Keanu Reeves are un "frate geamăn" în Brazilia. Asemănarea este de-a dreptul tulburătoare

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Sosiile celebrităților nu sunt un lucru neobișnuit, dar este întotdeauna puțin ciudat să vezi când asemănarea este cu adevărat izbitoare. Nu face excepție nici bărbatul care îi seamănă leit actorului Keanu Reeves, un bărbat din Brazilia, ce i-ar putea fi frate geamăn.

În celebrul film "The Matrix" au fost folosite multe dubluri care l-au înlocuit pe actorul hollywoodian în scene periculoase, dar situația de acum este complet diferită. Sosia actorului Keanu Reeves, un brazilian pe numele său Marcos Jeeves, a devenit faimos în mediul online după ce a publicat un filmuleț, iar fanii au fost în delir, toată lumea remarcând asemănarea incontestabilă.

Se pare că brazilianul, în vârsta de 49 de ani, a fost confundat cu Keanu Reeves, în prezent în vârstă de 56 de ani, mult timp, încă din anii 1990, când un prieten de-al său a remarcat că seamănă mult cu actorul, după ce a urmărit filmul "Point Break", lansat în anul 1991.

"Un prieten de-al meu din liceu, mi-a spus, după ce a urmărit un film, că semăn extrem de mult cu actorul principal și mi-a recomandat să mă uit cu ochii mei. Din acel moment a început admirația mea pentru Keanu Reeves.", a declarat brazilianul Marcos Jeeves pentru revista GQ în aprilie, anul acesta.

Sosia lui Keanu Reeves - Sursa foto: Instagram

Astfel, de pe vremea adolescenței, brazilianului i s-a spus că arată foarte asemănător cu Keanu Reeves. Pe măsură ce a crescut, acest lucru s-a adâncit și mintea lui, iar Marcos Jeeves a devenit foarte pasionat de Keanu Reeves. A început să se îmbrace și să vorbească ca actorul și oamenilor din jur le-a plăcut mult acest lucru. Simpatia câștigată l-a făcut să apeleze la TikTok, unde a devenit un celebru instantaneu. Sosia lui Keanu Reeves, a declarat că, de asemenea, îl ajută să se cupleze cu femei, însă momentan nu are o parteneră.

El a mai mărturisit că, deși aspectul său l-a ajutat atunci când a fost vorba de întâlniri amoroase, el păstrează totuși respectul pentru femeile cu care iese și pentru Keanu Reeves, așa că nu se folosește de acest atuu pentru a arăta precum actorul și pentru a profita în anumite situații. Așadar, se pare că cei doi mai au un lucru în comun: corectitudinea și respectul. 

Între timp, Keanu Reeves are o acensiune fantastică în carieră. Actorul a apărut în trei filme de succes marca John Wick, iar al patrulea se va lansa în viitorul apropiat. Actorul de la Hollywood filma cea de-a patra parte din "The Matrix" înainte ca întreaga producție a filmului să fie oprită din cauza pandemiei de coronavirus. Se pare că în film va juca și actrița Priyanka Chopra, într-un rol secundar.

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Keanu Reeves, logodit în secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.