La aproape 10 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu și-a refăcut viața, în Africa de Sud

La aproape 10 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu și-a refăcut viața, în Africa de Sud

Alida Enache

Mulți ani au trecut de la divorțul dintre frumoasa știristă Andreea Berecleanu și fostul prezentator TV Andrei Zaharescu. Marea lor despărțire a venit după 15 ani de relație și doi copii, iar de atunci, ambii și-au refăcut viețile. În prezent, amândoi trăiesc frumoase povești de dragoste la brațul altor persoane.

Andrei Zaharescu, în vârstă de 62 de ani, locuiește acum în Africa de Sud și este consul general al României la Cape Town. Fostul prezentator de la “Antena 1” se iubește cu o femeie care este cu 20 de ani mai mică decât el, mai exact, Cosmina Ionescu. Cei doi au împreună și un copil în vârstă de opt ani.

Imagine cu Andrei Zaharescu și Cosmina Ionescu în Africa de SudSursa foto: Facebook

Partenera consulului este de profesie avocat și în prezent lucrează tot la consulatul român din Africa de Sud. Despre ea se specula în trecut că ar fi fost amanta știristului pe parcursul relației sale cu Andreea Berecleanu.

Imagine cu Andrei Zaharescu, Cosmina Ionescu și fiul lor în Africa de SudSursa foto: Facebook

Ce se întâmplă între Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu (47 de ani) și Andrei Zaharescu au divorțat în anul 2013. Foștii soți nu au reușit nici până acum să își rezolve problemele din trecut din punct de vedere legal și încă se judecă pentru averea adunată pe parcursul mariajului.

Coi doi copii ai lor, Eva și Petru, au rămas în custodia știristei. Eva Zaharescu are 22 de ani și locuiește în Londra. Petru Zaharescu are 16 ani și este o fire mai retrasă, față de sora sa care adoră să fie în lumina reflectoarelor. Tatăl lor se implică în continuare în creșterea acestora, după cum a declarat chiar Andreea Berecleanu.

Imagine cu Andreea Berecleanu în platoul știrilorSursa foto: Facebook

"Copiii sunt produsul părinților și acest fapt este valabil și pentru Eva și Petru. Ei au trăit alături de tatăl lor toată perioada copilăriei, iar acum, în adolescență, le este alături, atât ca sprijin moral, dar și emoțional. De asemenea, primesc toată dragostea noastră, necondiționată, a mea și a soțului meu.", spunea prezentatoarea în trecut.

De asemenea, Eva și Petru se înțeleg de minune și cu tatăl lor vitreg, esteticianul Constantin Stan, alături de care Andreea Berecleanu trăiește încă din 2016.

Imagine cu Andreea Berecleanu și copiii ei la o petrecereSursa foto: Facebook

Jurnalista povestea în trecut care au fost motivele care au dus la divorțul dintre ea și fostul soț.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am și dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Și în relația actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui inițial.”, spunea ea în 2015.

Imagine cu copiii Andreei Berecleanu în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

Andrei Zaharescu a mai fost căsătorit în trecut și cu actrița Oana Mereuță. Împreună au o fiică de 28 de ani, pe care o cheamă Catinca Zaharescu-Mereuță.

Citește și: Îl mai ții minte? Cum arată si ce face, în prezent, șarmantul Arsenie Todiraș de la O-Zone

Surse articol: Viva, Libertatea, Okmagazine

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Alex Bogdan a făcut mărturisiri despre relația cu Grațiela, soția lui Andrei Duban. „Am fost cu Grațiela trei ani de zile"
Alex Bogdan a făcut mărturisiri despre relația cu Grațiela, soția lui Andrei Duban. „Am fost cu Grațiela trei ani de zile"
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.