc. Oamenii pot spune ce vor.", a declarat Katherine McPhee, pentru revista Health, în decembrie 2017. În cele din urmă, cuplul și-a făcut apariția pentru prima dată împreună la gala MET din 2018. 

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Robert De Niro și fiul său, o poveste de viață emoționantă până la lacrimi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.