Khloe Kardashian așteaptă cel de-al doilea copil împreună cu fostul ei, Tristan Thompson

Khloe Kardashian așteaptă cel de-al doilea copil împreună cu fostul ei, Tristan Thompson

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Ca la ei la nimeni! Reprezentantul lui Khloe Kardashian confirmă că vedeta și fostul ei, Tristan Thompson, așteaptă cel de-al doilea copil împreună, dezvăluind și când a fost conceput acesta.

UPDATE 8 august: Gata, s-a născut! Khloe Kardashian și Tristan Thompson au devenit părinți pentru a doua oară, cu ajutorul unei mame surogat. Este băiețel și mama lui a declarat, potrivit unor surse, că încă nu știe ce nume să îi dea. Așadar, rămâne să vă ținem la curent cu informațiile care vor apărea pe acest subiect.

-------------------

S-a confirmat oficial - Khloe Kardashian și Tristan Thompson vor avea încă un copil împreună!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BILD Stars & Stories (@bild_starsandstories)

Pe fondul unor zvonuri potrivit cărora vedeta de reality-show, în vârstă de 38 de ani, și jucătorul NBA, în vârstă de 31 de ani, care sunt deja părinți lui True, în vârstă de 4 ani, așteaptă un al doilea copil prin intermediul unei mame surogat, un reprezentant al lui Khloe a confirmat oficial vestea și a dezvăluit când a fost conceput copilul.

"Putem confirma că True va avea un frate, care a fost conceput în noiembrie", a declarat un reprezentant al lui Khloe pentru cei de la E! News. "Khloe este incredibil de recunoscătoare față de extraordinara mamă surogat pentru o binecuvântare atât de frumoasă. Am dori să cerem amabilitate și intimitate pentru ca Khloe să se poată concentra pe familia ei."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Reprezentantul confirmând că mama surogat a rămas însărcinată în noiembrie 2021, asta înseamnă că Khloe nu știa că Tristan mai era tatăl unui alt copil - pe Theo, a cărui mamă este Maralee Nichols - în momentul conceperii.

S-a raportat în decembrie că sportivul a lăsat-o însărcinată pe Maralee, iar aceasta l-a născut pe Theo ceva mai târziu, chiar în acea lună. Khloe s-a despărțit de Tristan după ce a aflat despre această situație. Înainte de toată drama paternității, Khloe se gândea de câțiva ani să aibă un al doilea copil cu Tristan, chiar și atunci când nu erau împreună.

În 2020 și 2021, Khloe a documentat încercarea ei de a avea un alt copil cu Tristan în emisiunea Keeping Up with the Kardashians și a aflat că există "o șansă de 80 și ceva la sută" să avorteze dacă ar rămâne din nou însărcinată. După aceea, cei doi au explorat posibilitatea de a recurge la o mamă surogat.

"Cu siguranță îmi doresc ca [True] să mai aibă un frate și cred că, știți, este egoist din partea mea dacă nu îi ofer asta", a declarat Khloe la acea vreme. "Dar vreau să mă asigur că oricine am alege ca mamă surogat este cea mai potrivită pentru familia noastră. Nu mă grăbesc să fac ceva, așa că dacă voi găsi una chiar și în următorul an, mă voi simți bine în legătură cu asta."

Pe lângă True și Theo, Tristan este și tatăl și lui Prince, în vârstă de 5 ani, cu fosta iubită Jordan Craig.

Surse foto: Instagram

Surse articol: JustJared, Yahoo, EOnline 

Articolul urmator
A recunoscut tot! Actrița Emmanuelle Béart a mărturisit că a fost victima incestului când era copil
A recunoscut tot! Actrița Emmanuelle Béart a mărturisit că a fost victima incestului când era copil
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.